Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де жити у Відні

Відень завжди займала високі позиції серед європейських міст за якістю життя і рівнем добробуту

Відень завжди займала високі позиції серед європейських міст за якістю життя і рівнем добробуту. Чисті вулиці, низькі показники злочинності, розвинені транспортні шляхи сполучення, культурне різноманіття та краса архітектури тільки підвищують привабливість Відня як в очах австрійців, так і іноземців. Для останніх при оренді і купівлі будинків і квартир у Відні найбільш актуальним є питання, де жити у Відні, який район підійде найкраще для проживання.

Всі 23 райони Відня зручно з'єднані між собою транспортними шляхами сполучення, які включають в себе широку мережу метро, ​​приміських поїздів, сучасних автобусів і трамваїв. Звичайно, справжній австрієць завжди вважатиме за краще прогулянку на велосипеді - місто може похвалитися велосипедними доріжками загальною довжиною в 1000 км. 1-й округ Відня знаходиться в самому серці австрійської столиці зі знаменитим собором Stephansdom. Всі інші райони утворюють два кільця навколо центру Відня.

Innere Stadt (1-й район Відня) - Внутрішній місто Innere Stadt (1-й район Відня) - Внутрішній місто

Innere Stadt, він же центр Відня або 1-й район, є історичним серцем столиці і осередком багатьох архітектурних шедеврів, серед яких можна назвати палац Habsburgs Hofburg, іспанську школу верхової їзди the Spanish Riding School, будівля Віденської Опери і собор Stephansdom. З центральним розташуванням, численними пішохідними зонами, в цьому жвавому і дорогому районі знаходиться цілий ряд наймодніших в Європі бутиків, ресторанів, кафе, ювелірних та антикварних магазинів. За останні роки населення 1-го округу або просто «міста», як його називають австрійці, зросла в кілька разів. Красиві елегантні будинки, доглянуті вулиці, головні транспортні вузли роблять з центру не тільки привабливий, але і ексклюзивний адреса для покупки квартири у Відні .

Leopoldstadt (2-й район Відня) - Леопольдштадт

2-й район Відня - Леопольдштадт - віддалений від центру міста каналом і річкою Danubе на північ, утворюючи острів із сусіднім районом Brigittenau. Названий на честь імператора династії Габсбургів Леопольда Першого, цей район є одним з найпопулярніших і кращих центральних адрес для покупки нерухомості у Відні . Тут знаходиться найбільший мальовничий парк Prater, що створює можливості для прогулянок і занять спортом.

Landstraße (3-й район Відня) - Ландштрассе Landstraße (3-й район Відня) - Ландштрассе

У 3-му районі Відня - Ландштрассе - знаходиться дипломатичний квартал столиці, який однак зберіг віденський імператорський шик з його пам'ятками архітектури, розкішними готелями, ресторанами і палацом в стилі рококо Belvedere Palace. Однак у переважній більшості району проживають вихідці зі Східної Європи і азіатських держав. Тут розташовані офіси багатьох компаній і промислових підприємств. В останні роки в даному окрузі намітився потужний ріст нового будівництва.

Wieden (4-й район Відня) - Видно

Видно - 4-й район Відня, розташований на південь від центру міста, є одним з найбажаніших адрес з його сучасними житловими комплексами з квартирами в Відні , Елегантними ресторанами і модними бутиками. Роками Видно привертав артистичну і культурну еліту, серед яких Моцарт і Шуберт. У серці 4-го округу - знаменита площа Karlsplatz.

Margareten (5-й район Відня) - Маргаретен

Маргаретен, 5-й район Відня, - цілком і повністю житловий район, який існує з 1861 року і був відновлений після війни. Його уподобав для життя середній клас, а також тут є кілька промислових комплексів. Знаходиться між Майдлінг на заході і бачення на сході.

Mariahilf (6-й район Відня) - Маріагільф Mariahilf (6-й район Відня) - Маріагільф

Маріагільф, 6-й район Відня, розташований уздовж однієї з найжвавіших вулиць для шопінгу - Mariahilferstra ß e. Однак на півдні район менш численний, тут знаходиться житлова зона. Багато старовинних будівель були відреставровані, перетворюючи їх в модні квартири у Відні , Студії, бари і ресторани, а також клуби. У Маріагільф свого часу жили Гайдн і Бетховен.


Neubau (7-й район Відня) - Нойбау

Через 7-й район Відня Нойбау також проходить одна з основних шопінг-артерій вулиця Mariahilferstra ß e, яка може похвалитися різноманіттям модних бутиків, торговельних центрів, а також художніх галерей, багато з яких розташовані у відреставрованому кварталі Spittelberg. Як і в Маріагільф, Нойбау - кращий район для любителів нічного життя з модними кафе, барами і клубами. Квартири у Відні в відреставрованих міських будинках 7 району привабливі для проживання.

