Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де тусовки на Гоа

На цікавить наших читачів питання «Де тусовки на Гоа» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Збираюся відзначити свій день народження на Гоа. Їдемо великою компанією. Шукаємо інформацію про найвеселіші тусовках на Гоа.

07.03.2018 Катерина


На цікавить наших читачів питання «Де тусовки на Гоа» відповідає редакція сайту «В Отпуск

на Гоа прагнуть в першу чергу за хорошим пляжним відпочинком. Але не тільки за ним! Легендарні тусовки Гоа відомі в усьому світі. Молодь їде на Гоа через яскравого нічного життя, гучних вечірок і цілодобового веселощів.

Вибираючи готель на Гоа, обов'язково враховуйте, в якій частині штату він розташований. Південний Гоа - дорожче, солідніше і спокійніше. Тут практично немає галасливих розваг, а серед гостей, в основному, сім'ї з дітьми.

Зате в Північному Гоа життя вирує, і веселощі не вщухає. Цю місцевість облюбували в 60-х роках минулого століття хіпі. А трохи пізніше тут зародився унікальний стиль електронної музики "Гоа-транс". Запальні транс-вечірки - це візитна картка Північного Гоа. Клуби та бари розташовані всюди. Але є культові місця, особливо популярні у цінителів тусовок.

Пляж Анджуна - столиця гоа-трансу і місце з найбільш насиченою нічним життям. Вас чекають пляжні вечірки до світанку, самі запальні тусовки і неповторна атмосфера. Тут роками живуть в саморобних будиночках справжні хіпі.

Пляж Арамболь - самий молодіжний. Сюди їдуть найкреативніші, просунуті і відв'язні тусовщики. Тут проходять паради фріків, а вечорами на пляжах самовиражаються різні музичні групи.

Багато відомих нічних клубів є також на пляжах Бага і Вагатор. Місцеві розважальні заклади влаштовують гучні party в честь будь-якого свята, проводять тематичні вечірки і придумують нові запальні акції для гостей.

Новости