Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NEWSru.com :: Гості ЧС-2018 влаштували грандіозне веселощі в центрі Москви

Гості ЧС-2018 влаштували грандіозне веселощі в центрі Москви

На чемпіонат світу з футболу в Росію продовжують з'їжджатися уболівальники з усього світу. У Москві багато пішохідні вулиці паралізували масові гуляння гостей з різних країн. Святкова доля напередодні спіткала Микільську вулицю, що є сусідами з головною площею столиці РФ.

"Микільська вулиця ще ніколи не була настільки жвавою. Що стала улюбленим місцем для міських гулянь, напередодні відкриття чемпіонату світу з футболу вона зібрала натовпи фанатів, які приїхали підтримати свої національні збірні. Серед них є як зовсім юні вболівальники, що прогулюються в супроводі батьків, так і літні пари, зворушливо тримаються за руки, щоб не загубитися в вируючої натовпі шанувальників футболу ", - передає ТАСС.

- ЧС-2018: Розклад і результати матчів

Фасади історичних будівель були обвішані прапорами країн - учасниць чемпіонату. Особливий фон створювали світлові гірлянди над головами гостей футбольного "карнавалу". Москву буквально заповнили десятки "Мессі" та "Слухав" в іменних футболках.

Найактивнішими вболівальниками цілком очікувано виявилися представники країн Латинської і Південної Америки, для яких футбол не просто спорт, а, як вони кажуть, релігія. Перуанці і мексиканці привертали до себе увагу національними танцями під традиційні музичні інструменти. Чоловіки активно запрошували проходять повз росіянок пуститися в танок під їх запальні мотиви.

Найбільша кількість людей зібрали навколо себе вболівальники з Аргентини, в один голос виконують національний гімн і заражають оточуючих футбольної лихоманкою.

Столична поліція поводилася з гостями цілком дружелюбно, однак твердо припиняла спроби останніх розпивати алкогольні напої прямо на парапеті будівель.

Новости