Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП9 Ресторани та банкетні зали для весілля в Новосибірську

  1. Horizon Patio Hotel - Відвідайте сайт
  2. Twiggy - Відвідайте сайт
  3. Гарний рік
  4. Crona Deluxe
  5. ресторан Еклер
  6. Park Cafe
  7. Заміська резиденція Sagittarius
  8. Ресторан Ме D
  9. Банкетний зал Білий Зал - Відвідайте сайт

Як відомо, місце проведення весілля - найважливіший вибір при організації весілля, тому що від нього буде залежати атмосфера. Повинно бути достатньо місця, відповідний інтер'єр, високий рівень обслуговування і всі необхідні параметри для втілення ваших весільних задумів. Ресторан на весілля є, мабуть, універсальним рішенням! Сьогодні ми хочемо представити вам кращі ресторани і банкетні зали на весілля в Новосибірську, впевнені, один з них точно підійде для вашого свята.

Horizon Patio Hotel - Відвідайте сайт

Невеликий затишний готель, розташований на березі Обского моря. Він ідеально підходить для весілля у води. Місце для виїзної реєстрації з дивовижним видом на річку, банкетне обслуговування і кілька варіантів проведення торжества - такий вибір весільних послуг надає готель. Ви можете вибрати намет або котедж для свого події в залежності від тематики вашого весілля. Банкет або фуршет буде організований з особливою ретельністю, а команда допоможе підібрати меню спеціально для вашого події.

Twiggy - Відвідайте сайт

Бар-ресторан в лондонському стилі, розташовується в самому центрі Новосибірська в старовинному двоповерховому особняку. У барі можна відмінно провести час як на літній веранді, так і в прохолодному залі всередині особняка! Кухня в ресторані - різноманітна і багатолика, як Лондон, багатий різними національностями, фарбами, людьми, так і страви підібрані з різних країн і континентів. Лофтового простір дійсно переносить в атмосферу британської столиці, про що говорять в самому барі - «у нас є телепорт в Лондон». Якщо ви шукаєте щось в англійському дусі або просто стильний лофт, то загляньте сюди!

Гарний рік

Винний бар і ресторан знаходиться в будівлі старовинного особняка 1908 року побудови. На першому поверсі тут розташований саме бар з двох залів - світлого в аскетичному скандинавському стилі і червоного зал, наповнений привабливою історією, у вигляді коміксу за мотивами пісні La Degustation групи Lovers, намальованого на стіні. На другому ж поверсі розташовується парадний зал в витриманому стилі, де подають як всім знайомі, прості страви, так і такі, які стануть для вас справжнім гастрономічним відкриттям. «Come taste my wine ...»

»

Гарний рік

Гарний рік

Гарний рік

Гарний рік

Гарний рік

Гарний рік

Гарний рік

Crona Deluxe

Оздоровчий центр, розташований в мальовничому місці - Бердском санаторії. Тут не тільки практикують особливий підхід до здоров'я і красу, а й прагнуть зробити все можливе, щоб весілля, організована тут, проходила на найвищому рівні. Однією з послуг центру є європейська весілля в будь-який час року, хоча, звичайно, завдяки розташуванню, майданчик ідеально підходить для літнього весілля на відкритому повітрі, адже тут є власний вихід до моря. Для вашої зручності також нададуть безкоштовний трансфер від аеропорту або вокзалу, що особливо важливо, якщо ви чекаєте гостей з інших міст або країн!

Для вашої зручності також нададуть безкоштовний трансфер від аеропорту або вокзалу, що особливо важливо, якщо ви чекаєте гостей з інших міст або країн

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

ресторан Еклер

Це по-справжньому європейська кав'ярня, куточок Європи в центрі Новосибірська. Що може бути краще для проведення європейської весілля? Ресторан займається організацією свят і ділових заходів, а також кейтерингових обслуговуванням, так що можете бути впевнені в прекрасному банкеті. Самим же головним героєм банкету завжди був і залишається весільний торт , Який тут з радістю для вас приготують, адже ресторан же в першу чергу спеціалізується саме на випічці. Тут ви знайдете торти ручної роботи, зроблені з великою любов'ю і душею.