Josefstadt (8-й район Відня) - Йозефштадт Josefstadt (8-й район Відня) - Йозефштадт

Найменший район Відня - Йозефштадт - отримав свою назву на честь імператора Йозефа II. Сьогодні це популярний житловий район, в якому збереглися будівлі величної архітектури в стилі бароко. Багато заможні жителі Відня є власниками розкішних квартир у Відні в 8 районі. Тут розташовані красиві парки, затишні кафе, а також найстаріший театр Josefstadt Theater. Зручно район розташований і щодо головних визначних пам'яток Відня у Внутрішньому місті.

Alsergrund (9-й район Відня) - Альзерґрунд

Альзерґрунд, 9-й район Відня, знаходиться на північ від центру Відня і є освітнім центром Відня, в якому знаходяться найпрестижніші навчальні заклади, такі як університети University of Vienna і Wirtschaftsuniversitt Wien. Також в Альзерґрунд розташовані різноманітні медичні центри і клініки. Тут колись жив З. Фрейд. Район густо заселений, тут знаходяться і муніципальні споруди, а також міські будинки, по архітектурі нагадують будівлі в районі Йозефштадт.

Favoriten (10-й район Відня) - Фаворитен

Фаворитен, 10-й район Відня, представляє відносно малий інтерес для проживання і туризму, будучи самим густонаселеним з районом Відня, в якому знаходяться великі діаспори турків і югославів, а також кілька промислових і комерційних зон.

Simmering (11-й район Відня) - Зиммеринг

Не дуже привабливий для проживання і 11 район Відня, що знаходиться на південному сході, - Зиммеринг, хоча його населення і значно зросла за останні кілька років після появи декількох великих сучасних житлових комплексів. Через район проходить дорога від аеропорту до центру Відня. Район представляє з себе велику концентрацію промислових і виробничих галузей промисловості.

Meidling (12-й район Відня) - Майдлінг

12 район Відня - Майдлінг- розташований на північний захід від центру Відня. Тут проживають верстви населення, що належать до робітничого класу. Ряд за рядом простяглися величезні будинки, такі як комплекс Am Schöpfwerk, які в основному були побудовані в період між двома світовими війнами. Є і значне число промислових підприємств і бізнес комплексів з одного боку, невеликих музеїв з іншого боку.

Hietzing (13-й район Відня) - Гітцінг Hietzing (13-й район Відня) - Гітцінг

Гітцінг, 13-й і найзахідніший район Відня, вважається гарним, модним і одним з найзеленіших районів Відня. Розкішні резиденції 19 століття зберегли шик і аристократичне благородство. Тут знаходяться офіси деяких відомих міжнародних компаній в банківській сфері і консалтинг-агентств. У районі кілька великих парків для прогулянок, таких як парк у с фантастичним басейном під відкритим небом і Lainzer Tiergarten, которийявляется другим за розміром після Prater в районі Леопольдштадт.

Penzing (14-й район Відня) - Пенцінг

Район Пенцінг розташований в північно-західній частині Відня і в основному представлений старовинними житловими заміськими будинками. Однак тут є і промислова зона Auhof, стадіон Hanappi-Stadium головної футбольної команди Відня, а також декількох невеликих парків і музеїв.

Rudolfsheim-Fünfhaus (15-й район Відня) - Рудольфсгайм-Фюнфгаус

15 район Відня з красивою назвою Рудольфсгайм-Фюнфгаус, відразу на захід від центру, є типовим житловим районом, де проживає більше іноземців, ніж в будь-якому іншому окрузі Відня. Будинки представлені прекрасними будинками в стилі модерн, оточеними доглянутими зеленими насадженнями. До важливих складових інфраструктури відносяться художній і розважальний центр Stadthalle, а також численні шопінг-центри.

Ottakring (16-й район Відня) - Оттакринг

Вузькою смугою на північний захід від центри Відня простягнувся район Оттакринг. Нерухомість тут не може похвалитися високим рівнем оснащення, проте сьогодні тут ростуть нові комплекси. Для проживання район вибирають вихідці з інших країн. Зверху на пагорбах розташовані кілька гарних старовинних вілл і палаців, таких як Вузькою смугою на північний захід від центри Відня простягнувся район Оттакринг і Villa Aurora. Є і кілька промислових підприємств.

Hernals (17-й район Відня) - Гернальс

На північному заході Відня знаходиться район Гернальс. В кінці 19 століття в окрузі почалася швидка урбанізація, його вілли і будинки стали більше і величніше, з'явилися зелені насадження, сквери і парки. В кінці 20 століття були побудовані кілька комплексів з сучасними квартирами в Відні і шопінг-центрів.

Währing (18-й район Відня) - Верінг

Ціни на нерухомість у Відні в районі Верінг, що знаходиться на півночі-заході міста, одні з найвищих в австрійській столиці. Пояснюється це прекрасним рівнем розвиненості інфраструктури, наявністю різноманітних театрів, подій в світі музики, політики і бізнесу, іноземних консульств, вишуканих ресторанів і мальовничих парків. Якщо Ви хочете жити в тихому, зеленому та багатому передмісті Відня і можете собі це дозволити, Верінг - район для Вас.

