Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як потрапити в казку? Новорічні подорожі для дітей і дорослих

Новий рік - це завжди казка

Новий рік - це завжди казка! Навіть якщо ваша дитина вже переступив поріг повноліття, повірте, десь дуже глибоко він вірить - якщо не в Діда Мороза, то в той, що чудеса під Новий рік обов'язково збуваються! І поїздки в ці дні повинні бути казковими - такими, як ці тури, які придумані спеціально для тих, хто вірить в казку.

«А В НОВИЙ РІК В КАРЕЛІЇ, ЯК У казці!» (31.12.2014-02.01.2015, 03.01.2015-05.01.2015; від 16600 рублів)

2015; від 16600 рублів)

Цей казковий тур дозволить вам зануритися в дружню атмосферу північного міста - столицю Карелії - Петрозаводськ. На оглядовій екскурсії Ви побачите красиву набережну Онезького озера, де під відкритим небом представлені подарунки міст-побратимів. У «Дерева бажань» ви зможете загадати своє заповітне бажання, і воно неодмінно збудеться.

Незабутньою пригодою для дорослих і дітей стане поїздка «В гості до хаскі» в заміський собачий розплідник. Під час екскурсії по розпліднику ви побачите чукотських їздових собак, сибірських хаскі, аляскинских маламутов. Багато собаки знімалися в популярних російських фільмах, нагороджені світовими грамотами та медалями, а деякі з них змогли дійти до Північного Полюса з відомим мандрівником Георгієм Карпенко. Вас покатають на собачих упряжках, а після закінчення програми - пригостять традиційною стравою кухні народів Півночі з чаєм на багатті на пікніку в чумі.

Тих, хто вибрав поїздку 31.12-02.01, чекає новорічний банкет в ресторані готелю. Вітання Президента РФ, бій курантів, дзвін келихів, святкове меню з традиційними стравами карельської кухні, розважальна програма, сюрпризи від Діда Мороза та Снігуроньки - все це чекає вас в цей чудовий вечір.

На другий день ви підете в казковий ліс! Новорічне гуляння, ігри, пісні, хороводи, катання на санках, веселі конкурси, фото на пам'ять з карельським Дідом Морозом і Снігуронькою та, звичайно ж, привітання і подарунок від Діда Мороза налаштують вас на святковий лад. Пікнік біля багаття з гарячою юшкою і глінтвейном завершиться барвистим феєрверком.

Важливе місце в турі займає спілкування з твариною і природним світом Карелії. Ви відвідаєте зоокомплекси «Три Ведмеді», розташований на мальовничому березі озера Сямозеро. Тут в дикому незайманому лісі живуть ведмеді, єнотовидні собаки, рисі, вовки, тхори, шиншили і багато інших. Не забудьте приготувати для вихованців зоокомплекси новорічне частування! Також в програмі туру - поїздка на водоспад Кивач, один з найбільших рівнинних водоспадів Європи, і відвідування дендрарію, прикрасою і гордістю якого є знамениті карельські берізки.

«РІЗДВЯНА КАЗКА» (3-6 січня, від 13100 рублів).

Тур по містах Золотого кільця Росії надовго запам'ятається як дорослій людині, так і дитині. Вас чекають не тільки оглядові екскурсії по Ростову Великому, Ярославль, Костромі, Переславлю Залеського, Мишкіна і Углич, а й унікальні інтерактивні програми. Наприклад, театралізована екскурсія на «Альошин Подвір'я» в Ярославлі. Красуня Любава гостей дорогих ласкаво Привіт, пустотливий домовик Шабаршов потішить веселими жартами і з богатирським конем Юлієм познайомить. Чарівний птах Фенікс будь-яке бажання допоможе виконати, а живий білченя Гудіслав діточок розсмішить. Вінцем екскурсії стане зустріч з билинним богатирем Альошею Поповичем, який розповість про подвиги ратні і в богатирі присвятить. Всяк, що прийшов в гості, сам зробить оберіг собі на довгу пам'ять і в подарунок отримає півника солодкого ».

У Мишкін є єдиний в світі музей Миші і музей «Російські валянки». Ви дізнаєтеся багато цікавого про процес виготовлення валянок, про те, як ставилися до валянків великі російські правителі, як валянками лікували похмілля, простуду і ревматизм, як по валянків нареченої вибирали нареченого, а також зможете запастися новомодної взуттям на наступний зимовий сезон.

В рамках поїздки ви також зможете відвідати Мартинова - неповторну село Кацкарей в центрі так званого Кацкого Стана, дивовижного куточка, що входить в Золоте кільце Росії. Кацкарі - це нечисленна народність з власним діалектом, традиціями і давніми язичницькими міфами. У відтвореної хаті кацкарей всі речі живуть на своїх місцях з 1910 року в оточенні кацкого фольклору. Вас чекає святочная програма з розповіддю про місцеві ворожіннях; таких ворожінь пропонується 10, причому бажаючі зможуть для себе поворожити на майбутнє життя (забезпечену - бідну), нареченого-наречену, на кількість дітей, на що відбудуться незабаром і т.д.

