Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Затока з Гродно

  1. Затока з Гродно Курорт розташований в 60 км на південний захід від Одеси на мальовничій піщаній...
  2. «КАРДИНАЛ» - це близькість моря, гостинність, можливість вибору бажаного варіанту розміщення і харчування.
  3. У вартість включено:
  4. База відпочинку "Каса Бланка".

Затока з Гродно

Затока з Гродно

Курорт розташований в 60 км на південний захід від Одеси на мальовничій піщаній косі довжиною 20 км, що знаходиться між Чорним морем, Дністровським лиманом і солоними озерами. Одне з найбільш екологічно чистих місць на Чорноморському узбережжі. Протягом всієї коси - чудові пляжі шириною більше 100 метрів з чистим дрібним піском і пологим дном.

Розвинена інфраструктура курорту: для дітей працюють відеосалони і відеозали, прокатні пункти, зали комп'ютерних ігор, тенісні столи, каруселі, батути, гойдалки, бадмінтон, ігрові кімнати. Крім того, в Затоці можна продегустувати прекрасні колекційні вина і коньяки з знаменитих шабських підвалів.

Можливі екскурсії на будь-який смак: в Одесу, дегустація Шабських вин, аквапарк, дельфінарій; в Білгород-Дністровський (15 км від Затоки): середньовічна фортеця, церкви 14-17 століть, краєзнавчий музей, розкопки стародавніх поселень скіфів, греків і генуезців і т.д .; в Вилкове - «українську Венецію».

Затока - один з теплих районів Причорномор'я. Безморозний період триває понад 200 днів. Літо дуже тепле, середня температура липня +22 градуси. Денна спека переноситься легко завдяки морським бризам.

База відпочинку «КАРДИНАЛ», Затока

Це динамічно розвивається база відпочинку, по достоїнству оцінена нашими туристами, які з року в рік обирають її для проведення своєї відпустки.

Фотографії бази відпочинку "Кардинал" Ви можете подивитися за посиланням

Розташування: від берега моря.

Чотири корпусу і мережу літніх будиночків гостинно приймають одночасно до 350 осіб.

Інфраструктура - доглянута упорядкована територія, їдальня, кафе-бар з відкритою терасою, два відкриті басейни (дитячий і дорослий) з зоною відпочинку, сучасна ігровий дитячий майданчик, настільний теніс, паркінг, медпункт, на території безкоштовний Wi-Fi. У безпосередній близькості ринок, безліч кафе, дискотек. До центрального ринку, пошти, автовокзалу, ж / д станції - 500м.

Харчування - триразове (вибір з кількох страв) або без харчування, в затишній двоповерховій їдальні.

Розміщення:

  • Корпуси з вигодами в номері: душ, туалет, умивальник, холодильник, TV, кондиціонер: * Корпус №2 та №3 (2006-2007 рр.), 3-4-х поверхові дерев'яні з 2-х, 3-х місні номери . * Корпус №4 (2012-2013 рр.), 4-х поверховий кам'яний з 2-х місцевими номерами. * Корпус №1 і №5. Найновіші корпусу з поліпшеними 2-х, 4-х місцевими номерами (2014-2015 рр.)
  • Двоповерхові дерев'яні тереми (зруби): 2-х, 3-х місні номери з телевізором і холодильником. Власний санвузол (душ, туалет, умивальник) розташований поруч зі входом в номер.
  • Літні будиночки (18 будиночків 2008 року) зі зручностями на території: 2-х місне розміщення, необхідні меблі, холодильник, вентилятор.

Водопостачання: холодна і гаряча вода - постійно.

«КАРДИНАЛ» - це близькість моря, гостинність, можливість вибору бажаного варіанту розміщення і харчування.

Маршрут прямування: Гродно - Ліда - Мінськ - Жлобин - Гомель-Одеська область

АКТУАЛЬНЕ НАЯВНІСТЬ МІСЦЬ ПРОХАННЯ УТОЧНЮВАТИ В ОФІСІ !!!!!


ПРИМІТКА. Можливість розміщення в корпусах №1 і №5. При бронюванні цього варіанту вартість туру за весь період збільшується на 10 $ за спальне місце.

Новинки в організації харчування. Наші тури пропонуються в двох варіантах: без харчування або з 3-х разовим харчуванням і доп. обідом в день виїзду. Вартість туру з включеним повним харчуванням має найвигіднішу цінову позицію. Але з цього року в "Кардинале" удосконалюється система організації харчування, і наша улюблена здравниця пропонує бажаючим скористатися додатковими послугами: Пакет 1: Сніданок + вечеря - 5 $ в день; Пакет 2: Обід + сніданок - 7 $ в день; Пакет 3: Обід + вечеря - 7 $ в день, або за вибором сніданок (3 $), обід (4,5 $), вечеря (3 $).

У вартість включено:

  • проїзд комфортабельним автобусом
  • проживання в номерах вибраної категорії
  • 3-х разове харчування / без харчування і !!! - додатковий обід в день виїзду (для туристів з харчуванням)
  • курортний збір

Додатково оплачується:

  • туристична послуга - 45.00 руб.
  • медична страховка.

