Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити нерухомість у Відні (Австрія)

Відень (Vienna) - столиця Австрії. Розташована вона на сході країни, біля самого підніжжя Альп, на березі Дунаю. У 60 км від міста проходить межа зі Словаччиною. Площа Відня - 415 квадратних кілометрів (місто в той же час є і найменшою федеральною землею Австрії). Через Відень протікає річка, що носить те ж ім'я, що і місто, і величний Дунай. Навколо міста розкинувся знаменитий Віденський ліс.

Стара частина Відня внесена до списку Культурної спадщини ЮНЕСКО.

Населення Відня становить близько 1,7 мільйонів чоловік, з жителями передмість - трохи більше 2-х мільйонів. У Відні розташовані регіональне відділення ООН, штаб-квартири ОПЕК і ОБСЄ.

Відень - дуже комфортний для життя місто. Тут добре розвинений громадський транспорт. Найпопулярнішим є метро і S-Bahn (система приміського і внутрішньоміського залізничного транспорту), є автобусні і трамвайні маршрути. З іншими містами Австрії та Європи Відень з'єднується сучасними автострадами і залізницею. У місті діють чотири великих залізничних вокзали і міжнародний аеропорт «Швехат». На річці Дунай розташований Віденський річковий порт.

Відень - це одне з найкрасивіших міст Європи. Чудова архітектура, безліч зелених насаджень і мальовничий Дунай роблять це місто просто чарівним.

Одна з найвідоміших визначних пам'яток міста - Віденська Опера. Якщо ви приїхали до Відня, обов'язково відвідайте палацовий комплекс Бельведер, за стилем близький до Версалю. У Відні знаходиться одне з найбільш незвичайних будівель в світі - Будинок Хундертвассера, його дах засаджена деревами та чагарниками, а поверхи оформлені як природні пагорби. Візитна картка Відня - вулиця Рінгштрассе, що проходить навколо Внутрішнього міста. Вона була побудована на місці зруйнованих міських стін Відня. Ще у Відні є безліч музеїв і картинних галерей: музей Сальвадора Далі, Віденський будинок мистецтв, історичний музей, музейний квартал, музей сучасного мистецтва, будинки-музеї Штрауса, Моцарта, Бетховена, Гайдна, Шуберта, квартира Отто Вагнера і музей Зигмунда Фрейда.

У Відні пропонується величезний вибір нерухомості - вілли, особняки, невеликі котеджі, апартаменти, звичайні квартири. Вартість нерухомості залежить від її місця розташування, віддаленість від центру міста і якості. Чим ближче нерухомість до центру міста, тим дорожче буде вартість за квадратний метр. Нерухомість у Відні - це надійний інструмент для прибуткового інвестування грошей. Нерухомість у Відні купують як для власного проживання, так і для здачі її в оренду. А придбання комерційної нерухомості у Відні - це відмінна можливість зайнятися бізнесом в європейській країні зі стабільною економікою та законодавством. Крім того, нерухомість у Відні - це реальна можливість отримати вид на проживання в Австрії.

що таке дженерики

Новости