Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячі табори, «Перлинний Берег» - дитячий центр в Гурзуфі, ПБК (7-15 років) на порталі Паблік Тревел Новоросійськ

Дитячі табори, «Перлинний Берег» - дитячий центр в Гурзуфі, ПБК (7-15 років)

Південний Берег Криму, смт. Гурзуф в 600 м. Від моря. Територія табору розташована в великій зоні (1, 3 га). Шлях на пляж лежить через старовинний парк санаторію «гурзуфський».

Кількість місць: 720
Рекомендований вік: 7 - 15 років

Дитячий табір «Перлинний берег» розташований в Криму, на березі Чорного моря, в 12 км від Ялти в селищі Гурзуф. Гурзуф прекрасний у будь-яку пору року: незвичайні кримські пейзажі, мальовничі бухти - привертали до себе Пушкіна, Чехова, Шаляпіна. У Гурзуфі, біля підніжжя гори Аю-Даг, розташований і знаменитий дитячий оздоровчий центр «Артек».
Територія табору 1,3 гектара, розташована в парковій зоні з реліктових хвойних дерев. Шлях на пляж (500 метрів) лежить через старовинний парк санаторію «Гурзуфський», природа якого наповнена ароматами ефірних масел евкаліпта і ялівцю.

Розміщення: корпус «Благовіст»: кімнати по 5 чоловік, зручності в номері,
Корпус «Ровесник», корпус «Ледантью», корпус «Кедр»: кімнати на 6 - 8 - 10 чоловік, зручності на поверсі. Корпус «Піонер»: літні будиночки по 6 - 8 місць зручності на території.

Водопостачання: холодна вода цілодобово, гаряча за графіком
Харчування: п'ятиразове, збалансовано раціонально для дітей, фрукти і овочі щодня.

Дитячий табір «Перлинний Берег» - це дитяча оздоровниця, в якій дітям надається можливість зміцнити своє здоров'я, брати участь в спортивних змаганнях, численних виховних, пізнавальних та розважальних програмах, набути досвіду громадської діяльності та спілкування зі своїми однолітками.

В ДЦ «Перлинний Берег» приймаються діти у віці від 7 до 15 років.
Великий вибір захоплюючих екскурсій - Ластівчине Гніздо, Лівадійський палац, «Поляна казок», космічна виставка в МДЦ «Артек», м Севастополь, захоплююча морська прогулянка уздовж Південного берега Криму, з виходом у відкрите море, надовго залишаться в пам'яті кожної дитини.

Інфраструктура парк, багаття площа, бібліотека, відео, кіно, комп'ютерні зали, танцювальний, спортивний, і ігровий майданчики медпункт, ігрові майданчики, камера зберігання, дитячі кафе.

Пляж: на відстані упорядкований піщаний
Тривалість зміни: 21 день.

Проживання, харчування, користування пляжем, спортивно - розважальна програма, медичне обслуговування, страховка, груповий трансфер (Сімферополь - Гурзуф - Сімферополь),

Новости