Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Винні заводи Криму готують до тотальної продажу

  1. Орфографічна помилка в тексті:

9 січня 2018, 11:29 Переглядів: 9 січня 2018, 11:29 Переглядів:   Фото: Pixabay

Фото: Pixabay.

Після того як легендарний завод "Новий Світ" в Криму продали соратнику Володимира Путіна , Глава окупаційної влади півострова Сергій Аксьонов заявив, що півострову "буде вигідна" продаж всез виноробних підприємств. Про це Аксьонов заявив на підсумковій прес-конференції за 2017 рік.

"Я прихильник того, щоб продати їх усі (виноробні підприємства Криму,
- Ред.), Тим більше, що у нас ефективно працюючих державних потужностей з цього напрямку немає і навряд чи будуть. Все одно система мотивації зовсім інша ", - заявив Аксьонов.

Він додав, що від володіння приватною особою тим чи іншим виноробним підприємством Крим "отримує подвійну вигоду".

"Я не вірю в те, що ми зможемо цей процес, саме в сфері держуправління при нинішній якості і кількості підготовлених кадрів, вибудувати. Приватник все-таки більш зацікавлений. Тим більше, що держава отримує від усіх цих продажів подвійну вигоду - і гроші в бюджет, і у нас з'являється великий платник податків, який шляхом вкладення інвестує ", - уклав Аксьонов.

раніше Аксьонов називав кримські вина "надбанням Росії" . За його словами, кримські вина "не поступаються кращим світовим зразкам, завойовуючи численні нагороди на міжнародних конкурсах".

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Окупанти захотіли продати все винні заводи Криму". інші бізнес новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости