Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

7 чудових ідей для літньої вечірки

  1. 1. Старомодне барбекю
  2. 2. Мексиканська фієста
  3. 3. Смажені на вогнищі сосиски
  4. 4. Десертний бар
  5. 5. Заморожені делікатеси
  6. 6. Морський каприз
  7. 7. Сніданок на вечерю

Добре мати в запасі парочку ідей для вечірок. Літо - це саме той час, щоб зібрати всіх друзів на барбекю, так почему не повеселитися і не зробити вечірку тематичної? Гості можуть надіти костюми або ви можете обставити все в певній тематиці. Якщо ви вирішили зробити таку вечірку, тоді ось вам кілька відмінних рад для початку! Добре мати в запасі парочку ідей для вечірок

shutr.bz

1. Старомодне барбекю

Одна з найстаріших ідей для вечірок, але, тим не менш, яка залишається хітом! Хто може встояти проти соковитих, тільки підсмажених бургерів, холодного картопляного салату (спосіб приготування якого ви знайдете в статті - 3 Рецепту Салата Своїми Руками ), Запечених бобів і скибочки свіжого кавуна? Ви можете зробити все в стилі вестерн і сказати своїм гостям, щоб вони надягли їх ковбойські чоботи, які можна взяти на прокат! Столи для пікніка і картата скатертину якраз підійдуть до цієї тематичної вечірці.

2. Мексиканська фієста

Запасіться лаймом і кінзою для цієї вечірки! Ви можете подати на стіл підсмажену курку , Такос, соус сальса, а також піцу Маргариту! Не забудьте про Піньята! Навіть якщо це вечірка лише для дорослих, все одно всім захочеться веселитися, і ніхто не відмовиться від цукерок!

3. Смажені на вогнищі сосиски

З насиченим графіком, важко влаштувати вечірку. Так чому б не зробити це ввечері? Більшість людей звільняється в 8 вечора. Розпаліть вогонь і підсмажте на ньому віденські сосиски і стільки зефіру, скільки зможете з'їсти! Деякі люди будуть не проти залишитися якомога довше на вихідних, тому постарайтеся розпланувати ця подія на вечір п'ятниці або суботи.

4. Десертний бар

Хто сказав, що солодке задоволення тільки для дітей? Для цієї унікальної ідеї для літньої вечірки вам тільки потрібно запастися цукерками. Попросіть гостей принести улюблені види шоколаду або купу печива! Це хороший спосіб зібрати нові рецепти, а також велика різноманітність солодкого на столі для ваших гостей.

5. Заморожені делікатеси

Ця ідея підходить для спекотного літнього дня. Всі ваші частування будуть холодними або замороженими! морозиво, молочні коктейлі , Слаш, шматочки замороженого кремового сиру, заморожені фрукти та багато інших чудових страв допоможе вашим гостям не перегріватися! Тільки подбайте про те, щоб їжу не виносили до того, як всі почнуть є. Ви ж не хочете, щоб сонце розтопило всі ваші частування до того, як ви їх спробуєте!

6. Морський каприз

До морських вечірок дуже весело готуватися. Ви можете також зробити божевільний декор! Відкритий бар з шматочками креветок, рибними паличками, тортом з морепродуктів , А також іншими морськими смакотою, змусять ваших гостей повертатися за добавкою. Морські вечірки підходять для тих, хто живе на березі моря або має власний човен для вечірки.

7. Сніданок на вечерю

Для цієї тематичної вечірки вам потрібна їжа для сніданку! Поснідати на вечерю це не тільки веселе спосіб все змішати, але також зробити все цікаво. Ви можете приготувати багато смачної їжі для сніданку. Картопляні оладки і варені яйця легко приготувати, і будуть відмінним варіантом для натовпу гостей!

Мені подобаються всі ці ідеї для літніх вечірок, і я не можу дочекатися, щоб організувати свої власні вечірки! За що я люблю такі заходи, так за те, що проводити їх можна на свіжому повітрі. Після них можна легко прибрати, і насолодитися чудовою погодою. Яка ідея для тематичної літньої вечірки вам найбільше подобається? Будь ласка, поділіться своїми думками!

Літо - це саме той час, щоб зібрати всіх друзів на барбекю, так почему не повеселитися і не зробити вечірку тематичної?
Так чому б не зробити це ввечері?
Яка ідея для тематичної літньої вечірки вам найбільше подобається?

Новости