«ПІВНІЧНІ КАЗКИ» (3-7 січня, від 500 євро)

«ПІВНІЧНІ КАЗКИ» (3-7 січня, від 500 євро)

Знайома нам по книжках Андерсона, Туве Янссон, Астрід Ліндгрен Скандинавія (Швеція, Данія, Фінляндія) завжди здавалася і загадковою країною вікінгів, і романтичної країною дрімучих лісів і туманних фіордів, і чарівної країною тролів і гномів. Яка ж вона насправді? Це ви дізнаєтеся, відправившись в даний морську подорож до Фінляндії та Швеції. Дітей чекає захоплюючий круїз на борту комфортабельного лайнера Tallink Silja. Свіже повітря, прекрасне екологічно чисте харчування та мальовничі місця допоможуть школярам відновити сили після напруженого навчання, а цікава і весела програма - провести канікули яскраво і незабутньо.

Ваша дитина зможе оцінити по достоїнству захоплюючий дух музей затонулого корабля, унікальний музей сучасного мистецтва і археології Aboa Vetus & ars Nova, згадає улюблених героїв в музеї казок Астрід Ліндгред, отримає нові знання в науковому центрі «Еврика».

Крім того, в програмі поїздки - відвідання аквапарку Карибах в Турку (розваги для всіх вікових груп: 3 гірки (17, 25, 80 метрів), гірки для дітей, 8 басейнів для дорослих і дітей, ресторан з видом на всі вісім басейнів) і морського акваріума «SeaLife» в Гельсінкі. Це величезний двоповерховий акваріум. У ньому можна познайомитися з дивовижними морськими створіннями, які знаходяться на відстані витягнутої руки: з рибами дивовижних забарвлень і форм, морськими зірками, креветками, морськими кониками,, невеликими акулами, медузами, скатами.

У вартість туру (від 500 євро) входить: розміщення в 4-х місцевій каюті на нижній палубі (бронювання кают інших категорій можливо за додаткову оплату), проживання в готелі 3 * в 2х-3х-місних номерах; сніданки в готелях і повне харчування на поромі; екскурсії по програмі, включаючи вхідні квитки в музеї; проїзд на комфортабельному автобусі; супровід досвідченим гідом-екскурсоводом. У вартість не входить: консульський збір за візу Шенген; медична страховка - 5 у.о .; додаткове харчування по маршруту (5 обідів, 2 вечері) - 115 євро.

«ПРИГОДИ МАЛЕНЬКИХ ЛИЦАРІВ» (3-7 січня, від 650 євро)

«ПРИГОДИ МАЛЕНЬКИХ ЛИЦАРІВ» (3-7 січня, від 650 євро)

Фінляндія - це не тільки прекрасний відпочинок на природі, а й цікаві, дивовижні і пізнавальні враження для ваших дітей. Ставлення до дітей в цій країні особливе, фіни їх щиро люблять і оточують всенародної турботою. У кожному місті Фінляндії безліч парків, атракціонів, розважальних центрів і музеїв для дітей.

Наприклад, на другий день поїздки після оглядової екскурсії по Гельсінкі діти відвідають науковий центр «Еврика». Науково-популярний центр «Еврика» - це унікальне зібрання пізнавальних розваг і атракціонів. Тут можна познайомитися з явищами природи, з законами фізики, з будовою тіла людини. У науковому центрі «Еврика» діти можуть взяти участь в процесі виготовлення паперу або покрутити колесо енергії. Можливості центру «Еврика» безмежні. Тут можна навіть побувати в подорож по Всесвіту! За один день тут дізнаються більше, ніж за цілий рік навчання в школі!

На третій день в програмі поїздки заплановані відвідини середньовічного замку міста Турку з посвяченням у лицарі.

Гра-маршрут «Подорож маленького лицаря по Замку Турку» переносить дітей в далеке Середньовіччя і занурює їх до кріпаків таємниці. Протягом екскурсії лицар-гід розповідає про життя фортеці в середні століття. Після пошуку скарбів програма завершується кульмінацією в Лицарському залі - незабутньою церемонією, в ході якої кожна дитина в урочистій обстановці присвячується в маленькі лицарі Замку Турку.

У вартість туру входить проживання в готелі 3 * та 4 * в двох - тримісних номерах; супровід педагога-аніматора протягом усього маршруту; екскурсії по програмі, включаючи вхідні квитки в музеї; сніданки в готелях; проїзд на комфортабельному автобусі; медична страховка. У вартість не входить: консульський збір за візу Шенген; додаткове харчування.

Більш докладно про ці, а також силу-силенну інших пропозицій по дитячому відпочинку в період зимових канікул ви можете дізнатися на офіційному сайті турфірми «Слов'янський Тур», в групі «ВКонтакте» «Слов'янський Тур» вітає Вас! » , А також в офісах компанії «Слов'янський тур».

Головний офіс турфірми «Слов'янський Тур» знаходиться на вулиці Петровська, 31. Телефон: (8112) 79-30-97.

Офіс на першому поверсі ТК «ПІК 60». Телефони: (8112) 700-700, (8112) 700-792.

Яка ж вона насправді?

Новости