Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижний курорт Валь-Торанс (Val Thorens)

  1. Валь-Торанс (Val Thorens)
  2. Валь-Торанс - Як дістатися і де зупинитися
  3. Візовий збір - Валь-Торанс
  4. Оренда автомобіля - Валь-Торанс
  5. Валь-Торанс - Трансфер в готель чи аеропорт
  6. Пакетні тури до Франції
  7. Не забудьте про страховку!
  8. Валь-Торанс (Val Thorens)
  • Країна: Франція
  • Місто: Валь-Торанс
  • Популярність курорту: 1068
  • Валь-Торанс (Val Thorens)

    Гірськолижний курорт
    Координати GPS: 45 ° 17'54.6 "N 6 ° 34'56.1" E
    Latitude: 45.2987048
    Longitude: 6.5828378

    Валь-Торанс (Val Thorens) - самий високогірний курорт Франції (2300 м над рівнем моря). Курорт Валь-Торанс складова частина гірськолижного регіону "Три долини". Тут же знаходиться найбільший підвісний підйомник в Європі "Карон" (на 150 осіб), канатна дорога "Фунітель" і сім окремих крісельних підйомників.

    В цілому в околицях Валь-Торанс близько 1000 маркованих трас. Перепад висот 930 м, підйомники відкриті з кінця жовтня до початку травня, сніговий покрив гарантований протягом усього гірськолижного сезону. Курорт Валь-Торанс в основному підійде для лижників середнього рівня.

    Апрески на гірськолижному курорті Валь-Торанс представлений найбільшим на гірськолижних курортах Франції спортивним комплексом (басейн, корти, майданчики), є нічні клуби і бари. Є гірськолижні школи.

    Для того, щоб заощадити час і гроші, а ваша поїздка на курорт була максимально зручною і комфортною, скористайтеся нашими сервісами.

    Валь-Торанс - Як дістатися і де зупинитися

    Найближчим до гірськолижного курорту Валь-д'Ізер є аеропорт Женеви, який розташований в 155 км по автомобільній дорозі. Аеропорт Гренобля знаходиться в 195 км, найближча залізнична станція знаходиться там же, а аеропорт Ліона видалений на 199 км від міста.

    Аеропорт Гренобля знаходиться в 195 км, найближча залізнична станція знаходиться там же, а аеропорт Ліона видалений на 199 км від міста

    Візовий збір - Валь-Торанс

    Не знаєте де зупинитися? Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
    Ми допоможемо вам знайти і забронювати готель на найвигідніших умовах!

    Ми допоможемо вам знайти і   забронювати готель на найвигідніших умовах

    Оренда автомобіля - Валь-Торанс

    Задумалися про транспорт? Бажаєте недорого взяти автомобіль напрокат?
    Ми допоможемо вам знайти і орендувати автомобіль на найвигідніших умовах!

    Ми допоможемо вам знайти і   орендувати автомобіль на найвигідніших умовах

    Валь-Торанс - Трансфер в готель чи аеропорт

    Потрібен недорогий трансфер в готель курорту Валь-Торанс (Val Thorens) з аеропорту або з вокзалу? Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний рейс? Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в більш ніж 70 країнах світу.

    Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в більш ніж 70 країнах світу

    Пакетні тури до Франції

    Ми прагнемо зробити подорожі до Франції максимально доступними! З нашим сервісом ви можете не збирати гроші на літню відпустку, а подорожувати 3-4 рази на рік. У вас в руках - всі інструменти для пошуку гарячих турів, які раніше були доступні тільки найкрутішим турагентам. Завдяки нашому розумному пошуку ви можете економити на туристичних поїздках і турах до 70%!

    Завдяки нашому розумному пошуку ви можете економити на туристичних поїздках і турах до 70%

    Не забудьте про страховку!

    Страхування подорожуючих здійснюється багатьма компаніями. На нашому сайті вони представлені Liberty Страхування і Зетта Страхування . Це одні з найбільших представників даної галузі, яким ви можете довірити своє здоров'я, багаж і гарний настрій.

    Купити поліс страхування через інтернет дуже просто. Вам достатньо скористатися нашим сервісом. Кожна куплена страховка, з межею відповідальності від 30000 Євро, підходить для отримання шенгенської візи та приймається в посольствах усіх країн. Процедура онлайн покупки проходить в кілька кліків і займає не більше 3-х хвилин. Здійснити оплату можна будь-яким зручним способом, в тому числі і пластиковою карткою. У разі наявності офісів страхових компаній в вашому місті, ви зможете здійснити оплату і у них.

    Ми ніколи не видаляємо негативні відгуки. Ми ніколи не виправляємо відгуки. Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз.

    Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз

    Валь-Торанс (Val Thorens)

    Якщо ви вирішили написати свій відгук або коментар і поставити свою оцінку, то обов'язково обґрунтуйте свою думку. Також слід мати на увазі, що проставлені вами оцінки без написання коментарів або пояснень не приймаються і не повинні розглядатися як загального рейтингу.

Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
Бажаєте недорого взяти автомобіль напрокат?
Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний рейс?

Новости