Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусний тур в Європу з Києва з відвідуванням Будапешта, Відня, Праги, Дрездена і Вроцлава.

  1. Угорщина - Австрія - Чехія - Німеччина - Польща

Київ

+38 (044) 227 33 88

+38 (099) 222-77-04

вул. Мельникова, 12, оф. 63

Вхід для агентств

Реєстрація

Курс валют

1 USD - 27.5 грн

1 EUR - 30.6 грн

Купівля туру в кредит

Ви можете придбати будь-який тур вартістю до 30000 гривень за рахунок кредитного ліміту по клубній картці ТК «Селена-тур».

Без банків, довідок про доходи, прихованих комісій і страховок!

Термін кредиту - 2, 3 або 6 місяців, погашення - щомісячно рівними частинами.

Погашення кредиту - через Privat24, термінали та відділення ПриватБанку та Ощадбанку.

Без комісій, або через будь-який зручний для вас відділення банку - безготівковим перерахуванням за реквізитами

Дострокове погашення в будь-який зручний для вас час!

Додаткова інформація за телефонами: (044) 581-56-28, 227-33-88.

Угорщина - Австрія - Чехія - Німеччина - Польща

БУДАПЕШТ - ВІДЕНЬ - ПРАГА - Дрезден - ВРОЦЛАВ

АВТОБУСНИЙ БЛІЦ-ТУР З КИЄВА - все оглядові екскурсії по містах туру включені у вартість!

Гарантована дата виїзду - 23.06.2019!

16.00 Від'їзд групи з Південного терміналу залізничного вокзалу м.Києва комфортабельним автобусом. Транзит по території України. Можливість приєднання до групи в Житомирі, Рівному, Львові, Мукачеві.
06.00 Зустріч групи на залізничному вокзалі в Мукачеві (приєднання). Переїзд в Будапешт.
Запрошуємо на захоплюючу ЕКСКУРСІЮ по БУДАПЕШТУ "Легенди блакитного Дунаю" (у вартості).
Будапешт - одна з небагатьох європейських столиць, до зустрічі з якої не можна підготуватися заздалегідь. Тому що це красиве місто завжди виявляється незабутнім казковим враженням для своїх гостей. Старовинна Буда, що розкинулася на горах, що таять в собі безліч гарячих цілющих джерел, і рівнинний Пешт - з будівлями belle еpoque, бульварами, сотнями магазинів і затишних кав'ярень. А між ними - перекинулася через повноводний Дунай знаменитий Ланцюговий міст, що охороняється грізно рикаючими імперськими левами. Мандрівник, вперше опинився в Будапешті, чимось нагадує Едіпа, застиглого перед сфінксом. На зразок того, що загадково посміхається поруч з будівлею Національної опери. Велич і багатовікова мудрість, таємне знання істини і краса гармонії природного і людського - Будапешт назавжди виявляється в серці того, кому вдасться розгадати загадку цього міста.
Вільний час в місті.
Додатково можлива організація прогулянки по Дунаю на кораблику (20 євро - дорослий, 15 євро - дитячий).
Вам відкриється неповторна панорама Будапешта, занесена в список світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Легенди і були, історія і сучасність, прикмети і традиції під звуки вальсів Йогана Штрауса з келихом «Шампанського». І не забудьте під кожним з мостів, де пропливає кораблик, загадати заповітне бажання! Обов'язково збудеться, перевірено!
Від'їзд з Будапешта. Переїзд в транзитний готель. Поселення в готель. Ночівля.
Сніданок в готелі. Виселення.

Запрошуємо на оглядову екскурсію по місту "Імперська розкіш Відня" (у вартості).
Відень - чарівний і приголомшливий місто. Місто імперської слави, чудової архітектури, дорогих магазинів і високої кухні. Розкішні палаци - свідки військової та державної слави імператорів і придворних - які таємниці зберігають вони? Чи правда так смачний знаменитий віденський кава? Звучать чи на вулицях віденські вальси? Від вражень завмирає серце і виникає розуміння того, що це місто буде вабити до себе знову і знову своєю витонченістю, розкішшю і загадкою.
А в самому седце міста розташований собор Св. Штефана. Темні стіни нагадують про непросту його долю; з мозаїчною даху відкривається чудова панорама Відня; прохолода і сутінки надають таємничість, а розкіш оздоблення закликає до поклоніння перед генієм його творців.
Вільний час в місті. У вільний час можна прогулятися по центру, відвідати легендарні музеї Хофбурга - Імператорську Скарбницю і Музей Сіссі, обов'язково спробувати віденська кава і знаменитий торт Захер. З Відня обов'язково варто привезти цукерки Моцарт з начинкою з марципанів, які Ви зустрінете на кожному кроці.
Пірглашаем відвідати з гідом музей Імператорська Скарбниця (оплачується додатково: 15 євро + вхідний квиток 9 євро).

