Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Сімферополя недорого - міні готелі Сімферополь Крим: приватні кращі недорогі дешеві 2017

  1. Що пропонують міні готелі Сімферополя в 2017
  2. Як вибрати і зняти готель у Сімферополі
  3. Бронювання готелю в Сімферополі
  4. Вартість розміщення в готелі Відень

Сьогодні міні готелю Сімферополя недорого дозволяють розміститися і провести відпочинок / вирішити бізнес завдання гостям столиці півострова. Міні-готель «Відень» - це комфортабельний готель в Сімферополі з затишними номерами, розташована на центральній вулиці столиці Криму. Наявність панорамного ліфта і сучасний дизайн будівлі додає готелю особливу привабливість для наших гостей. Номерний фонд готелю включає в себе 58 номерів від стандарт до люкс категорій, які ідеально підходять для комфортної роботи або відпочинку.

Що пропонують міні готелі Сімферополя в 2017

Мало хто міні готелі Сімферополя здатні запропонувати своїм постояльцям той комфорт, який гарантовано забезпечить «Відень». До послуг гостей готелю - ресторан, де можна покуштувати страви європейської кухні, провести ділову або романтичну вечерю у затишній і невимушеній атмосфері, а також кафе "Віденський двір", який радий запропонувати нашим гостям прекрасні страви на мангалі.

Якщо ви шукайте готелі г. Симферополь, то результатом буде понад півтора десятка готелів міста, розташованих в різних частинах столиці автономії, що робить розміщення в них дуже зручним. Завжди можна вибрати варіант готелю міста Сімферополя ближче до залізничного вокзалу, автовокзалу або аеропорту, центру міста або в більш відокремленому районі. Готелі Сімферополя недорого пропонують комфортні умови розміщення, можливість вигідного бронювання, конференц сервіс, трансфер і інші необхідні послуги.

Як вибрати і зняти готель у Сімферополі

Міні готелі Сімферополя - це сучасні стильні готельні заклади, цілком відповідають європейському рівню.

Правда, яка не так давно на проспекті Перемоги готель Відень - одна з кращих в Сімферополі. Для гостей міста та його мешканців не складе проблеми дістатися до готелю. Це можна зробити і на громадському транспорті, і на таксі.

  • Поїздка з центру Сімферополя займе 15-20 хвилин.
  • У 25-30 хвилинах - залізничний вокзал, ще менше часу знадобиться, щоб доїхати від готелю до автовокзалу. Якщо Ви приїхали на особистому авто, проблеми з тим, де залишити машину, не виникне, так як приватний готель в Сімферополі у своєму розпорядженні власну паркуванням.

Бронювання готелю в Сімферополі

Ви можете скористатися послугою бронювання і на пільгових умовах зарезервувати сподобався номер.

Готель Відень має 36 номерами, оформленими в класичному стилі.

У номерах:

  • кондиціонер «зима-літо»,
  • кабельне телебачення,
  • холодильник,
  • телефон,
  • душова з гідромасажем.

Панорамний ліфт підніме вас на 2-й або 4-й поверх, де розташовані готельні номери.

Пообідати чи повечеряти вас запрошує ресторан готелю, розташований на третьому поверсі. А сніданок ви можете замовити і в номер. Це не єдина послуга, яку пропонує готель Відень.

І жителі міста, і ті, хто вже не раз бував в Сімферополі, відзначають, що готелі в 2017 зазнали значних змін. Побудовані раніше приватні готелі Сімферополя реконструйовані, і тепер вони пропонують гідні умови розміщення та додаткові послуги за прийнятними цінами.

Вартість розміщення в готелі Відень

  • Стандарт - від 2200руб.
  • Напівлюкс - від 2800руб.
  • Люкс однокімнатний - від 3500 руб.
  • Люкс одвухкомнатний - від 4000 руб.

Детальніше

ресторан Новітній ресторан Відень пропонує величезний зал в 350 квадратних метрів на 200 посадочних місць, вишуканий аристократичний інтер'єр. Класична європейська кухня, страви, приготовані нашим шеф-кухарем, нікого не залишать байдужими.

Детальніше

г. Симферополь, проспект Перемоги, 65

Новости