Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Такий Новий рік вам запам'ятається надовго!

Дивлячись на календар, ми помічаємо, що рік добігає кінця, а до новорічних свят залишилося не так багато часу, і пора вже подумати про те, як найкраще їх провести. Влаштуйте на Новий рік собі і своїй родині особливе свято, і рушайте за свіжими враженнями в романтичну середземноморську країну.

Вперед, за новими емоціями!

Скільки разів ви вже проводили новорічні свята вдома, біля ялинки, з салатом олів'є перед телевізором? Досить багато, чи не так? Пора б уже змінити цієї приїлася традиції, і провести Новий рік в абсолютно новій обстановці, яка освіжить у вас приємні емоції від зустрічі цього з дитинства всіма обожнюваного свята. Тільки уявіть, яке захоплення і емоції зазнають ваші діти!

Новий рік в Греції - це маса можливостей!

Тури на Новий рік - це відмінна можливість провести час в колі ваших улюблених і найдорожчих людей. Головне, заздалегідь добре все обміркувати і спланувати. Багато хто вибирає для проведення новорічних свят саме Грецію. Здавалося б, що в середземноморському кліматі є сенс відпочивати тільки влітку, загоряючи на пляжах і ніжачись в теплому морі, але і взимку умови для відпочинку тут просто неймовірні.

Новорічні пропозиції від «Музенідіс Тревел»

Афіни і Салоніки - два найбільших міста відзначають Різдво і Новий рік надзвичайно яскраво і весело. На всіх площах розгортаються справжні театральні вистави, з усіх боків звучить жива музика, а кафе і таверни подають святкові частування. Побачити новорічні салюти над Афінським Акрополем, або Білою вежею, - таке свято ви точно запам'ятаєте надовго!

Відзначивши Новий рік, ви можете відправитися в один з унікальних маршрутів розроблених «Музенідіс Тревел», і ще ближче познайомитися з історією Еллади. Екскурсії доступні з виїздами з Афін і Салонік:

Шубка - найкращий новорічний подарунок!

  • Новорічний Fur fashion tour за шубкою

Новорічний Fur fashion tour за шубкою

Ви тільки уявіть, в якому захваті буде ваша дама серця, від святкування Нового року в Салоніках, якщо перед цим ще й заїхати в Касторью за шубкою! Думаєте це занадто дорого? П'ятиденний Fur fashion tour обійдеться вам всього в 121 у.о. / чол.!

За таку скромну суму ви прилетить в Салоніки, звідки вас доставлять в Кастор, і проведуть екскурсію по торгово-виставковому центрі «Едіка», де ви і виберіть шубку. У «Едік» за цінами від виробників представлено більше 40 тисяч різних хутряних виробів кращих хутряних фабрик Касторьі!

Після поїздки в «Едика» вас запросять відсвяткувати приємну покупку на традиційний грецький вечір, де вас будуть чекати вишукані грецькі страви, вино і запальні танці під традиційну грецьку музику!

Насолодившись шопінгом в Касторье, вас відвезуть назад в Салоніки, де ви відсвяткуєте Новий рік в яскравій і незабутній атмосфері! На святі пройде розіграш путівок на Літо 2017 кращих готелях Греції, а для маленьких мандрівників буде побудований цілий «місто» з дитячими розвагами і частуваннями!

Зимова Еллада + гірськолижна Болгарія

Зимова Еллада + гірськолижна Болгарія

Така поїздка точно залишиться в пам'яті вашої сім'ї на багато років! Ви прилетите в Салоніки (Греція), звідки вас доставлять в Банско (Болгарія), на сімейний гірськолижний курорт біля підніжжя Прініскіх гір.

Вдосталь накатавшись і відсвяткувавши Новий рік в Банско, комфортабельним автобусом з власного автопарку «Музенідіс Тревел» вас привезуть до Греції, де проведуть оглядову екскурсію по Салонік!

Також в цьому турі ви зможете замовити екскурсії в такі знамениті місця Греції: Афіни, Метеори, Дельфи, Олімп, Вергина, Арідея, Діон, Кастор, Едесса.

Знаменитий карнавал «Рагуцарья» в Касторье

Щороку в Касторье з 6 по 8 січня проходить «Рагуцарья» - знаменитий карнавал, на якому повертаються до життя стародавні традиції і діонісійські звичаї - галасливі і святкові гуляння на честь Діоніса - давньогрецького бога вина і веселощів.

«Рагуцарья» - кульмінація зимових свят для греків, тому кожен раз її святкую як в останній! Після святкової вечері в Касторье і такої яскравої події як цей карнавал вам навіть не захочеться повертатися додому, до звичного життя!

З Касторьі для вас буде доступно безліч приголомшливих екскурсій в найцікавіші місця Греції: Метеори, Салоніки, Арідея, Мецово, Вергина, Діон, Олімп.

З Касторьі для вас буде доступно безліч приголомшливих екскурсій в найцікавіші місця Греції: Метеори, Салоніки, Арідея, Мецово, Вергина, Діон, Олімп

Не пропустіть можливість провести свій кращий Новий рік !

Версія для друку

Скільки разів ви вже проводили новорічні свята вдома, біля ялинки, з салатом олів'є перед телевізором?
Досить багато, чи не так?
Думаєте це занадто дорого?

Новости