Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підготовка подарунків і зустріч Нового року - ідеї для Вас

Зараз час, коли майже кожен з нас замислюється над подарунком близьким людям. Різних варіантів подарунків безліч, але варто пам'ятати, що не настільки важливий подарунок, скільки ідея і увагу.

Зараз час, коли майже кожен з нас замислюється над подарунком близьким людям У наші дні, коли всі зайняті і часу один на одного не вистачає, одним з найцінніших подарунків може бути спільне дозвілля, що ми і пропонуємо в різних варіантах.

Якщо Ви маєте бажання піднести ПОДАРУНОК, який би залишив приємні відчуття і зігрів душу, то у нас є для Вас цікаві ідеї. І це:

Перераховані вище варіанти можуть служити не тільки подарунками, це і прекрасні ідеї для проведення незабутнього і оригінального свята. Наприклад дитяче свято можна провести з вивченням марципанової ліплення - цікаво, та ще й подаруночок у вигляді саморобної марципанової фігурки залишиться на пам'ять.

У цьому році різдвяні і новорічні свята і випадають на робочі дні, що подовжує наші вихідні, але не всі можуть взяти відпустку і поїхати в далекі країни, так і в фінансовому плані ні для кого не секрет, що подорожувати в піковий новорічний сезон дорого. Але це не означає, що треба просто сидіти вдома. У цьому році різдвяні і новорічні свята і випадають на робочі дні, що подовжує наші вихідні, але не всі можуть взяти відпустку і поїхати в далекі країни, так і в фінансовому плані ні для кого не секрет, що подорожувати в піковий новорічний сезон дорого Можна зробити маленький відпустку в нашій рідній країні, відвідавши затишні її куточки або інші міста, або в сусідніх державах, наприклад в Литві або Латвії . Найчастіше ми так мало знаємо про країну, в якій живемо, що приїжджі, які люблять активний культурний відпочинок, можуть більше розповісти про Естонію, ніж її жителі. Тому якщо раптом на різдвяні канікули до Вас приїжджають родичі або друзі з-за кордону, Ви можете піднести їм подарунок у вигляді цікавою та пізнавальною екскурсії . Варіантів екскурсій дуже багато, ось деякі з них:

  • Старий Таллінн - пішки за 2 години
  • Старе місто Таллінна і Кадріорг
  • історична Вірумаа
  • Екскурсія по Таллінну разом з відвідуванням Батарейної в'язниці
  • Екскурсія по старому Таллінну разом з відвідуванням бастіон ходів
  • Тур, який знайомить із сучасною архітектурою Таллінна.

Хіба це не захоплююче ?!

Наступною за подарунками актуальною темою щодо новорічних свят, на мій погляд, можна вважати тему ПРОВЕДЕННЯ новорічного ВЕЧОРА Наступною за подарунками актуальною темою щодо новорічних свят, на мій погляд, можна вважати тему ПРОВЕДЕННЯ новорічного ВЕЧОРА. Всі ми пам'ятаємо крилатий вислів «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш». Найчастіше підготовка до зустрічі Нового року починається вже за півроку, а то й раніше. Зараз багато пропозицій вже розкуплені, але варіанти як і раніше є . Що стосується конкретних пропозицій, то їх можна побачити у нас на сторінці. Детальніше можна зупинитися знову ж на ідеях проведення новорічного вечора.

  • Зустріч Нового року в СПА. Якщо погода хороша, то можна покататися на санках, ковзанах, зліпити снігову бабу чи просто прогулятися по свіжому повітрю. Ну а якщо погода не радує, що не рідкість в нашій країні, то можна провести чудовий час в СПА-комплексі з банями і басейнами. Мені здається, що це хороший варіант для сімей з маленькими дітьми. І хто сказав, що обмежитися потрібно тільки своєю сім'єю? Зберіть компанію друзів і зробіть цей вечір веселим і особливим!
  • Новорічні вечори при готелях - гарне оточення, чудова жива музика у виконанні професіоналів, спеціально складене багате новорічне меню, ретельно підібрані напої, святкова атмосфера, можливість залишитися з ночівлею в готелі і зустріти перший ранок Нового року в спокої, без поспіху з багато накритим шведським столом за сніданком. У нас завжди є що запропонувати: як від більш шикарних і ексклюзивних варіантів, так і до більш скромних і бюджетних. Потрібно тільки запитати.
  • Зустріч Нового року в іншому місті - можна урізноманітнити зустріч тим, що провести її в іншому місті, наприклад в Тарту або Пярну .
  • Зустріч Нового року в сусідній країні - цього року 2 січня випадає на п'ятницю, тому відкривається прекрасна можливість зробити маленький відпустку і з'їздити, наприклад, в Латвію, Юрмалу .
  • Новорічні шоу, вар'єте - де Ви не тільки смачно поїсте, але і насолодитеся чудовим поданням.
  • Зустріч Нового року на круїзному кораблі - вільна атмосфера, святкові наряди, смачна їжа і чарівна розважальна програма будуть радувати Вас протягом двох діб.

Часу на підготовку залишилося впритул. Тому дуже важливо діяти оперативно. Ми наводимо поради як витратити ЯК ВИТРАТИТИ ЯК МОЖНА МЕНШЕ ЧАСУ НА ПІДГОТОВКУ І ОРГАНІЗАЦІЮ зустрічі Нового року.
Для того, щоб зробити все швидко і добре потрібно:

  1. Мати уявлення про те, що Ви хочете і знати межі фінансових можливостей
  2. Надати якомога детальніший запит з усіма необхідними і правильними даними
  3. І як завжди - чим раніше, тим краще. А саме, чим раніше, тим більше вибір, краще ціни і так далі. Звичайно в цьому році про ранньому часу бронювання питання вже не стоїть, адже залишилися лічені дні до свята. Але на майбутнє варто мати на увазі.
  4. Якомога швидше сплатити зроблену бронь, щоб не втратити пропозицію, на яке Ви вже налаштувалися.

Новий рік і Різдво - чарівний час, коли здійснюються мрії! Ми бажаємо Вам щасливого Різдва і казкового Нового року! І ми завжди раді допомогти Вам в пошуку кращих варіантів відпочинку і подорожей.

Хіба це не захоплююче ?
І хто сказав, що обмежитися потрібно тільки своєю сім'єю?

Новости