Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відсвяткувати Новий рік 2018? Топ-5 місць для відпочинку в Білорусі

У це неможливо повірити, але до Нового року залишилося всього 75 днів! Зовсім скоро нас чекають санки і сніговики, посиденьки біля каміна, гаряча лазня, прогулянки по засніженому лісі і галасливі феєрверки. Якщо ви теж давно мрієте про красивий святі, починайте доглядати варіанти прямо зараз. Повірте, вже через пару тижнів в цих котеджах і базах відпочинку буде все заброньовано. Топ-5 кращих жовтневих пропозицій на Новий рік - в огляді holiday.by .

Варіант 1: spa і relax

Цікаво, що в цьому році багато місця пропонують відпочинок в форматі «все включено». наприклад, оздоровчий комплекс «Іслочь-парк» вже почав продаж 5-денних турів «Новорічні канікули». Замість того, щоб тиждень спати, їсти і по тисячному колі дивитися «Іронію долі», ви зможете, нарешті, вибратися за місто і влаштувати собі справжній зимовий spa-релакс: з відвідуванням термального комплексу, катанням на лижах і неквапливими прогулянками по околицях.

У це неможливо повірити, але до Нового року залишилося всього 75 днів

У комплексі працює повноцінна аква-зона з басейном і саунами, представлений великий вибір оздоровчих і косметичних процедур. Зустріньте Новий рік 2018 здоровими і розслабленими, а організатори візьмуть на себе всі клопоти по підготовці святкового вечері, розваги дітей (дитяча анімація) і організації шоу-програми.

Зустріньте Новий рік 2018 здоровими і розслабленими, а організатори візьмуть на себе всі клопоти по підготовці святкового вечері, розваги дітей (дитяча анімація) і організації шоу-програми

Ціна питання: Вартість проживання залежить від типу номера і дат заїзду (уточнюйте по телефону +375 (29) 869-84-09). Новорічна програма - 275 бел.руб з людини (меню + програма). Триразове харчування - 25 біл. руб в день.

До кінця жовтня діє 10% -а знижка на бронь.

Дати заїзду: з 29.12 по 03.01, з 30.12 по 03.01, з 31.12 по 03.01.

Варіант 2: ніч в тропіках

Наступне місце варто того, щоб розповісти про нього докладніше. Уявіть: на вулиці мороз і сніг, а ви вечеряєте в тропіках - місці, повному квітучих рослин. Заміський комплекс «Абузерье» запрошує на святковий банкет в ресторані-оранжереї. Не треба їхати до Таїланду! Білоруська садиба обіцяє веселу компанію, запальну дискотеку і Селфі з Дідом Морозом і Снігуронькою на тлі пальм. 1 січня присвячено розваги маленьких гостей: їх чекає велика анімаційна програма.

Садиба є комплекс сучасних котеджів, де зможуть зупинитися від 2 до 15 гостей. У будинках є кондиціонери, супутникове ТБ, музичні центри, інтернет, обладнані теплі підлоги. Недалеко розташований гірськолижний комплекс і Лукомльськая озеро.

Недалеко розташований гірськолижний комплекс і Лукомльськая озеро

Ціна питання: Покращений номер з двоспальним ліжком і диваном - 610 біл. руб за двох (у вартість включені святкова вечеря, шоу-програма, дитяча анімація). Харчування оплачується окремо - 56 біл. руб в день з людини.

Варіант 3: тюбінги, квадроцикл і російська лазня

Якщо у вас і так весела компанія, яку не потрібно розважати додаткової анімацією і новорічними конкурсами, то розгляньте садибу «У Прилесье» . Тут вже натопили російську баню на дровах, приготували тюбинги-ватрушки для катання з гірок і знайшли професійного кухаря, який приготує святковий банкет.

Ціна питання:

Великий трирівневий котедж в новорічну ніч: з 31.12 по 02.01 - 1600 бел.руб

Маленький котедж (будинок з російською лазнею) в новорічну ніч: з 31.12 по 02.01 - 1200 бел.руб.

Варіант 4: секрет гарного свята - в правильній медовуху

Господарі наступної садиби запевняють, що знають толк не тільки в білоруській кухні, але і в національних алкогольних напоях. "На ставках" все складеться правильно: банкет буде смачним і колоритним, Новий рік - веселим і безтурботним. Особливо тут чекають любителів зимової риболовлі: в місцевому рибгоспі щорічно виводять 1500 тисячі тонн риби. Поруч з садибою розташовані Сміловіческая валяльно фабрика, садиба Ванькович з алей в п. Сміловичі і садибно-парковий комплекс в Рованічах, в сусідньому селі Малі Ляди є діючий чоловічий монастир та Свято-Добровещенская церква.

Ціна питання:

Великий будинок: з 31.12 по 02.01 - 1600 бел.руб

Маленький будинок: з 31.12 по 02.01 - 800 бел.руб.

Варіант 5: для людей з широкою душею

Причому це не метафора! Свято розпочнеться вже з порога, коли гостей зустрінуть традиційним білоруським коктейлем «з чарчиною, солоним огурком і смачною шкварочкамі». Ближче до півночі очікують Діда Мороза, і, треба сказати, він ще жодного разу не обійшов садибу «Актів» стороною. 1 січня вам запропонують відновний сніданок «Поправимо здоров'я», а потім - прогулянку по зимовому лісі, конкурси біля багаття, свіжу випічку і багато іншого.

Для маленьких гостей садиби буде ранок з традиційними хороводами, конкурсами та подарунками. Дорослі тим часом можуть попаритися в російській лазні або ж організувати зимову риболовлю. На наступний день в новорічний відпочинок в садибі включений пізній сніданок, від'їзд з бази відпочинку в другій половині дня. Особливо обнадійливо виглядає ремарка від господарів садиби: «Для бажаючих є можливість продовжити свій відпочинок на будь-яку кількість днів». Так що всім, хто налаштований зустріти Новий рік весело, точно сюди.

Ціна питання: Номери стандарт - 285 біл. руб, програма і харчування оплачується додатково.

Ще більше варіантів для зустрічі Нового року за містом

Як відзначити Новий рік 2015: білоруська агросадиба або тур до Європи?

Де провести новорічні свята? Оригінальні ідеї на 4 дні від Holiday.by

Де провести новорічні свята?

Новости