Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Безкоштовний wi fi за кордоном

  1. аеропорт
  2. готель
  3. Громадські місця
  4. смартфон

Безкоштовний Wi-Fi за кордоном

Сьогодні важко уявити собі людину, яка б не мала пристрої з виходом в інтернет. У повсякденному житті, а тим більше в поїздці в іншу країну, смартфон, планшет або ноутбук - це і путівник, і екскурсовод, і засіб зв'язку з рідними і друзями. Тому будь-якому мандрівникові буде корисно знати, як підключити вай фай за кордоном.

аеропорт

аеропорт

Багато аеропортів Європи ще не готові надати пасажирам безкоштовний доступ до інтернету. Тільки в близько 30% з них можна підключитися до Wi-Fi безкоштовно без обмежень за часом. Велика частина дозволяє скористатися інтернетом протягом невеликого періоду (15-30 хвилин), а після потрібно пройти реєстрацію і оплатити подальше використання.

Дізнатися, чи є безкоштовний вай фай в аеропорту, можна попередньо на його сайті або безпосередньо на місці у співробітників аеропорту.

Доступ до мережі можна знайти за допомогою сервісу Foursquare. Для цього, зачекінівшісь, необхідно ввести в рядок пошуку слово «foursquare» і назва аеропорту. Ви зможете побачити рекомендації по найближчих точок вай фай, а іноді і паролі від платних.

Перелік аеропортів Європи, де можна використовувати wi fi безкоштовно можна знайти тут .

готель

Ще одне місце, де можна знайти вай фай за кордоном без зайвих зусиль - це готель. У більшій частині готелів Європи є вільна зона Wi-Fi. Однак, в деяких з них для того, щоб зайти в соцмережу або перевірити пошту, доведеться виходити з номера в фойє.

спеціальний сайт hotelwifitest.com полегшить використання wi-fi за кордоном. На цьому сервісі можна дізнатися, в якому з готелів обраного міста є безкоштовний вай фай, перевірити його швидкість і якість.

Згідно з дослідженням експертів цього проекту, за швидкістю і доступності мережі в межах номера трійку лідерів серед європейських столиць очолив Стокгольм, за ним йдуть Будапешт і Дублін.

А ось ще кілька ресурсів, на яких можна побачити список готелів з безкоштовним доступом в інтернет:

А ось ще кілька ресурсів, на яких можна побачити список готелів з безкоштовним доступом в інтернет:

Громадські місця

Громадські місця

Безкоштовні точки доступу Wi-Fi в Європі можна знайти також в громадських місцях або просто на вулиці. Бібліотеки, парки, площі, торгові центри - все більше міст дистанціюються від того, щоб у жителів і туристів не виникало проблем з доступом в інтернет. Тому перед поїздкою спробуйте пошукати інформацію про безкоштовні зонах вай фай в містах, які збираєтеся відвідати. Для столиць і популярних туристичних місць можна знайти онлайн-карти, на яких міститься інформація про хот-спот в публічних місцях

На сайті wificafespots.com у вас є можливість побачити, в якому кафе є безкоштовний вай-фай в 115 країнах світу.

Однойменне додаток для смартфона може функціонувати без з'єднання з інтернетом і без GPS, але, на жаль, воно платне.

У знаменитих мережевих закладах громадського харчування (МакДональдс, Старбакс і ін.) Часто (але не завжди) доступ в інтернет надається безкоштовно. Іноді для того, щоб підключити wi-fi за кордоном, необхідно купити хоча б кави - і тоді на чеку ви отримаєте заповітний пароль.

смартфон

Останнім часом розробляється велика кількість додатків для смартфонів, які здатні підказати, як шукати вай фай в європі.

Найпопулярніші - WeFi і WiFi Map Pro, безкоштовні додатки, які надають список хот-спотів по всьому світу, паролі до них і підказки мандрівників (доступні для пристроїв на Android і для iPhone).

Такі програми та їх аналоги зручні тим, що можуть довантажувати карту з безкоштовними точками доступу вай фай в офлайні.


Є питання по наших послуг? Телефонуйте нам за тел. +380 68 144-63-95


Для пошуку кращих авіаквитків, готелів і оренди авто рекомендуємо нашого партнера skyscanner

Рекомендуємо скористатися сервісом підбору екскурсій і гідів від tripster.ru

Є питання по наших послуг?

Новости