База відпочинку "Зоря". Курорт Коблево.

Доглянута територія бази 6,8 га перебувати в сосновому бору, професійно ландшафтно декорована, з великою кількістю квітів, дерев і чагарників. База відпочинку складається з 3 корпусів (від 100 до 150 м до пляжу) і комплексу комфортабельних будиночків і котеджів, які знаходяться безпосередньо біля пляжу. «ЗОРЯ» - це близькість і краса природи, з одного боку, і комфортне проживання - з іншого.

Графік і вартість можна подивитися тут.

Умови розміщення:

Котедж: розрахований на 2,3 або 4 людини, складається з двох кімнат (спальні з 2-х спальним ліжком і холу). У холі - розкладний диван, холодильник, телевізор, набір посуду, електрочайник, кондиціонер, душ, туалет, умивальник, бойлер. Своя веранда з пластиковими меблями.

Будиночки: 3-х місні номери - телевізор, холодильник, душ, туалет, умивальник, бойлер. Своя веранда з пластиковими меблями.

Корпус №3: 2-х місцевий номер - кондиціонер, телевізор, холодильник, електрочайник, душ, туалет, умивальник, бойлер, балкон.

Корпус №2: 3-місний номер - телевізор, холодильник, електрочайник, вентилятор, душ, туалет, умивальник, бойлер.

Корпус №1: 1-о місцевий - телевізор, холодильник, туалет, умивальник, балкон. Душ на поверсі. Холодна вода постійно, гаряча за розкладом.

2-х місні номери - холодильник, телевізор, електрочайник, вентилятор, душ, туалет, умивальник.

Харчування: 3-х разове, комплексне, в комфортабельній кондиционированной їдальні, обслуговування офіціантами.

Пляж: піщаний, відстань до пляжу від 0 до 150 м, в залежності від корпусу, тіньова зона, рятувальна станція.

До ваших послуг: закрита територія, паркова зона, бар, дитячий та спортивний майданчики, тренажерна майданчик під відкритим небом, бібліотека, автостоянка, що охороняється. Поруч з територією бази - літні бари, кафе, магазини, ринок, атракціони.

ВАРТІСТЬ ФОРМУЄТЬСЯ

У вартість входить:

- проїзд комфортабельним автобусом

- проживання 9 ночей

- 3-х разове харчування по комплексному меню

- курортний збір

Додатково оплачується:

- туристична послуга - 45 рублів

- медична страховка

База відпочинку "Каса Бланка".

Якщо ви мрієте про відпочинок НЕ в епіцентрі гучної тусовки курорту, якщо ви романтик, закоханий в море і бажаєте бачити і чути його 24 години на добу, якщо ви цінуєте якісний неквапливий відпочинок і якщо з вами подорожують дітки - ви потрапили за адресою. Незвичайне архітектурне рішення побудувати будиночки бази відпочинку в вигляді бунгало дозволило створити безліч комфортних номерів на будь-який смак з затишними терасами, сидячи на яких можна насолодитися запахом моря.

Бунгало в біло-блакитних тонах надають «Каса-Бланке» витонченість і неповторний колорит. Зручні одноповерхові котеджі, одночасно приймають 250 гостей, пропонуються в двох варіантах - з усіма зручностями і зі зручностями на 3 номери. Кожен номер оснащений кондиціонером, телевізором і холодильником. Зручні меблі на верандах дозволяє з максимальним комфортом відпочивати, насолоджуючись видом на море.

Кожен номер має окремий вхід через веранду, спускаючись з якої гості потрапляють прямо на територію пляжу або в безпосередній близькості від нього.

Гордість «Каса-Бланки» її пляж, один з найбільш чіcтих і великих в Затоці, піщаний, шириною 45м і довжиною 160м, регулярно чиститься і забирається за допомогою техніки. За дод.оплату на пляжі пропонуються парасольки і шезлонги.

Харчування - в сучасній кондиционированной їдальнею. Сніданки входять у ціну туру, а обідати і вечеряти гостям пропонують за бажанням. Меню різноманітне, а ціни досить демократичні. Прямо на пляжі розташований снек-бар, який ввечері перетворюється на улюблене місце відпочинку гостей «Каса-Бланки», де романтично під живу музику можна і повечеряти, і насолодитися морськими пейзажами. У снек-барі приймаються замовлення на будь-які страви з меню ресторану. Крім того, працює доставка їжі в номери.

У мангального дворику бази відпочинку «Каса-Бланка» є все необхідне для того, щоб приготувати страви на вогні. В наявності - десять грубок для барбекю, які можна використовувати абсолютно безкоштовно. Територія обладнана столами і лавками.

База відпочинку має дитячі та спортивні майданчики. На пляжі організовується ігрова дитяча зона. На території безкоштовний Wi-Fi, автостоянка. Регулярно організовуються екскурсії.

Подивитися віртуальний тур по базі, дізнатися графік і вартість можна за посиланням.

Новости