Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де в Празі скуштувати доброго вина

  1. Vinograf Míšeňská
  2. Vinograf Senovážné náměstí
  3. Veltlín
  4. Bokovka
  5. Prosekárna
  6. Field Restaurant
  7. Salabka

Несподіваним сюрпризом для гостей Праги, яка знає її як «пивну столицю» Європи, буде велика кількість винотека з хорошим вибором якісного місцевого продукту.

У широкому асортименті представлені вина моравські і чеські. Багато винотеки в своєму розпорядженні багатий вибором зарубіжних вин: французьких, іспанських, італійських, а також вин з американського континенту.

Vinograf Míšeňská

Незважаючи на те, що Малостранськой «Вінограф» не був першим столичним винним баром, він приніс на місцевий ринок свіжий погляд на традиції пиття вина. Відвідувача приємно здивує різноманітна карта в цьому невеликому цегляному підвальчику із середньовічним склепінчастою стелею. Незважаючи на те, що Малостранськой «Вінограф» не був першим столичним винним баром, він приніс на місцевий ринок свіжий погляд на традиції пиття вина

Vinograf Senovážné náměstí

Господаря Малостранськой «Вінографа» надихнув успіх і популярність його Малостранськой бару, тому в районі Нового Мнєсто він вирішив відкрити заклад побільше, сконцентрувавшись на високому рівні обслуговування і додаткового сервісу. Тут карта вин розширена до 700 видів вина, а замість холодних закусок пропонують повноцінне ресторанне меню. Елегантний сучасний інтер'єр ідеально підходить для інтимних «посиденьок» за приємним вечерею або неспішним обідом.

Veltlín

Це місце здобуло велику популярність не тільки серед місцевих жителів району Карлін, а й увійшло в список найбільш відвідуваних закладів столиці. Тут працюють дуже досвідчені сомельє і представлена ​​досить значна карта вин, переважно з регіону колишньої Австро-Угорської імперії. Перевага віддається екологічно чистої продукції. З регулярністю один раз на місяць тут проводяться дегустації вина, в процесі яких відвідувачі мають можливість поспілкуватися з виробником.

Bokovka

Винний клуб Bokovka з оригінальною і веселою атмосферою отримав свою назву на честь кінофільму про пристрасних шанувальників вина. Сьогодні він належить успішної мережі ресторанів Ambiente, відомої своєю високоякісною кухнею за розумну ціну. Поряд з французькими та італійськими винами, тут можна замовити відмінне моравське.

Prosekárna

Дуже популярне місце у місцевих жителів району Виноград; сюди вони часто заходять на келих вина після робочого дня. Ім'я бар отримав на честь молодого італійського вина «просекко», яке власники бару всіляко популяризують в Празі. Незалежно від того, чи є Ви знавцем ігристих вин, або Вам подобаються лише підраховувати бульбашки в келиху, в «Просекарне» професійний персонал запропонує Вам універсальний асортимент і поділиться своїми знаннями. Кожен день тут відкривають кілька сортів вина, а якщо цього буде мало, то до послуг гостей багаті запаси винного підвалу з величезним вибором вина всіх цінових категорій. Крім вина тут пригощають відмінним кави і чудовими італійськими делікатесами.

Field Restaurant

Field Restaurant пропонує першокласну їжу в нетиповою інтерпретації для чеської сучасної кухні. В чистий, елегантний і мінімалістичний інтер'єр гармонійно вписується незвичайна домінанта - яскраво-червоний землядельскій плуг, підвішений під самою стелею. Він символізує прихильність закладу до місцевих і найсвіжішим продуктам найвищої якості. Зовсім недавно ресторан отримав мішленовскіе зірку, ставши третім «зоряним» в Празі та Чехії.

Salabka

Один з новітніх празьких ресторанів категорії «люкс», який влаштувався в мальовничому районі Троя. Він славиться своїми старовинними виноградниками і, відповідно, місцевим вином. Ресторан є власником одного з виноградників, виробляє і реалізує хмільний продукт, так би мовити, не сходячи з місця.

Ресторан є власником одного з виноградників, виробляє і реалізує хмільний продукт, так би мовити, не сходячи з місця

Новости