Döbling (19-й район Відня) - Дёблінг Döbling (19-й район Відня) - Дёблінг

19 район Відня - Дёблінг - знаходиться на північ від центру в передмісті. Один з найбільших округів Відня, з пишними лісами, великими виноградниками і престижними котеджними житловими зонами. У Дёблінге знаходяться головні виноградники Відня. Саме тут розташована офіційна резиденція президента Австрії. Не дивно, що рівень цін на нерухомість у Відні в Дёблінге надзвичайно високий. Парки, старовинні будинки, басейни під відкритим небом, медичні установи і пейзажі, що потопають у зелені - Дёблінг прекрасно підходить для тих, хто втомлюється від шуму міського життя, але при цьому хоче перебувати в зручній транспортній доступності від центру.

Brigittenau (20-й район Відня) - Бригиттенау

Бригиттенау - скромний район на північ-схід від Відня на березі річки Danube, не відрізняється високою архітектурною або культурною цінністю. З кінця 20 століття відзначився небувале зростання нового будівництва, в результаті відбулося значне зростання населення. В районі Бригиттенау можна знайти досить недорогу і функціональну нерухомість.

Floridsdorf (21-й район Відня) - Флорідсдорф

Район Відня Флорідсдорф знаходиться на східному березі річки Danube. Широкий вибір відносно дешевою нерухомості, власники якої можуть з легкістю поєднувати риси міської і заміської життя, завдяки близькості до центру і зеленому передмістю Niedersterreich. Є як сучасні комплекси апартаментів, так і традиційні будинки початку 19 століття.

Donaustadt (22-й район Відня) - Донауштадт

Найбільший і стабільно зростаючий за чисельністю населення район Відня - Донауштадт, також знаходиться на східному березі річки Danube. Саме округ Донауштадт вважається районом, де живуть справжні австрійці. У сучасному кварталі Kagran в центральній частині району знаходиться офіс ООН (UNO-City). Багате нічне життя, представлена ​​барами, ресторанами та клубами, широкі можливості для занять шопінгом і спортом.

Liesing (23-й район Відня) - Лізинг

Що знаходиться в південно-західній частині Відня, 23 район Відня, Лізинг, також вважається одним з найбільших. Бізнес-квартали з офісами широко відомих міжнародних компаній, сучасні престижні житлові зони перемішані тут з зеленню і спокоєм заміського життя з виноградниками, парками, місцями для прогулянок і сімейного відпочинку.

Зв'яжіться з нашими досвідченими фахівцями , І ми допоможемо Вам знайти якісну нерухомість у Відні , Підібрану спеціально для Вас, надамо професійний супровід і грамотний післяпродажний сервіс.

Зв'яжіться з нашими досвідченими фахівцями   , І ми допоможемо Вам знайти якісну   нерухомість у Відні   , Підібрану спеціально для Вас, надамо професійний супровід і грамотний післяпродажний сервіс

Нерухомість у Відні - квартира у Відні

Розташована в новому будинку квартира в центрі Відня, в 3 районі , В традиційному дипломатичному кварталі, поруч з різноманітністю інфраструктури і зеленими парками.

Вартість: € 642 тис.

Вартість: € 642 тис

Нерухомість у Відні - квартира у Відні

Нова квартира у Відні поруч з центром, з розташуванням в популярному 6 районі , Поруч з різноманітністю шопінг-центрів і можливостей для дозвілля.

Вартість: € 849 тис.

Вартість: € 849 тис

Нерухомість у Відні - будинок у Відні

Комфортний будинок у Відні, в престижному 13 районі , Який був побудований в 2012 році і оточений упорядкованим садом з басейном і зонами відпочинку. Прекрасні види на Відень.

Вартість: € 1,195 млн.

Вартість: € 1,195 млн

Нерухомість у Відні - вілла в Відні

Історична вілла в Відні, в зеленому 17 окрузі , З ідилічними видами на Дорнбах, з красивим садом з басейном, терасами і балконами.

Вартість: € 1,99 млн.

Вартість: € 1,99 млн

Нерухомість у Відні - квартира у Відні

Сімейна квартира у Відні, в процвітаючому 19 районі , Яка має в своєму розпорядженні чотирма балконами з красивими зеленими видами.

Вартість: € 2,3 млн.

Вартість: € 2,3 млн

Нерухомість у Відні - квартира у Відні

Розташована в самому центрі квартира у Відні, в 1 окрузі , В безпосередній близькості від міського парку, в повністю відреставрованому особняку класичної архітектури.

Вартість: € 2,568 млн.

Вартість: € 2,568 млн

Нерухомість у Відні - квартира у Відні

Простора квартира-пентхаус в Відні з панорамним терасою , Яка знаходиться в престижному 4 окрузі і виконана з увагою до кожної деталі.

Вартість: € 3,87 млн.

Вартість: € 3,87 млн

Нерухомість у Відні - квартира у Відні

Виконаний зі смаком будинок у Відні, в зеленому 18 районі , Колишній будинок виноградаря 19-го століття, який відрізняється винним погребом з дегустаційної зоною, фітнес-залом з сауною, відкритим басейном з красивим садом і ліфтом.

Вартість: € 7,5 млн.

Новости