Тут ви знайдете торти ручної роботи, зроблені з великою любов'ю і душею

кафе Еклер

кафе Еклер

кафе Еклер

кафе Еклер

кафе Еклер

Park Cafe

У ютное кафе в центрі міста, що не має аналогів, єдине і унікальне. Особливе, але з витонченістю простоти. Ясна і легке, але зі змістом, що підходить для будь-якого приводу і за відсутності його. Park Cafe - це модне місце в самому центрі міста, де такі цінності як смак, сервіс і стиль - must have, місце з особливою гармонією і неймовірною атмосферою. Для літніх подій тут є веранда, для весіль в холодну пору року - витончене простір самого ресторану.

Для літніх подій тут є веранда, для весіль в холодну пору року - витончене простір самого ресторану

Park Cafe

Park Cafe

Park Cafe

Park Cafe

Park Cafe

Заміська резиденція Sagittarius

Р Айская куточок з чистим повітрям, чудовим ландшафтом і прекрасної обстановкою. Цей оазис з радістю приймає у себе будь-які свята, починаючи від випускних і закінчуючи корпоративами. Звичайно ж, тут є всі умови для проведення прекрасної весілля - зона для виїзної реєстрації, річний шатро, банкетні зали і гостьові котеджі, якщо ваше свято розтягнеться на кілька днів. Вам не потрібно буде бігти і поспішати кудись відразу ж після закінчення торжества. Залишайтеся і насолоджуйтеся атмосферою заміського затишку і комфорту. Співробітники подбають про те, щоб ви відчували себе чудово і ні від кого не залежали. Однак, якщо необхідно терміново повернуться в місто, ви можете скористатися спеціальним транспортом для того, щоб ухати самим або доставити гостей додому після банкету.

Однак, якщо необхідно терміново повернуться в місто, ви можете скористатися спеціальним транспортом для того, щоб ухати самим або доставити гостей додому після банкету

Заміська резиденція Sagittarius

Заміська резиденція Sagittarius

Заміська резиденція Sagittarius

Заміська резиденція Sagittarius

Заміська резиденція Sagittarius

Заміська резиденція Sagittarius

Заміська резиденція Sagittarius

Ресторан Ме D

У березні 2017 року бізнес-центрі «Грінвіч» відкритому л свої двері новий ресторан з солодкою назвою «МЁD». Це оновлений ресторан, де не тільки новий інтер'єр, але і нова кухня, поліпшений сервіс і можливість організувати весільний банкет від А до Я. У новому ресторані зберегли все найважливіше: можливість комфортного розміщення весільного банкету до 250 гостей. А функціональний новий дизайн залу дозволяє відсвяткувати весілля в більш тісному колі до 30 гостей в затишних окремих зонах ресторану і на літній веранді! Парк на території ресторану - відмінна майданчик для проведення виїзної реєстрації. Зелений оазис зі своїм ставком і водопадом стане розкішним тлом для церемонії або фотосесії. Мальовничий вид на місто з 19 поверху - ще один прекрасний варіант для пам'ятних кадрів з самого важливого дня. Про тлічное поєднання ідеальної майданчика з високим сервісом, індивідуальним підходом і в кусні кухні!

Про тлічное поєднання ідеальної майданчика з високим сервісом, індивідуальним підходом і в кусні кухні

ресторан МЁD

ресторан МЁD

ресторан МЁD

ресторан МЁD

ресторан МЁD

ресторан МЁD

ресторан МЁD

Банкетний зал Білий Зал - Відвідайте сайт

Один з найбільших залів в самому центрі міста, в якому можна організувати як скромне сімейне свято, так і гуляння аж до 500 осіб. У команди є досвід і здатність забезпечити бездоганне проведення заходу. Тому тут прагнуть у всьому відтворити атмосферу свята, так як їх філософія виражається в любові до життя, поваги до гостей і відданості справі. «Кожен захід для нас - унікальне, кожен гість - особливий».

Що може бути краще для проведення європейської весілля?

Новости