Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шопінг в Венеції і околицях

  1. Венеція: список аутлетов одягу
  2. Coin
  3. T Fondaco Dei Tedeschi
  4. Аутлет в Венеції Noventa di Piave
  5. Diffusione Tessile
  6. Veneto Designer Outlet
  7. Donatello
  8. Valecenter
  9. Galleria Barcella
  10. Coin Mestre
  11. Найстарші торгові вулиці Венеції
  12. Шопінг в історичній частині Венеції

Мільйони туристів щороку направляються в Італію заради приємного проведення часу: шопінгу в Римі, Мілані та Ріміні. Однак, є і ще одна італійська столиця моди - Венеція. Зрозуміло, сюди приїжджають не тільки заради покупок, адже стара частина міста - це архітектурне диво, де найкрасивіші площі і канали сплелися в унікальне мереживо.

У венеціанських магазинчиках і торгових галереях можна купити все, що душі завгодно: дизайнерський одяг, аксесуари, предмети мистецтва і сувеніри, подарунок на будь-який випадок життя. Найбільші бутики знаменитих будинків моди зосереджені на центральних вулицях, але і в передмістях можна знайти чимало цікавого. Для економних покупців відкривають свої двері аутлет.

Аутлет - це мультибрендовий магазин, де пропонуються товари категорії low і middle-price. Тут можна знайти брендові речі з модних колекцій минулих років. Знижки до 70% ваблять сюди шанувальників шопінгу з усього світу. У дні сезонних розпродажів, коли цінники прикрашаються казковими бонусами, прилавки торгових центрів піддаються справжньому штурму.

У центральній частині Венеції аутлетов немає, але їх чимало в сусідніх містах, куди можна доїхати всього за 1-2 години. У нашій статті ви дізнаєтеся про найзнаменитіших аутлетах в Венеції, як до них дістатися, що можна купити і які бренди представлені на вітринах.

Венеція: список аутлетов одягу

Венеціанський передмістя Местре славиться торговими центрами, де можна відвідати бутики лідерів світової моди: Valentino, Christian Dior, Prada і інших. Особливою популярністю користуються магазини, де представлена ​​знаменита італійська взуття, а також сумки з натуральної шкіри. Якщо суми на цінниках вас не лякають, то тримайте курс на вулицю Calle Larga XXII Marzo, де зосереджені найбільші фешенебельні бутіки: Etro, Fendi і Chanel. Другий пункт маршруту - вулиця Мерчерія, де розташований мультибрендовий бутик Al Duca D'Aosta.

За італійське взуття або сумочку зовсім не обов'язково викладати великі статки. Приклади чудової якості готові продемонструвати численні бутики на вулиці Мерчерія, поряд зі знаменитою площею Святого Марка. Це Sergio Rossi, Cesare Paciotti, Baldinini і інші.

Якщо ж ваш бюджет на шопінг вельми обмежений, то неодмінно загляньте в маленькі магазинчики по обидві сторони Гранд-Каналу, особливо біля мосту Ріальто. Такі ж лавки ви зустрінете і на одній з найдовших та незвично широких для Венеції вулиць Strada Nova. А ще краще вирушайте на пошук ексклюзивних штучок в наступні аутлет:

Coin

П'ятиповерховий торговий центр знаходиться поруч з мостом Ріальто і заслужено вважається найбільшим у Венеції. Кожен поверх будівлі присвячений певній тематиці. Наприклад, жіночому одязі відведений перший ярус, а також третій. На другому розташувалися магазини чоловічого одягу. Четвертий і п'ятий відведені під дитячий асортимент, а також товари для дому. Аутлет Макс Мара в Венеції розташований теж тут.

Круглий рік центр працює за єдиним розкладом: з 10:00 до 20:00. Наплив покупців тут спостерігається в святкові дні, особливо в різдвяні канікули.

T Fondaco Dei Tedeschi

В цей торговий центр приходять не тільки заради шопінгу. Досить згадати, що розташувався він у палаці Фондако-деї-Тедескі, якому вже понад 800 років. 7 тисяч квадратних метрів віддані під бутіки знаменитих брендів. На першому поверсі знаходиться кафе, дизайн якого створений Філіпом Старком, а з оглядового майданчика на даху відкривається чудовий вид на Гранд-Канал.

За покупками можна приходити круглий рік: з 10:00 до 20:00.

Аутлет в Венеції Noventa di Piave

Заради вигідних покупок варто відвідати аутлет Noventa di Piave Designer. Розташувався він у передмісті, куди з центру Венеції їхати 45 хвилин. Його побудували так, щоб було зручно добиратися як городянам, так і туристам з Лідо, Єзоло і Падуї. Доїхати до торгового центру і назад з Венеції можна на фірмовому шатлі, який відправляється від площі Tronchetto. Дорога в цілому займе 40 хвилин.

Знижки на брендовий одяг тут надаються практично цілий рік. У торговому центрі ви знайдете чоловічий, жіночий, дитячий та спортивний асортимент. На території аутлета працює пункт Таксфрі, завдяки якому повертається частина суми за покупку.

Diffusione Tessile

Цей аутлет розташований неподалік від Noventa di Piave і повністю присвячений модному одязі, взутті і аксесуарах провідних італійських брендів. Причому на весь асортимент круглий рік діють знижки до 40%.

Шлях між двома торговими центрами пішки займе кілька хвилин, тому упускати можливість відвідати обидва магазину не варто. Заглянути в нього можна з 10:00 до 20:00.

