Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Майже Венеція: у Вінниці туристів почали катати на гондолі

У Вінниці стартував перший туристичний сезон незвичайного водного транспорту - гондоли, - яка належить одному з місцевих підприємців.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "ВІТАТБ" .

"Я довгі роки пропрацював за кордоном. Коли запитували, звідки родом, жартома відповідав, що з Венеції. А тут так зійшлися всі пазли, ми можемо зробити Вінницю дійсно маленькою Венецією. До речі, цю гондолу дідусь, який був її колишнім господарем, назвав Джульєттою. Зробив її, щоб зізнатися моєї бабусі в любові ", - розповів власник човна Віталій Гуменюк.

У Вінниці стартував перший туристичний сезон незвичайного водного транспорту - гондоли, - яка належить одному з місцевих підприємців

На носі відреставрованої гондоли встановлений особливий залізний гребінь - залізо, - який є противагою гондольєрові. На борту звучить тематична музика. Єдина відмінність від італійського оригіналу - колір і габарити. Вінницька гондола - ширше і коротше.

Читайте також: У Вінниці створили їстівну карту області Читайте також:  У Вінниці створили їстівну карту області

Управління незвичайним транспортним засобом чоловік освоював самостійно: техніку вивчав з допомогою відео з інтернету. Крім того, він отримав спеціальні дозволи на керування човном.

"Буду катати людей з кількох туристичних маршрутів. Просто катання по річці - прогулянка під трьома мостами Вінниці і до фонтану. Я хочу зробити" Джульєтту "романтичної" родзинкою "Вінниці", - повідомив Гуменюк.

Фото: vinnitsa.info

Новости