Від'їзд з Відня. Переїзд в Прагу. Поселення в готель. Вільний час. Ночівля.
Сніданок в готелі.
Виїзд на екскурсію по Старому місту Праги "Серце Праги" (у вартості).
Це одне з найпопулярніших і цікавих місць для екскурсій і відвідувань в Празі. Це справжній «Празький торт», де апетитними пластами - різні століття, стилі, епохи. І неповторний аромат старовини, збереженої цілими кварталами, суцільною забудовою, а не фрагментами. Навіть час тут відраховують не звичайні годинник, а астрономічні. В кінці кожної години звучить красивий передзвін дзвонів цих незвичайних годин. Циферблат цього годинника містить масу цікавої інформації - час до сходу і заходу сонця, календар, середньоєвропейський і старобогемское час, фази Місяця і Сонця. Староміська площа: велична краса і дух справжньої Старої Праги. Захоплююча панорама стобашенной Праги з оглядового майданчика на Порохової вежі. Дорога богемських королів по Целетной вулиці. Храм Діви Марії перед Тином.Староместская ратуша.

Вільний час.
Додатково пропонуємо екскурсію «Празький Град і Градчани» (додатково: 10 євро - дорослий / 5 євро - дитячий).
Величезна стародавня фортеця стоїть на пагорбі посеред міста, шпилі її соборів і веж видно з усієї округи. Увійдемо в нього через ворота, що охороняються гвардійцями, побачимо прекрасний собор св. Віта, кам'яні мережива готики з жахливими химерами, що вилітають з-під його дахів.
За палацової сходах спустимося в один з найпрекрасніших празьких районів, колишній королівський місто Мала Сторона, де у кожного вдома є не тільки свій знак, а й захоплююча історія. Заглянемо в чудові сади, заховані за стінами палаців, побачимо канали, на яких yoще крутяться колеса старих млинів, і вийдемо на дивовижний Карлів міст, унікальний вигляд якого незабутній, як і час початку його будівництва.

Увечері можлива організація захоплюючій вечірньої прогулянки по Влтаві з харчуванням "Все включено" (додатково: 30 євро - дорослий / 20 євро - дитячий).
Тим більше, що це не тільки красиво, але у смачно: Вас чекає прекрасний вечеря (шведський стіл) і пиво / вино в необмеженій кількості! Екскурсія на кораблику по річці Влтаві - це приємна, легка і розслаблююча екскурсія. Під шум легких хвиль з келихом пива або чаркою бехеровки Ви побачите вже знайомі вам пам'ятки з зовсім іншого ракурсу. Під час річкової «прогулянки» вам відкривається неповторна панорама берегів Влтави. Серед них застиглі на Карловому мосту скульптури, красивий собор святого Віта, златая корона народного театру, що знаходиться на Петршінскій пагорбі празька «Ейфелева» вежа, і, звичайно ж, храм святого Миколая.
Повернення в готель. Ночівля. Сніданок у готелі. Виселення з готелю. Переїзд в Дрезден.
Оглядова екскурсія по місту "Спалений і відроджений" (у вартості).
Аристократизм і життєву силу Дрездена Ви відчуєте відразу при зустрічі з "перлиною Саксонії"! У супроводі гіда ви прогуляєтеся по вузьких вуличках Старого міста і відвідайте центральний собор - знамениту Frauenkirche. Тут в гучному луні своїх кроків і в урочистих звуках органу ви почуєте цілу історію життя - історію про те, як відроджувався цей собор протягом 17 років ...
Відвідайте Цвінгер: тут за шумом фонтанів Ви почуєте гул балів, шепіт придворних дам, захоплюючі історії з життя вищого світу Європи XVIII століття ... Ну і, звичайно, всесвітньо відома Дрезденська картинна галерея, яка знаменита своєю колекцією творів європейських художників 15-17 століття, шедеврами таких майстрів, як Тіціан, Джорджоне, Ван Дейк і багатьох інших. Перлиною зборів, безсумнівно, є «Сикстинська Мадонна» ( «Sixstinische Madonna») Рафаеля.

Вільний час в місті.

Можливе відвідування Дрезденської картинної гелереї - "Галереї старих майстрів" з гідом (додатково: 20 євро - дорослий / 10 євро - дитина).
Переїзд до Вроцлава. Поселення в готель. Ночівля.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.

