Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віденська опера | Квитки на концерти у Відні | ConcertVienna.com

  1. Рекомендовані спектаклі
  2. Квиткове агентство «ConcertVienna»
  3. Чому саме ConcertVienna?

Віденська державна опера

Квиток в віденську оперу - без нього не обійтися при поїздці до Відня. Чудова музика, оперні солісти зі світовими іменами і розкішний інтер'єр театру зроблять Ваш вечір в опері незабутнім.

Віденська народна оперa
Віденська народна оперa

Volksoper - головна сцена для віденської оперрети. До репертуару входять також класичні опери, мюзикли і балетні вистави. Виберіть найбільш підходяще уявлення під час вашого перебування в Відні.

Віденський Моцарт оркестр
Віденський Моцарт оркестр

З початку травня по кінець жовтня цей знаменитий Віденський оркестр в історичних костюмах проводить серію концертів в найкращих і пресітжних залів Відня: Музичне збори (Musikverein), Віденський Концертхаус і державна опера. Не пропустіть можливість!

Концерт і вечерю
Концерт і вечерю

Зробіть Ваше перебування у Відні приємним: вишукану вечерю з подальшим концертом класичної музики. Це відмінна можливість насолодитися прекрасним музичним поданням і покуштувати традиційну Віденську кухню. Заходи проходять в Шенбруннський палаці і Віденському Курсалон.

Іспанська школа верхової їзди
Іспанська школа верхової їзди

Замовте квиток і насолодитеся унікальним шоу прекрасних білих ліпіціанцев, чиє класичне майстерність верхової їзди збереглося з часів Ренесансу: мистецтво, традиції, єдність вершника і коня. Іспанська школа верхової їзди у Відні завжди подарує вам море незабутніх емоцій.

Концерти в церкві Св
Концерти в церкві Св. Анни

Красиві церкви Відня є чудовим місцем для проведення концертів класичної музики. Концерти ансамблю "Classic Exclusive" проходять в невеликий, але чарівною церкви Святої Анни (Аnnakirche) в серце Відня. Подивіться розклад концертів і знайдіть підходящу для Вас дату.

Концерти в будинку Моцарта
Концерти в будинку Моцарта

Насолоджуйтеся вічної краси музики Моцарта в атмосфері барокового пишноти будинку Моцарта, де в 1781 році проживав тут композитор виступав перед віденськими аристократами. Не чекайте, квитки йдуть швидко!

Віденський Курсалон
Віденський Курсалон

Віденський Курсалон пропонує концерти Штрауса і Моцарта протягом всього року. Будівля відмінно вписується в ландшафт міського парку і розташовується в самому центрі Відня. Квитки рекомендуємо купувати заздалегідь.


Рекомендовані спектаклі

Відень - столиця класичної музики

Великі музиканти - Моцарт, Штраус, Бетховен, Гайдн, Шуберт, Брамс і Малер - жили і творили в цьому місті, їх музика досі виповнюється в концертних залах по всьому світу.
Свої музичні традиції Відень продовжує і сьогодні: Віденська государественная опера - пропонує щодня змінюється програму з понад 50 оперними і балетними постановками близько 300 днів на рік, Віденський філармонічний оркестр - один з кращих оркестрів світу, знаменитий хор віденських хлопчиків, Віденська народна опера - другий після Віденської опери оперний театр у Відні.
Щовечора у Відні 10000 чоловік слухають живу класичну музику.

Квиткове агентство «ConcertVienna»

пропонує швидкий і зручний спосіб придбання квитків на широкий спектр заходів у Відні: класичні концерти Моцарта і Штрауса, школа верхової їзди, Новорічний концерт Віденського філармонічного оркестру, Віденська державна опера, Віденська народна опера, тури по місту і концерти в церквах Відня.
Любителям класичної музики надається такий же нелегкий вибір концертних або історичних залів, як Musikverein (Музікферайн) - концертний зал Товариства любителів музики, Konzerthaus (Віденський Концертхаус), Віденський Курсалон, парадний зал зимового палацу Хофбург, велика галерея в палаці Шенбрунн.
Квитки в Віденську Оперу традиційно користуються дуже високим попитом. Часто вони розкуплені.
З нашою допомогою Ви можете заздалегідь і 100% придбати квитки до Віденської Державну оперу, навіть і на самих важкодоступних уявленнях за участю таких оперних зірок, як Дмитро Хворостовський, Анна Нетребко, Роландо Вільясон, Пласідо Домінго, Хуан Дієго Флорес і Еліна Гаранча.
Завдяки професійним контактам з нашими партнерами і безпосередньо з театрами, ми маємо можливість, знайти бажані Вами квитки.

Чому саме ConcertVienna?

* Ми пропонуємо профеціональное обслуговування наших клієнтів. ConcertVienna відповідає оперативно російською мовою на всі Ваші питання, надіслані нам по електронній пошті або по телефону. Наше агентство намагається завжди підтримувати розклад заходів, концертів класичної музики і афіша Віденської опери в актуальному стані.
* Ми пропонуємо простий і легкий процес замовлення квитків. Замовлення квитків в Віденську оперу, класичні концерти у Відні або інші заходи на сайті ConcertVienna.com можна здійснити цілодобово.
* ConcertVienna приділяє особливу увагу політиці конфіденційності. Наша компанія не отримує доступ до ваших банківських даних. Безпека платежів забезпечується використанням SSL протоколу. Передача інформації здійснюється за закритими банківським мереж надзвичайно захисту.

Чому саме ConcertVienna?

Новости