Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знаменитий туалет- "метро" на Радянській площі демонтують у 2018 році

Уже рік найвідоміша громадська вбиральня Гродно, яка знаходиться на Радянській площі, закрита на ремонт. Туалет в аварійному стані, але ремонтувати його ніхто не поспішає. Як виявилося, туалет в самому центрі міста піде під знесення.

Громадський туалет на Радянській площі був побудований в кінці 40-х років за програмою реконструкції Гродно 1947 року. Довгий час заклад був єдиною безкоштовною громадської вбиральні в центрі Гродно. У 2002 році туалет вперше перейшов в приватні руки, але пізніше знову перейшов місту і зараз знаходиться на балансі ЖКГ. Останній серйозний ремонт міського туалету пройшов в 2007 році.

Останній серйозний ремонт міського туалету пройшов в 2007 році

Так виглядав громадський туалет в 2014 році

До реконструкції площі, коли там ще росло багато дерев, туалет не був такий помітний, але в останні роки ця установа стала однією з визначних пам'яток міста. Туалет часто називають "Гродненському метро" через зовнішнього вигляду і великої літери «М», яка ще недавно там висіла.

"На комісії з благоустрою, яка проходила на початку осені в міськвиконкомі, було вирішено, що туалет буде демонтований, так як знаходиться в аварійному стані. Про терміни знесення мови ще не було, але, швидше за все, це станеться в 2018 році. На сьогоднішній день туалет закритий і потрапити в нього неможливо ", - розповів начальник відділу житлово-комунального господарства з нагляду, ремонту,
будівництва та складі житлового фонду Гродно Денис Конон.

З моменту, коли почалися проблеми з головним туалетом міста, в центрі Гродно відкрився платний туалет, який знаходиться збоку від Молодіжного центру. Останнім часом у площі з'явилися безкоштовні біотуалети біля будівельного майданчика готельного комплексу Станіслава Семашко.

Відомо, що в 2018 році місто планує відкрити громадський туалет на стоянці біля синагоги. Це буде велика кабінка, відома в Європі як вакуумний туалет.

Ремонт квартири може затягнутися дуже надовго, якщо виконувати його самостійно. Тому краще всього знайти будівельну компанію, яка виконає всі роботи якісно і недорого. Компанія "Главстрой" - це саме те, що ви шукайте. Ми здійснюємо будівництво, ремонт і реконструкцію будівель. Про все це читайте далі . Ми допоможемо вам втілити всі ваші бажання.

Калі ви знайшлі ў тексце памилку або абдрукоўку, калі ласка, паведаміце нам, вибраўши адпаведни фрагмент и націснуўши клавіши Ctrl + Enter.

Новости