Виїзд на оглядову екскурсію по Вроцлава "Польська Венеція" (у вартості).
Вроцлав - столиця Нижньої Сілезії, «священна квітка Європи». Це «польська Венеція», розташована на 12 островах річки Одер, з'єднаних між собою 117 мостами. Найстарша частина міста - острів Тумський - «вроцлавський Ватикан». Кафедральний собор святого Яна Хрестителя. Архітектурний ансамбль Вроцлавського університету. Пам'ятник ... голому Студенту. Площа Ринок: яскраві «пряникові» будиночки - жоден з них не схожий на інший. Мостова з різнобарвною бруківкою, фонтани, затишні кафе і ресторанчики ...
У дитячу мрію звуть не тільки міні-палаци з квітучими балконами, а й краснолюдки - повноправні мешканці Вроцлава, його охоронці і талісмани. Їх можна зустріти в найнесподіваніших місцях. Ось ... дивіться! ... на одному з мостів через Одер маленький краснолюдок стирає в річці свої речі. А ось в центрі міста усміхнений малюк скромно примостився на одній з крамничок ... Відчайдушний лихач сміливо підіймається вгору по ліхтаря. У кожного з них - своє ім'я та своя цікава історія ...

Вільний час. Від'їзд з Польщі, нічний переїзд в Україну.
Проходження прикордонного контролю. Прибуття до Києва в другій половині дня.

ІНШІ ТУРИ в ЧЕХИЮ, ПОШУК ВСІХ ТУРОВ і детальної ЦІНИ ТУТ

ГАРЯЧІ ТУРИ ТУТ

МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАТИ ТУР В КРЕДИТ ТУТ

ВСІ НОВИНИ Селени, ЗВІТИ про ПОДОРОЖІ, ЦІКАВІ ФАКТИ - на нашій сторінці в FACEBOOK: Селена-тур


УВАГА! ВАЖЛИВО!

  • Вартість додаткових екскурсій складається з вартості вхідних квитків та / або транспортного обслуговування, та / або послуг гіда та / або резервації, та / або вартості паркування / стоянки / в'їзду автобуса на території об'єкта.
  • Автобусне обслуговування і супровід керівника у вільний час не передбачено.
  • Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.
  • Компанія не несе відповідальності за пробки на дорогах, погодні умови і роботу митних служб.
  • Автобус рухається зі швидкістю, дозволеною правилами перевезення пасажирів у країнах Євросоюзу.
  • Туалети в країнах Євросоюзу можуть бути платними, середня вартість від 0,50 до 1 євро.
  • Проживання в готелях категорії 2-4 *.
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені на додатковому ліжку в двомісному номері.
  • Гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час тривалих переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо делатьостановкі, де буде можливість придбати чай / кава або інші напої.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 20 чоловік.
  • Супроводжуючий групи НЕ влаштовує організований заїзд групи в супермаркети «Теско» або інші, якщо це не вказано в програмі туру.
  • При виїзді з Євросоюзу на кордоні TAX-FREE оформлятися НЕ БУДЕ.

Дорослі: Діти до 12 років: Раннє бронювання за 8 тижнів до виїзду: 195 € 175 € Базова вартість туру: 225 € 199 €

УВАГА! Розрахунок вартості для організованих груп більше 15 осіб проводиться індивідуально. Просимо надсилати заявки на розрахунок на e-mail: [email protected].

Вартість за дитину застосовується за умови проживання дитини в номері з 2-ма дорослими.

Звертаємо Вашу увагу, що ціни, зазначені на сайті, носять виключно інформаційний характер і не є публічною офертою.

Войтех Тетяна Посада Заступник директора Email [email protected] Тел. (044) 227 33 88, (050) 412-83-70, (067) 497-1039 Skype selena.tour.chernigiv Коваль Яна Посада Менеджер з продажу Email [email protected] Тел. (044) 227-33-88; (044) 581-56-28; (099) 222-77-04; (093) 365-78-91 Skype k3240491kjo У вартість туру входить: У вартість туру не входить:
  • проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
  • проживання в готелях 2-4 * - 4 ночі;
  • сніданки в готелях - 4;
  • екскурсії за програмою;
  • супровід керівником групи.
  • гарантований аванс на додаткові екскурсії - 25 євро;
  • додаткові екскурсії;
  • особисті витрати;
  • страхування - 6 євро, з 60 років - 10 євро;
  • оформлення візи при необхідності;
Розкішні палаци - свідки військової та державної слави імператорів і придворних - які таємниці зберігають вони?
Чи правда так смачний знаменитий віденський кава?
Звучать чи на вулицях віденські вальси?

Новости