Veneto Designer Outlet

Цей аутлет став четвертим в мережі італійських дисконтних центрів McArthur Glen. У складі комплексу, що складається з декількох будівель, представлено 140 бутиків. Серед них є такі бренди, як Valentino, Costume Nationale, Armani, Bikkembergs, Calvine Klein. Знаходиться магазин в 40 км від Венеції. Доїхати ви зможете на електричці, а також на автомобілі. Парковка розрахована на 2 тисячі місць.

Veneto відкритий для відвідувачів з понеділка по суботу, з 10:00 до 20:00.

Donatello

Сток-магазин розташований в передмісті Местре. Тут можна купити жіночий і чоловічий одяг, взуття, аксесуари від Armani, Dolce & Gabbana зі знижками від 30% до 70%. У Donatello цілеспрямовано приїжджають заради того, щоб придбати модні речі, рік або два тому що красувалися на подіумах в Мілані та Римі.

Valecenter

Всього 8 км відділяють аеропорт Марко Поло від найбільшого торгового центру в Марконі - Valecenter. На його території працює 130 бутиків, велика частина з яких відноситься до мас-маркету. Крім того, тут можна знайти маленькі крамниці, де ремісники продають аксесуари та взуття, виконані вручну з натуральної шкіри. На деякі речі ціни дуже високі, зате кожна з них унікальна.

Двері центру відкриті з 9:00 до 21:00.

Доїхати в Valecenter вийде двома автобусами: спочатку на №19 від Пьяцале Рома до площі Фавара, а далі потрібно пересісти на №9 і їхати до зупинки Centro Commerciale. Другий варіант ще простіше: від вокзалу Santa Lucia до залізничної станції Gaggio Porta Est.

Galleria Barcella

Популярний торговий центр, розташований в Местре. Його асортимент відрізняється великою різноманітністю, а туристів центр приваблює ще й тим, що розмістився в красивому історичному будинку. Тому шопінг можна завершити відпочинком в затишному кафе або фотосесією на тлі справжньої венеціанської архітектури. Тут ви знайдете справжні шедеври з колекцій популярних італійських марок: від одягу і взуття до ексклюзивних аксесуарів.

Coin Mestre

Передмістя Венеції Местре не дарма вважається центром італійського шопінгу. Тут знаходиться один з великих аутлетов мережі Coin. Його асортимент істотно ширше багатьох інших, а серед бутиків з одягом і взуттям є магазини, які торгують посудом, текстилем для будинку, біжутерією і парфумерією.

Працює торговий центр за стандартним розкладом: з 10:00 до 20:00. Доїхати сюди можна на трамваях Т1 і Т2, автобусі 4L - зупинка Mestre Centro, а також на автобусі №7Е - зупинка Pascoli.

Найстарші торгові вулиці Венеції

Шопінг в Венеції - це не тільки аутлет, а й цілі квартали з дизайнерськими бутиками. Якщо ви не прямуєте в конкретний магазин, а бажаєте побачити в одному місці різні брендові бутики, тоді влаштуйте прогулянку по найстарішою торгової вулиці Calle Larga 22 Marzo. Тут знаходяться елітні лавки, цінник на сумочки в яких стартує від 1500 євро. А яскраві вітрини знаменитих ювелірних марок Cartier і Chopard вважаються головними прикрасами вулиці.

Цікаво, що біля входу в дорогі магазини розташовуються невеликі лавки, в яких виставлено асортимент підробок під імениті бренди. Ціни на такі речі найдоступніші. А якість одягу і аксесуарів цілком гідне. Словом, кожен вибирає сам, де купувати сумочку Chanel або шарфик Etro.

Осередком магазинів з товарами за доступними цінами є вулиця Strada Nova. Тут купують одяг та взуття для чоловіків, жінок і дітей. Якість виробів висока, так як в основному тут розташувалися брендові магазини. Якщо ж ви шукаєте щось особливе, то загляньте в будь-яку з численних сувенірних крамничок. Зрозуміло, перепочити від шопінгу теж є де - вибір кафе і ресторанів дуже великий.

За високоякісними товарами зі східним колоритом, в тому числі з натурального шовку, вирушайте в магазин Hibiscus. Тут можна купити дизайнерські речі в індійському, японською і китайською стилях. Знаходиться дизайнерський аутлет в Венеції, на вулиці Ruga Ravano, будинок тисяча шістьдесят один.

У будні бутик відкритий для відвідувачів з 9:30 до 19:30, а в суботу та неділю - з 11:00 до 19:00.

Невеликі лавки, розташовані на вулицях, часто пропонують зовні красивий і якісний товар. Але в більшості випадків мова йде про підробки під відомі бренди, що виготовляються китайськими працівниками в численних підпільних майстернях. Тому брендові речі варто купувати в офіційних бутиках, а підробки завжди перевіряйте на якість.

Шопінг в історичній частині Венеції

Шукати магазини в Старому місті не доводиться, їм тут відведено практично кожен вільний квадратний метр. Муранське скло, одяг і взуття, біжутерія та ювелірні прикраси, сувеніри продаються на кожному розі. Однак будьте готові до того, що за покупки в історичній частині Венеції доведеться доплатити, адже цінники на речі тут набагато вище, ніж в передмістях.

Фірмові бутики будинків високої моди здебільшого відкриті в центральній частині міста. Асортимент в них поступається магазинам в аутлетах, а ціни стають доступними тільки в дні розпродажів. Сезонні знижки проводяться двічі на рік: влітку в липні і серпні, взимку в січні і лютому. Дати затверджуються офіційно, як і в інших містах Італії.

Не забувайте, що знайомство з містом починається не з шопінгу, а з оглядових екскурсій по визначних пам'ятках Венеції . Групові та індивідуальні прогулянки з російськомовним гідом, поїздки на гондолі і катері, а також тематичні екскурсії доступні на нашому сайті

Новости