Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі вілли на Пхукеті - Вілли в готелях Пхукета - кращі готелі Пхукета

  1. 1. Pool Villa Sea View. Radisson Blu Plaza Resort Phuket Panwa Beach 5 *
  2. 2. Sala Pool Villa. Sala Phuket Resort & Spa 5 *
  3. 3. Pool Villa. Anantara Phuket Villas 5 *
  4. 4. One Bedroom Luxury Pool Villa. Sri Panwa Phuket 5 *
  5. 5. Deluxe Pool Villa. Centara Grand West Sands Resort 5 *
  6. 6. Sala Pool Villa. Westin Siray Resort & Spa 5 *
  7. 7. Beachfront Deluxe Pool Villa. Imperial Adamas Beach Resort Phuket 5 *

вивчивши кращі вілли Самуї в готелях 5 * , Ми вирішили відправитися на Пхукет і дізнатися, як там ідуть справи з відпочинком в віллах, розташованих на території готелів. В такому розміщенні є безліч переваг: власний басейн, обгороджена територія, велика площа, усамітнення і тиша.

В даному огляді ми зібрали готелі першій береговій лінії, з віллами, що стоять окремо від усіх, обгородженої територією, басейном і мають ті чи інші додаткові послуги.

1. Pool Villa Sea View. Radisson Blu Plaza Resort Phuket Panwa Beach 5 *

Radisson Blu Plaza Resort Phuket Panwa Beach 5 *

Готель розташований в одному з найбільш тихих районів Пхукета - мисі Панва. Це місце чудово підходить для тихого і усамітненого відпочинку, проте сам мис сильно схильний до впливу припливів і відливів. Для більшої тиші рекомендуємо придивитися до номерів Pool Villa: вони просторі, мають власний невеликий басейн і терасу, максимально вміщають 3 людини, відмінний варіант для сімейного відпочинку.

Like: періодичне відсутність моря компенсується трьома гарними басейнами на території, гучними і не дуже.

2. Sala Pool Villa. Sala Phuket Resort & Spa 5 *

Sala Phuket Resort & Spa 5 *

Номери готелів Sala на Пхукеті і Самуї шалено схожі один на одного (віллу Sala Samui ми докладно розглянули тут ): Це знову велика приємна тераса з великим басейном, звідки не хочеться виходити. Ванна, душ і туалет знову повністю розташовані на вулиці, повне єднання з природою, так би мовити.

Like: готель розташований на території одного з кращих пляжів на Пхукеті - Травень Кхао, природного заповідника.

3. Pool Villa. Anantara Phuket Villas 5 *

Anantara Phuket Villas 5 *

Pool Villa готелю Anantara практично оточена водою: прямо з кімнати відразу починається басейн, а деякі номери мають вихід в озера. Це ідеальне місце для відпочинку удвох: досить глибокий і широкий басейн, де можна плавати весь день, затишна спальня і велика територія зі столиками, кушетками і джакузі.

Like: деякі номери мають власні альтанки прямо на озері.

4. One Bedroom Luxury Pool Villa. Sri Panwa Phuket 5 *

Sri Panwa Phuket 5 *

Один з найшикарніших готелів Пхукета складається тільки з вілл, тому тут вам залишається лише вибрати кількість необхідних спалень і приставку Family або Luxury. З додаткових послуг в номерах хочемо відзначити айподи з завантаженими плейлистами (цікаво було б послухати) і док-станціями, парн и е кімнати (від слова пар) і кавові машини Nespresso.

Like: запаморочливий вид з будь-якого номера.

5. Deluxe Pool Villa. Centara Grand West Sands Resort 5 *

Centara Grand West Sands Resort 5 *

Найбільша по площаде вілла в даній збірці. Deluxe Pool Villa розрахована на відпочинок компанією і має 2 або 3 спальні. Тут є повноцінна кухня, обідній стіл і зона вітальні. Велику частину території займає просторий басейн. Знаходимо великим упущенням, що дизайн номерів зовсім не традиційний тайський.

Like: великі панорамні вікна від підлоги до стелі в віллі роблять її світлої і сонячної.

6. Sala Pool Villa. Westin Siray Resort & Spa 5 *

Westin Siray Resort & Spa 5 *

А це найскромніша вілла в добірці, адже її площа всього 51 м2, але всім нашим вимогам задовольняє: тут вмістилися і тераса з басейном, зона вітальні і простора ванна з вікном. Максимально в номері можуть проживати 2 людини, проте є варіанти з 2-ма і 3-ма спальнями (вони, звичайно, по площі більше).

Like: вид на захід з тераси номера ( 03.00 хвилина ).

7. Beachfront Deluxe Pool Villa. Imperial Adamas Beach Resort Phuket 5 *

Imperial Adamas Beach Resort Phuket 5 *

Назва вілли повністю виправдовує її розташування: вам буде видно пляж і море, що знаходяться буквально в 200 метрах від вас. Єдиний недолік: в море практичні не викупатися: занадто дрібно. За глибиною необхідно трохи пройти уздовж узбережжя. Вілла дуже красиво оформлена і обладнана всім необхідним, в тому числі, невеликою кухнею з посудом.

Like: красива територія вілли і лежаки на газоні з видом на море, де ніхто вас не потурбує.

Новости