Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

3 кращих міні-готелю в Гурзуфі

  1. Гарне житло - гарант якісного відпочинку в Гурзуфі
  2. Три відмінних міні-готелю в Гурзуфі
  3. «Марина»
  4. «Гніздечко»

Додано: 29 Квітня 2016 р

Гарне житло - гарант якісного відпочинку в Гурзуфі

Комфортабельні готелі Гурзуфа відкривають двері для всіх, хто хотів би відпочити і познайомитися з культурною спадщиною курорту Комфортабельні готелі Гурзуфа відкривають двері для всіх, хто хотів би відпочити і познайомитися з культурною спадщиною курорту. Зверніть увагу, що п'ятизіркових готелів в Гурзуфі немає. Однак готелі категорії 3-4 * не поступаються за рівнем обслуговування фешенебельним адміністрацію готелю.

Рекомендується вибирати готелі на першій береговій лінії. В цьому випадку вам будуть доступні приватні пляжі, які обладнані всім необхідним (лежаки, парасольки, душові кабіни, роздягальні). Багато готелів пропонують комплексне харчування. Особливою популярністю користуються міні-готелі: в них панує домашня обстановка, туристів не так багато, можна домовитися з господарем про знижку або харчуванні за окрему плату. Головне в цій справі - вибрати дійсно хороший міні-готель.

Три відмінних міні-готелю в Гурзуфі

«Лілія»

Один з кращих готелів Один з кращих готелів. Міні-готель складається з трьох корпусів. Якщо ваша сім'я планує приїхати на відпочинок в Гурзуф , Готель «Лілія» буде підходящим варіантом, так як номери тут є сімейні апартаменти.

Кожен номер оснащений всією необхідною технікою і меблями, є санвузол, діє вільний Wi-Fi.

Влітку можна орендувати номер в «Лілії» за ціною від 1 800 рублів / добу.

«Марина»

Ще одна міні-готель з жіночим назвою Ще одна міні-готель з жіночим назвою. Має дуже гарне розташування: до моря п'ять хвилин ходьби через красивий парк.

На території міні-готелю є басейн, сауна, масажний кабінет, більярдний зал, майданчик для дітей, стоянка для автомобілів, кафе і бар на даху.

Вартість проживання - від 2 000 рублів / добу. У цю суму входить сніданок, обід і вечерю можна замовити за додаткову плату.

«Гніздечко»

Перевагою даного міні-готелю є те, що він має басейн і знаходиться в 530 м від моря. Перевагою даного міні-готелю є те, що він має басейн і знаходиться в 530 м від моря

Кожен номер в «Гніздечку» оснащений новими меблями і всією необхідною технікою, є санвузол. До послуг відпочиваючих загальна кухня. Поруч з міні-готелем знаходиться кафе. З огляду на рівень комфорту і якість сервісу, ціни в міні-готелі недешеві - від 4 200 рублів / добу в літній період.

Ви переконалися, що номер у міні-готелі Гурзуфа цілком реально орендувати і за 2 000 рублів, і за 4 000 рублів / добу. Умови при цьому відрізняються несильно, дороге не завжди є кращим. Головне - забронювати номер в обраному вами готелі заздалегідь, щоб не орендувати перше-ліпше житло.

Новости