Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Венеція

Венеція   - місто-легенда, здійснити тур в який мріють мільйони мандрівників Венеція - місто-легенда, здійснити тур в який мріють мільйони мандрівників. На допомогу їм - портал venecia-travel.ru. На сайті venecia-travel.ru публікується різноманітна інформація про Венецію, перлині туризму Італії. Однак наш портал приділяє увагу не тільки відпочинку у Венеції. На сторінках venecia-travel.ru можна познайомитися з містами і визначними пам'ятками Венето - області Італії, до якої відноситься і Венеція.

Венето - один з дивних регіонів на північному сході Італії, відпочинок в якому щорічно вибирають мільйони туристів. Венето вражає пишністю своєї природи, шедеврами мистецтва і багатою історичною спадщиною. У будь-який з 7 провінцій Венето, на території яких розташовано безліч відомих у всьому світі курортів, можна здійснити всі свої бажання.

Завдяки своєму зручному розташуванню, Венето є розвиненим індустріальним і туристичним центром Італії. На сході регіону простягається Адріатичне узбережжя. Шикарні умови курортів Адріатики, таких як Каорле, Бібіоне, Лідо ді-Єзоло та ін., Приваблюють любителів водних видів спорту та пляжного відпочинку. Відпочиваючим надається великий вибір літніх будиночків, пансіонів, затишних квартирок і апартаментів в шикарних готелях. Комфортні умови для проживання роблять відпочинок туристів ще більш приємним і незабутнім.

На курортах Адріатики дуже популярний вітрильний спорт. Також можна орендувати яхту і відправитися в незабутню романтичну подорож у відкрите море, гойдаючись на хвилях і спостерігаючи зачаровують схід і заходи сонця, відблиски якого божественно переливаються по безкрайньої водної гладі.

В лагуні Адріатичного моря на 118 острівцях розташована велична Венеція. У всіх курортних містечках організовуються туристичні поїздки в місто «на воді». Дуже популярні тури до Венеції в лютому - під час проведення знаменитого у всьому світі карнавалу. Венеція - сховище шедеврів архітектури і мистецтва. Краса Венеції нікого не залишить байдужим.

На півночі Венето розташована провінція Беллуно. Серед гірських масивів Доломітових Альп знаходиться безліч гірськолижних курортів, що користуються великою популярністю серед любителів зимових видів спорту. Курорти Кортіна д'Ампеццо, Арабба, Чіветта, Тревано і ін. Пропонують великий вибір трас різної категорії складності. Створені всі умови для любителів бігових лиж, сноуборду, сноу-рафтингу. Можна покататися на сноумобілях і на санях, запряжених кіньми. Для відпочиваючих пропонується маса розваг. Працює безліч ресторанів, барів, клубів, фітнес-центрів з басейнами і саунами, дискотек. Також надається великий вибір житла, що орендується.

Якщо Вам цікавий spa-відпочинок, то краще всього відправитися в Абано Терме і Монтегротто Терме, розташовані в провінції Падуя. Ці курорти багаті термальними джерелами і цілющими грязями. У вільний від процедур час можна пограти в гольф, теніс, покататися верхи, спробувати свої сили в дельтапланеризм. Можна поєднати лікувальний відпочинок з культурними поїздками по історичних містах Венето.

На заході Венето в провінції Верона дуже популярним місцем для відпочинку є озеро Гарда. Тут створені хороші умови для спортивної риболовлі. Якщо Ви подорожуєте з дітьми, Ви зможете насолодитися активним відпочинком в парку розваг Гардаленд (Gardaland) - італійському аналогу Діснейленду, розташованому між Вероною і Сірміоне. Працюють лунапарки і аквапарки, де можна вдосталь повеселитися всією сім'єю.

Плануючи свою поїздку, не відкладайте вибір житла в довгий ящик. В розділі Проживання у Венеції можна подивитися інформацію про здаються в оренду затишних літніх будиночках, котеджах і апартаментах в готелях, розташованих в провінціях Беллуно, Падуя, Ровіго, Тревізо, Венеції, Вероні і Віченці і зарезервувати вподобане житло для відпочинку на території всього регіону Венето.

Новости