Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Необмежені кулінарні можливості з кухонними машиною KENWOOD

  1. Віртуоз своєї справи
  2. Домашня випічка як мистецтво
  3. Маестро на вашій кухні

«Готувати я полюбила з дитинства. Перше яскравий спогад - про те, як я допомагаю мамі робити пиріг з яблуками. А оскільки я старша дочка, то вчитися кулінарним премудростям довелося раніше всіх. І треба сказати, ці навички стали в нагоді в житті. Зараз у мене самої двоє дітей, чоловік, а друзі та численні родичі - завжди бажані гості в нашому домі.

Я завжди з цікавістю читаю про нові кухонних гаджетах і купую найпотрібніші. А не так давно довелося дізнатися про одне чудо техніки, яке повністю перевернуло все мої уявлення про сучасну кухню.

Віртуоз своєї справи

Віртуоз своєї справи

Нещодавно я потрапила на презентацію кухонної машини KENWOOD , Що проводилася в Кулінарної студії Юлії Висоцької. Там не тільки докладно розповіли, як вона влаштована, а й провели спеціальний майстер-клас. Мені пощастило взяти в ньому безпосередню участь, особисто протестувати машину і спробувати її в справі, так що можу поділитися враженнями з перших вуст.

Якщо коротко, ця машина робить абсолютно все: шаткує, рубає, перемелює, перетирає, змішує, збиває. Загалом, їй під силу приготувати що завгодно, починаючи з простеньких салатів, закінчуючи вишуканими гарячими стравами або десертами. По суті, вона одна може замінити собою будь-які міксери, блендери, комбайни, м'ясорубки і соковижималки разом узяті. Вільного місця в шафах відразу додасться. До того ж виглядає машина солідно і дуже стильно. Кухня з нею перетвориться моментально. Ще один її плюс - різноманітність насадок дозволяє зібрати кухонну машину в тій комплектації, яка необхідна саме вам.

Отже, розповідаю про свої відчуття від спілкування з цією чудо-технікою.

Дуже вразила чаша з добротної нержавійки для змішування. Ручки зроблені так, що вона не вислизне навіть з мокрих рук. Усередині нанесена шкала поділок в стаканах і мілілітрах. Тому додатково відміряти і зважувати нічого не доведеться. Приємно здивувала і місткість. Стандартний обсяг 4,6 літра дозволяє за один раз замісити тісто для 4 батонів або 32 міні-кексів. Але і це далеко не межа. З чашею XL об'ємом 6,7 літра можна зробити ще більше тесту.

Особисто мене порадував той факт, що управлятися з кухонним машиною дуже просто. Хоча, відверто кажучи, я побоююсь занадто складної побутової техніки. Але це точно не про кухонну машину KENWOOD . Система управління, установка насадок і принцип їх дії розумієш легко і швидко. Варто тільки почати з нею працювати, руки вже самі знають, як і що робити. А якщо що, завжди можна заглянути в інструкцію з чітким описом і картинками.

Домашня випічка як мистецтво

Домашня випічка як мистецтво

насадки для кухонної машини KENWOOD - окрема історія. У базову комплектацію входять насадки, що працюють за принципом планетарного змішування. Це коли насадка обертається навколо своєї осі і одночасно рухається по колу всередині самої чаші. Якщо у вас вдома обожнюють домашню випічку, то ця знахідка на вагу золота.

Зручна К-образна насадка створена спеціально для замішування дріжджового, пісочного, млинцевого, заварного і бісквітного тіста. Тут важливо, що насадка стосується стінок чаші, збираючи всі інгредієнти і ідеально замішуючи тісто. Так що готувати улюблені пироги, тортики, маффіни, оладки і печиво стане набагато зручніше.

Насадку у вигляді кулястого віночка добре використовувати для збивання легких за текстурою продуктів, таких як яєчні білки або вершки. При обертанні вона насичує суміш киснем, надаючи їй ніжну, пухку і стійку консистенцію.

