Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Карина Жосан - хто переміг на Міс Україна Всесвіт 2018

цею материал Доступний по-русски

У Києві відбувся конкурс краси "Міс Україна Всесвіт-2018", на якому перемогу здобула Каріна Жосан з Одеси.

У Києві відбувся конкурс краси Міс Україна Всесвіт-2018, на якому перемогу здобула Каріна Жосан з Одеси

Перемогу здобула Каріна Жосан / фото instagram.com/missukraine_universe

18 красунь минулого вечора зібралися в п'ятизірковому готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv, щоб поборотися за заповітну корону і завоювати право представляти Україну на конкурсі "Міс Всесвіт 2018", передає ТСН .

Читайте також Організатори "Міс Україна Всесвіт" розповіли про скандальну учасниці конкурсу - коханці чоловіка Ані Лорак

У підсумку перемогу здобула Каріна Жосан з Одеси, другою віце-міс стала Валерія Рябченко. У трійку також потрапила Анна Дурицька з Білої Церкви, яка стала свідком вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова.

А ось Яна Бєляєва, яку називають коханкою чоловіка Ані Лорак, жодного титулу отримати не змогла. Однак, як стверджують присутні в залі, глядачі під час оголошення учасниць аплодували Яні голосніше за інших дівчат.

До речі, Бєляєву представили як киянку, на думку якої дуже сильно вплинув роман Фредеріка Бегбедера "Любов живе три роки".

"Яна вважає, що світ врятує мудрість жінок і порядність чоловіків", - додала ведуча.

Відзначимо, що Україна бере участь в конкурсі "Міс Всесвіт" з 2006 року, проте жодного разу нашим красуням ще не вдавалося завоювати престижний титул.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости