Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вантажоперевезення в Європу | Доставка вантажів з Європи в Україну

  1. Всебічна допомога в організації вантажоперевезень в Європу - і незмінно позитивне враження від співпраці
  2. Доставка вантажів з Європи в Україну
  3. Вартість вантажоперевезення в Європу
  4. Замовити перевезення по Європі
  5. Види транспорту
  6. Здійснюємо перевезення в Європу в такі країни:

Міжнародні перевезення в Європу - основне напрямків діяльності «Trans Express».

Багато українських компаній відправляють матеріали і готову продукцію на експорт в європейські країни. Для них своєчасні вантажоперевезення в Європу за місцем призначення - питання ділової репутації. Але Україну і Європу розділяє не одна межа, і не знання нюансів заповнення митних документів або будь-яких інших тонкощів може привести до того, що вантажоперевезення в Європу прибудуть в кінцеву точку маршруту з істотним запізненням. І навіть авіаперевезення , Які вважаються найшвидшим способом доставки на значні відстані, часом підносять неприємні «сюрпризи» у вигляді тимчасових прострочень.

Ця серйозна проблема має дуже просте рішення: щоб мінімізувати ризики і застрахувати себе від можливих втрат, досить довірити перевезення в Європу нашої транспортно-експедиторської компанії. Співробітники «Trans express» простежать, щоб всі етапи вантажоперевезення в Європу - від організації до вивантаження товару на місці призначення - пройшли на вищому рівні.

Всебічна допомога в організації вантажоперевезень в Європу - і незмінно позитивне враження від співпраці

Не важливо, в яку з країн Європейського Союзу Ви бажаєте відправити вантаж або товар. Досить звернутися до співробітників «Trans express» і викласти їм суть завдання. Після цього вони:

  • розроблять оптимальний по часу в дорозі маршрут;
  • підберуть транспортний засіб, виходячи зі специфічних особливостей товарів і його кількості;
  • допоможуть підготувати необхідні супровідні документи.

Ми працюємо з різними категоріями вантажів, в тому числі і небезпечними (ADR). А наш автопарк включає безліч різновидів вантажного транспорту, від стандартних фур і тягачів до худобовозів і тралів. При цьому, завдяки накопиченому за роки роботи досвіду в сфері транспортної логістики і організації доставки вантажів з Європи в Україну, ми пропонуємо клієнтам дійсно лояльні розцінки на транспортні послуги. Переконайтеся в цьому самостійно прямо зараз! Проведіть за допомогою спеціальної форми попередній розрахунок вартості - і Ви будете приємно здивовані нашими цінами!

Доставка вантажів з Європи в Україну

Німеччина - Голландія - Чехія - Австрія - Франція - Греція - Польща - Туреччина - Угорщина - Латвія - Литва - Фінляндія - Норвегія - Іспанія - Португалія - ​​Румунія.

Вартість вантажоперевезення в Європу

Вартість перевезень в Європу залежить перш за все від країни, ваги, габаритів і відстані перевезення вантажу. Для того, щоб дізнатися більш детальну інформацію звертайтеся до менеджерів компанії ТОВ «Trans Express» по телефону +38 (093) 629-50-75.

Замовити перевезення по Європі

Для замовлення вантажоперевезення в Європу необхідно зателефонувати консультантам нашої компанії компанії по телефону +38 (093) 629-50-75 або залишити онлайн-заявку на нашому сайті.

Види транспорту

Перевезення в Європу можна організувати декількома видами транспорту - автомобільний, авіа, морський контейнерний.

Здійснюємо перевезення в Європу в такі країни:

Англія , Австрія, Німеччина , Голландія, Чехія, Франція , Греція, Польща , Туреччина, Угорщина, Латвія, Литва, Фінляндія, Норвегія , Іспанія , Португалія , Румунія.

Новости