Насадка-гак допоможе швидко впоратися з густим еластичним тестом. Тільки уявіть, більше не доведеться мучити руки, методично вимішуючи і розминаючи тісто. Всю роботу зробить за вас кухонна машина KENWOOD. Вам лише залишиться заздалегідь вирішити, що сьогодні приготувати: пишний домашній хлібець, піцу з м'ясним асорті або шикарний яблучний штрудель.

Ще запам'яталися дві насадки, які можуть входити в комплект або які можна придбати додатково. Одна - насадка для м'яких сумішей з металевим каркасом і гумовими краями. Завдяки обтічній формі вона плавно рухається по внутрішній поверхні чаші і змішує дивовижні креми. Друга - насадка для аерації сумішей. Вона зроблена у формі лопатки, яка делікатно збиває невагомі ніжні муси і суфле.

Маестро на вашій кухні

Маестро на вашій кухні

У колекції KENWOOD представлено понад 20 насадок. Насадка-м'ясорубка робить відмінний фарш з м'яса, птиці та риби, а насадка для сосисок - приголомшливі кебаби. Насадки для розкочування тіста забезпечать вас пельменями та варениками з начинками на будь-який смак. Домашню лазанью з її допомогою теж можна готувати. Я, як прихильниця італійської кухні, оцінила цілий набір насадок для пасти: і для спагетті, і для тальятелле, і для фігурної пасти.

Ті, хто готує багато і часто, по достоїнству оцінять низкоскоростную тертку-Ломтерізки і насадку-овощерезку. До них додаються комплекти барабанів і дисків з отворами різної величини, які легко і просто наріжте тверді і м'які інгредієнти. Особливо рекомендую їх усім, хто щороку старанно заготовлює домашні соління. А ще є насадка для нарізки кубиками, яка додасть скибочкам ідеальну форму. І все це - за лічені секунди і без будь-яких зусиль.

Також є насадка "кухонний комбайн", яка за дві секунди нашаткує, порубати і натре що завгодно. З нею на попередню підготовку буде йти мінімум часу.

Насадка-мультіізмельчітель розтирає горіхи і запашні трави, перетворюючи їх в казкові приправи. Вишукані соуси, маринади і страви для дитячого харчування з нею теж виходять чудові. Між іншим, в комплект входять чотири герметичні баночки, в яких всі приготовані смакоту будуть зберігатися ще довше.

Насадка-блендер збиває компоненти в м'яко хвилясті шовковисту масу. Насадка для подрібнення круп зробить для вас свіжу борошно на будь-який смак. З насадкою для протирання овочів і фруктів ніколи не виникне питання, чим зацікавити маленьких прівереда. Крім цього, з її допомогою можна протирати сир або інгредієнти для здобного тіста, а також швидко просівати борошно.

А ще кухонна машина KENWOOD за допомогою спеціальних насадок вміє готувати напої. Насадка-соковижималка підійде для приготування будь-яких соків, зі збереженням всіх вітамінів в цілості. Для любителів цитрусових фрешів є окрема насадка. Використовуючи насадку-прес для ягід, можна делікатно обробити м'якоть і очистити її від найдрібніших частинок. Ще один приємний бонус - насадка-мороженица. Дивовижні десерти в її виконанні доставлять ласунам невимовне задоволення.

Кухонна машина KENWOOD відкриває процес приготування їжі з нового боку. Це унікальна техніка нового покоління, що об'єднала в собі всі найважливіші функції. Вона однаково легко справляється як з елементарними, так і зі складними завданнями, які вимагають професійної майстерності. А головне - кухонна машина KENWOOD розрахована для роботи як з великими, так і з малими обсягами, т. Е. Стане прекрасним помічником як для великої, так і для маленької сім'ї. Довіривши їй саму тяжку роботу, ви почнете отримувати задоволення від приготування повсякденних страв ».

Новости