Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка вантажів з України

Незважаючи на складну міжнародну ситуацію, з «So-Logistics» доставка вантажів з України стане простим і вигідним підприємством

Незважаючи на складну міжнародну ситуацію, з «So-Logistics» доставка вантажів з України стане простим і вигідним підприємством. Ми організували логістику таким чином, щоб мінімізувати будь-які ризики і максимально скоротити терміни транспортування.

Крім того, «So-Logistics» здійснює перевезення з України в Росію більше 10 років, і налагоджені за ці роки ділові відносини також значно полегшують організацію імпорту та експорту.

«So- Logistics» - це оптимальні рішення в будь-якій ситуації!

  • транспортування

Незалежно від категорії товару, доставка вантажів з України в Росію здійснюється в належних умовах, при необхідності в спеціально обладнаному транспорті.

Ми до нюансів знайомі з транспортним українським регламентом, прийнятим в різних регіонах, і зводимо до нуля ризик затримок при автомобільних і залізничних перевезеннях.

«So-Logistics» організовує будь-які види поставок: поодинокі і регулярні, великі прямими рейсами і малі в складі «збірних» вантажів. Ми доставляємо замовлення в будь-яку точку Росії в середньому за 2 - 6 днів.

  • Митне оформлення

У нестабільних умовах доставка вантажів на Україну і з України становить найбільшу складність в питаннях проходження митниці. Самостійне оформлення документації і ведення переговорів з митними співробітниками, в силу незнання якихось нюансів регламенту може призвести до штрафів і затримки товарів.

«So-Logistics» візьме на себе всі заходи, необхідні для розмитнення вантажу - в тому числі, підготовку документів, розрахунок платежів і співробітництво з наглядовими органами. Ми гарантуємо відсутність адміністративних, штрафних ризиків і затримок.

Для забезпечення 100% збереження ваших фінансових вкладень, перевезення вантажу з України до Росії може бути застрахована. У такому випадку, навіть при виникненні надзвичайних обставин ви не залишитеся в збитку.

«So-Logistics» співпрацює з компанією-лідером у сфері російського страхування, тому наші клієнти отримують виплату в середньому всього за 1 місяць.

  • Складські послуги

«So-Logistics» надає власні склади для зберігання поставок і підготовки до відправки кінцевому покупцеві. До ваших послуг спец.техніка для габаритних товарів, обладнання для навантаження, вивантаження і зберігання вантажів різних категорій, розміру і ваги. Збереження поставок забезпечує цілодобова охорона. У пакет послуг входять маркування, упаковка, інвентаризація та повний документообіг.

Залежно від категорії товарів і обсягу поставки, міста відправки і доставки, для вас може бути більш вигідний той чи інший вид транспорту і варіант маршруту.

Залежно від категорії товарів і обсягу поставки, міста відправки і доставки, для вас може бути більш вигідний той чи інший вид транспорту і варіант маршруту

Авіаперевезення. Рекомендується для термінового транспортування швидкопсувних товарів і дорогих замовлень категорії «люкс». Найбільш оперативний, а й найменш економний варіант.

Найбільш оперативний, а й найменш економний варіант

Автоперевезення з України в Росію. Рекомендуються для великих поставок, а також організації транспортування малих партій у складі «збірних» вантажів. Вигідний баланс термінів і вартості доставки.

Вигідний баланс термінів і вартості доставки

Жд перевезення Україна - Росія. Регулярні рейси, вигідні для відправки великих поставок вантажів, які не потребують спеціальних умов зберігання.

Оформіть онлайн-заявку і отримаєте вигідну пропозицію від «So-Logistics»

або зателефонуйте нам по телефону:
+7 (495) 739-03-04

Новости