Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП-5 платних пляжів Криму за відгуками туристів

Один з найпопулярніших пляжів в околицях Гурзуфа & laquo; Гурівські камені & raquo ;. Фото: & nbsp; gurzuf.at.ua

ТОП-5 платних пляжів Криму за відгуками туристів Львівські Майк, Степан Сич, Ковальова Ірина https://cdn.segodnya.ua/img/article/4484/81_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/ 4484 / 81_tn.jpg 2013-07-17T08: 58: 01 + 03: 00 Крим Один з найдорожчих пляжів півострова розташований в Великій Ялті

ДО МОРЯ "Респект" - по канатній дорозі

Один з найдорожчих пляжів півострова розташований в Великій Ялті - на території Кореїзської готелю "Респект Хол". Потрапити на нього можна по канатній дорозі, попутно помилувавшись красивими видами Місхорського парку.

Пляж дрібна галька - там є солярії з зручними дерев'яними шезлонгами і матрацами, два басейни з морською водою для дорослих і дітей, джакузі, дитячий куточок і інші зручності. Таким чином, пляж однаково зручний як для прийняття сонячних ванн, так і купання.

Читайте також:
Рейтинг кращих "диких" пляжів Криму за відгуками туристів

Фото: respecthm.com

Вартість відвідування: 250 грн - дорослим і 30 грн - дітям. Діти до 6 років на пляж допускаються тільки в супроводі дорослих. У вартість вже включено користування шезлонгом, рушником, басейнами з морською водою, джакузі. Також на пляжі працює Wi-Fi. Крім того, за додаткову плату можна взяти напрокат водний мотоцикл або зробити поїздку на надувному банані. Прокат мотоцикла - від 150 грн за 5 хвилин.

Якщо ви зголодніли, можна підкріпитися в гриль-барі чи ресторані. До речі, на пляжі якщо пощастить, можна побачити і зоряну танцівницю Анастасію Волочкову, яка хоч і любить Мальдіви, але час від часу навідується в Кореїз , Де у неї свої апартаменти.

ЄВПАТОРІЙСЬКЕ "СОНЕЧКО" З міні-гольф

Фото: crimeasee.ru

Пляж знаходиться в декількох кілометрах від Євпаторії. Дістатися можна на автобусі або електричці. Пляж там піщаний, з гальковим дном і чистою морською водою. На території обладнані навіси, туалети, кабінки для переодягання і душа. Також на "Сонечку" працює медпункт. Можна приїхати на своєму автомобілі - в такому випадку доведеться доплатити 25 грн за стоянку. Це гарне місце для спокійного сімейного відпочинку. Головним чином через те, що тут не буває багато людей. Для тих, хто не звик проводити відпустку лежачи на піску, на пляжі діють спортивні майданчики для ігор, є поле для міні-гольфу. У прокаті ласти, маски і надувні матраци. Якщо зголодніли - є кафе. Вартість відвідування пляжу - 10 грн.

ЕКОЛОГІЧНИЙ РІВЕНЬ "Інтурист" ЯЛТИ

Фото: hotel-yalta.com

Пляжний комплекс гостинці " Ялта -Інтуріст "включає в себе сім галькових пляжів, що простягаються на кілька сот метрів. Відзначений" Блакитним прапором ", який в першу чергу свідчить про підтримуваної там екологічну чистоту. На пляжі є роздягальні, душові, туалети, місця для прийому сонячних ванн і дарують приємну прохолоду навіси. Для любителів активного відпочинку - тренажерний зал, настільний теніс, футбол. Також є міні-водний атракціон і працює масажист. Крім того, на пляжі є кілька кафе з середземноморською і східною кухнею. Серед розваг - прокат аква-байка або катання на "банані". Вартість відвідування пляжу - 70 грн, в неї входить користування шезлонгом.

Масандрівський пляж З WI-FI І СВОЇМ РАДІО

Фото: massandrabeach.com

Масандрівський пляж Ялти, як один з найчистіших в Криму, відзначений міжнародним "Блакитним прапором". На полукілометровой території знаходяться три галькових пляжу і дві тераси з обладнаними соляріями, бунгало і кафе. "На території працює радіо Масандрівського пляжу, його діджеї допоможуть вам відпочити під популярні мелодії. В кожному секторі пляжу є безкоштовні роздягальні, душ. На набережній пляжу - безкоштовний туалет", - розповіли в адміністрації пляжу. Також на пляжі представлений новий проект пляжного СПА. Головна фішка якого - рибки Garra Rufa, які очищають шкіру. Вартість відвідування - 60 грн. Шезлонг - від 30 грн. На пляжі працює Wi-Fi. Пляж на вул. Дражинського працює з 7:00 до 19:00.

"ГУРІВСЬКА КАМНИ" З Грот Пушкіна

Фото: gurzuf.at.ua

Один з найпопулярніших пляжів в околицях Гурзуфа. "Гурівські камені" з галькові покриттям примітні своїми пейзажами - всього в 400 м від берега височать скелі Адалари, до яких можна підпливти на катері або катамарані. Підніжжя скель, вкриті товщею води, залучають дайверів. Неподалік від них знаходиться грот Пушкіна. Вхід на територію пляжу 20 грн. За допплату пропонують скористатися шезлонгом (30 грн) або туалетом (2 грн). На території "ГУРІВСЬКА каменів" є атракціони для дітей і кілька кафе. У прокаті - човни, катамарани. Час роботи: з 7:00 до 21:00.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости