Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вулиця Грабен, Відень: готелі, пам'ятки, карта

  1. зміст:
  2. Вулиця Грабен на мапі Відня
  3. Шопінг на вулиці Грабен у Відні
  4. Готелі на вулиці Грабен у Відні
  5. Підведемо підсумок

Вулиця Грабен - центральна в Відні. Архітектура і шопінг, готелі на вулиці Грабен. Фото та відгуки, Грабен на мапі Відня.

зміст:

У Відні є вулиця, про яку обов'язково дізнаються всі туристи. Це Грабен - вулиця, яка є продовженням площі Штефансплац. Назва «Грабен» означає «Рів». І ця вулиця так називається неспроста. У далекому минулому на цьому місці був оборонний рів.

Вулиця Грабен на мапі Відня

Вулиця Грабен, Відень - що подивитися

На площі можна побачити цікаві пам'ятки Відня . Наприклад, прямо посередині знаходиться Колона Святої Трійці, закладена в 1678 році після епідемії чуми. Також на Грабен примітний Будинок Хааса. Особливо скляно-металевий фасад виглядає в ясну погоду, коли в променях сонця будівлю переливається веселими відтінками.

Багатьох туристів захоплює дерев'яний стовп, «прикрашений» величезною кількістю цвяхів. Традиції забивати цвяхи в дерево повелася досить давно. Кожен залишає місто купець вбивав цвях в честь закінчення свого візиту в австрійську столицю.

Вулиця Грабен - центральна в Відні

Центральна вулиця Грабен, Відень

Центральна вулиця Грабен, Відень

Вночі вулиця Грабен повна туристів (Відень, Австрія)

Шопінг на вулиці Грабен у Відні

Зверніть увагу на магазини вулиці! Наприклад, величезний асортимент товарів можна вивчити в триповерховому гастрономі «Julius Meinl». Або ж варто заглянути в бутик «Hermes», парфумерний магазин «Parfumerie JBFilz». А ваші діти прийдуть у величезний захват від магазинів іграшок «Josef Kober».

Не дивно, що на Грабен завжди можна зустріти багато шопоголіків. Ласкаво просимо на настільки примітну вулицю австрійської столиці!

Готелі на вулиці Грабен у Відні

Грабен - одне з найбажаніших місць для проживання та відпочинку у Відні. Це серце міста, в безпосередній близькості від Рингу, Хофбурга і собору Святого Штефана. Жити зручно, але дорого, як в центрі будь-якої іншої великої столиці Європи. Чи можна знайти готелі на Грабен за адекватною ціною?

Давайте розглянемо варіанти:

  • Pension Nossek. Гостьовий будинок в старовинній будівлі, розташованому на перетині вулиць Грабен і Кольмаркт . Просторі номери (частина з них з балконами), ванна / душ, ТВ, wi-fi і все необхідне. Загальна лаундж-зона. Площа Штефанплатц і метро в 5 хвилинах від готелю. Ціна від 6 500 руб.

    Готелі на Грабен, Відень: Pension Nossek

  • Hotel Royal. Розташований на Зінгерштрассе, в яку плавно переходить вулиця Грабен. Про найкращому у Відні можна тільки мріяти. Крім розкішних номерів зі звукоізоляцією і набором послуг, що відповідають стандартам готелі 4 зірки, працює власний ресторан Firenze Enoteca. Сніданки шикарні! Вартість від 7 200 руб.

    Готелі на вулиці Грабен: Hotel Royal

  • Graben Hotel. Говорить назва, хоча готель розташований в провулку Доротеергассе в 100 м від Грабен. Дуже близько від станції метро Stephansplatz і собору Св. Стефана. Місце чудове! Але особливо хвалять сніданки і ресторан італійської кухні при готелі - Trattoria Santo Stefano. Нас же підкорив інтер'єр номерів: просто, але по-віденськи стильно. Ціна від 7 000 руб.

    Готелі на Грабен: ресторан Graben Hotel

  • Pension Neuer Markt. Готель 3 зірки розташований в провулку Зайлергассе (перпендикулярно центральній Грабен, 3 хвилини пішки). Затишні номери, хороші сніданки і привітний персонал. Поруч торгова вулиця Кернтнерштрассе, станція метро і багато іншого - все в крокової доступності. Ціна від 3 500 руб. на добу.

    Готелі в районі Грабен: Pension Neuer Markt

  • DO & CO Hotel Vienna. Розкішний п'ятизірковий готель з сучасним дизайном і видом на собор Св. Штефана (це площа Штефанплатц, в яку впирається Грабен). Його вибирають ті, хто цінує розкіш, комфорт і готовий за це платити. І готель того варто! Ціна від 10 000 руб. на добу.

    Готелі на Грабен: вид з ресторану DO & CO Hotel Vienna

Підведемо підсумок

На Грабен чимало хороших готелів, ціни стартують від 3 500 руб. на початок 2019 року. Скажімо так, це не дуже дорого для центру Відня. Але зате, забронювавши готель на вулиці Грабен, ви вивчите місто від А до Я. Всі цікаві місця, знамениті кав'ярні, ресторани, магазини і навіть Віденський оперний театр будуть від вас в крокової доступності! Скористатися громадським транспортом буде потрібно хіба що для поїздок в Шенбрунн , Бельведер або Віденський ліс.

Приємного вам відпочинку!

Читайте більше:

Чи можна знайти готелі на Грабен за адекватною ціною?

Новости