Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі велосипедні маршрути

  1. Дравською велосипедний маршрут
  2. Поречанка / Паренцана
  3. Транс-Словенія 01
  4. Транс-Караванке
  5. Словенська веломаршрут по бездоріжжю
  6. Похорскій велорадіус
  7. Віа Бела Країна
  8. Побувайте і на інших маршрутах

Велосипедистам в Словенії - роздолля. Траси прокладені по красивих місцях. Можна всією сім'єю відправитися в поїздку по рівнині, а можна дертися на гірському велосипеді до вершин, з яких вам відкриються чудові види.

Розгалужена мережа велосипедних маршрутів не обходить стороною природні пам'ятки і пам'ятники культури. Прокатаєтеся з вітерцем по кращим трасах, познайомтеся з неповторними особливостями тих чи інших регіонів Словенії.

Дравською велосипедний маршрут

Дравською велосипедні маршрут - траса, від якої ви отримаєте незабутнє задоволення. Словенська частина маршруту веде з Карінтії повз Марібор і найдавнішого словенського міста Птуй до Орможа. По дорозі ви побачите краси долини річки Драви, дізнаєтеся про традиції бокорашів, відкриєте для себе пам'ятники епохи Стародавнього Риму. відпочиньте біля найстарішої виноградної лози в світі , Спробуйте місцеві делікатеси і вина.

Відвідати сайт

Відвідати сайт

Поречанка / Паренцана

Рушайте на словенське узбережжі, прокотитеся на велосипеді по трасі Поречанка / Паренцана, яка влаштована там, де раніше проходила залізнична магістраль, що з'єднувала Трієст і Пореч. По дорозі можна зробити зупинку в мальовничих приморських містах Словенії - сонячному місті Копер , рибальського ізол , романтичному Пірані . Відпочиньте в ландшафтних парках Шкоцьянскі заток і солеварні Сечовле . Зустрітися і з континентальною частиною Істрійського півострова, покуштуйте страви місцевої кухні.

Відвідати сайт

Відвідати сайт

Транс-Словенія 01

Відчуйте безприкладну різноманітність, відправившись на гірському велосипеді по маршруту «Транс-Словенія 01», що проходить по території трьох країн - Словенії, Італії та Австрії. Маршрут бере початок в Юліанських Альпах і веде через мальовничу долину річки Соча до зелених пагорбів місцевості Брда, а звідси - через Віпавскую долину і через дивовижний Крас до морського узбережжя. По дорозі ви зможете пригоститися чудовими стравами місцевої кухні, а також багато цікавого: ця місцевість відзначена печаткою історичних подій.

Відвідати сайт

Відвідати сайт

Транс-Караванке

Караванке - найдовша в Словенії гірський ланцюг. Велосипедний маршрут вздовж гірського масиву протяжністю 120 кілометрів - це чудові панорами, тиша і повний контакт з природою. Гірські та лісові траси, а також путівці - краще, що може уявити собі завзятий велосипедист, вирушаючи в дорогу на гірському велосипеді в Караванке. Нехай ваша поїздка від Дравоград до Трехгранічья над містечком Ратеч стане для вас найвишуканішим враженням.

Відвідати сайт

Відвідати сайт

Словенська веломаршрут по бездоріжжю

Вам подобається пробиратися вперед по пересіченій місцевості? Тоді вам слід подолати ряд гірських систем, відправившись в дорогу по Словенському веломаршруту по бездоріжжю, загальна протяжність якого становить 1800 кілометрів. Сукупність перепадів висоти тут дорівнює 50000 метрів на підйом. Поїздка по цьому маршруту дозволить вам ознайомитися також з багатьма цікавими відомостями з історії альпінізму, технічної думки, етнографії. На маршруті є 109 контрольних пунктів, але зупинитися можна не тільки в певних точках, але і в будь-якому з гірських притулків.

Відвідати сайт

Відвідати сайт

Похорскій велорадіус

Знайомтеся з красотами Похорье на велосипеді! Насолоджуйтеся приємною поїздкою від Марібор до Словенія-Градца - вас приведуть лісові стежки і путівці. Комфортна температура гірського повітря і його чистота - додаткове задоволення, яке ви відчуєте, відкриваючи для себе місцеве спадщина. Вас чекає ландшафт високих боліт і плато, річечок з водоспадами і інші природні перлини.

Відвідати сайт

Відвідати сайт

Віа Бела Країна

Різноманітний ландшафт Білій Країни - це необмежені можливості як для подорожі на велосипедах всією сім'єю, так і для любителів складних маршрутів. Велосипедна траса по Білій Країні веде серед беріз і пагорбів, усаджених виноградниками, до зеленої «белокраньской красуні» - річці Колпа, в якій так приємно освіжитися в літню спеку. Дізнайтеся характер Білій Країни, покуштувавши її типові страви, вивчивши її звичаї.

Відвідати сайт

Побувайте і на інших маршрутах

Відкрийте для себе краси ландшафтного парку Горічкo , Виберіть один з тематичних маршрутів, що ведуть між пагорбами і рівнинами, лісами і виноградниками. Велосипедний маршрут від Мойстрани до Ратеч проходить по долині Верхньої Сави під потужними альпійськими піками повз Краньской Гори, природного парку зеленці і до Центру гірськолижних видів спорту Планіца. Прокатаєтеся на велосипеді уздовж смарагдовою річки Соча по Солканскому велосипедного маршруту .

Новости