Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як здати квиток куплений через інтернет

Раптова хвороба, що змінилися плани - напередодні авіаперельоту може статися все що завгодно

Раптова хвороба, що змінилися плани - напередодні авіаперельоту може статися все що завгодно. Цілком природним і зрозумілим буде бажання здати квиток і отримати витрачені гроші назад. Але що робити, якщо він - електронний? Про те, як здати авіаквиток, куплений через Інтернет , Ви дізнаєтеся в цій статті.

Повернення посадочного документа на переліт здійснюється за схемою, аналогічною поверненню паперового квитка. Але перед тим як здати авіаквиток, зверніть увагу, чи не написано на ньому «NON REF» або «Non refundable». Такий напис свідчить про те, що повернути його не можна.

Відзначимо, чим дорожче коштує квиток, тим легше буде його повернути і отримати більше грошей. Що стосується недорогих квитків, придбаних за великий знижку - вони лише підлягати обміну на інший рейс. Має значення і час, що залишився до вильоту. Компанія-перевізник бере велику суму комісії в тому випадку, якщо до вильоту залишається мало часу. Отже, пасажир отримує менше грошей.

Якщо ви не знаєте, де і як здати електронний авіаквиток, зверніться в компанію, в якій його купували (в авіакомпанію, турагентство, авіакаси). Вам знадобиться вказати дату, час відправлення, номер бронювання, рейсу і квитка. Ці відомості надходять на електронну поштову скриньку клієнта відразу ж після оплати посадочного документа.

  • Заповніть онлайн-заявку на повернення, прикладіть до неї скан паспорта, на який він купувався. Надішліть документ і заявку через сайт або на електронну пошту організації.
  • Безпосередньо в офісі агентства можна здійснити цю процедуру. Це - простий спосіб, як повернути авіаквиток, куплений через інтернет, якщо офіс або каса є в вашому місті.

Незалежно від того, квиток якого перевізника ви хочете здати, повернення здійснюється тільки через туристичне агентство (якщо покупка була зроблена через нього). Для успішної операції потрібно звертатися в компанію виключно пасажиру, вказаною в квитку або його уповноваженому представнику.

«Як повернути авіаквиток, куплений онлайн?» - це питання цікавить багатьох, хто економить свій час і гроші. Терміни повернення коштів коливаються від кількох хвилин до кількох робочих днів. Час залежить від термінів подачі заяви і способу повернення. Гроші за бажанням клієнта можуть видатися готівкою, перевестися на карту, електронний гаманець або розрахунковий рахунок.

Якщо ви хочете не тільки здати, але і швидко забронювати авіаквиток на будь-яку дату, скористайтеся нашим сервісом. А саме формою внизу:

Але що робити, якщо він - електронний?
«Як повернути авіаквиток, куплений онлайн?

Новости