Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Заява Грін Карта

  1. Формат: Онлайн завантаження інструкцій заяви Включено: Інструкції, Петиції, Форми Мова: Русский
  2. Огляд процесу подачі заяви на Грін Карту
  3. Тривалість процесу подачі заяви на Грін карту
  4. Огляд процесу подачі заяви на Грін Карту для постійного проживання в США
  5. Найбільш поширені способи отримання Грін Карти:
  6. Грін Карта для чоловіка / дружини і неодружених неповнолітніх дітей до 21 років
  7. Як подати заяву на Грін Карту?
  8. Часті питання, які включені в даний пакет інструкцій:
  9. Список форм, заяв, петицій, які Ви знайдете в інформаційному гіді і пакеті інструкцій Заява Грін Карта:

Покрокові інструкції подачі Заяви Форми і Петиції включені Безпечне завантаження файлу SSL-сертифікат 24/7 Підтримка по електронній пошті Порядок і завантажити зараз

Формат: Онлайн завантаження інструкцій заяви Включено: Інструкції, Петиції, Форми
Мова: Русский

Огляд процесу подачі заяви на Грін Карту

Назва процесу:

Заяви на Грін Карту США. Процес подачі заяви та отримання статусу постійного законного резидента США з правом на постійне місце проживання в Сполучених Штатах. Грін Карта так само називається постійної картою резидента або реєстраційна карта Форма I-551 (Form I-551). Мета процесу: Існує кілька способів отримання Грін Карти і право на ПМЖ в США, а саме, отримання Грін Карти через Сім'ю. Петиція-заяву на Грін Карту через родичів. Подача заяви від американського чоловіка / дружини. Отримання Грін Карти через Сім'ю. Клопотання на Грін Карту від американських родичів (батько, мати, дружина, брат, сестра, діти), Грін Карта через роботодавця в США, Грін Карта через само-петицію (Self-Petition), Грін Карта через Diversity Immigrant Visa, DV-Green Card або Лотерею Грін Карти. Грін Карта через інвестиції в EB-5 або програма інвесторів підприємців (Entrepreneur Investors). Грін Карта через притулок - Статус Біженця. Грін Карта для спеціальної категорії іммігрантів, а саме: Релігійні працівники, Кубинські громадяни, Біженці з Гаїті, Індіанці Північної Америки, які народилися в Канаді, Діти Америко-Азіатів, громадян США, Діти іноземних дипломатів, що народилися в США. Грін Карта через певні професії, Грін Карта через спеціальні категорії сім'ї. Хто має право на даний процес: Не кожен має право подати заяву та отримати Грін Карту. Замовивши ці інструкції, Ви отримаєте детальну інформацію російською мовою про вимоги та умови отримання Грін Карти. Чоловік / дружина і неповнолітні (до 21 року) діти постійного резидента США також мають право отримати Грін Карту. Де подати заяву? Все залежить від декількох факторів. Петиція і заяву можуть бути заповнені і подані в США, або в деяких випадках процес може бути розпочато в посольстві Сполучених Штатів за кордоном. Замовивши інструкції подачі заяви на Грін Карту, ви зможете почати імміграціоннний процес. Подати заяву: Замовивши і завантаживши інструкції онлайн, Ви зможете подати заяву.

Тривалість процесу подачі заяви на Грін карту

Імміграційний процес подачі заяви на Грін Карту може зайняти від декількох місяців до декількох років. Як довго триватиме цей процес, залежить від категорії в якій Ви отримуєте візу і від візи, як такої. Для того, щоб успішно подати заяву і завершити процес, необхідно володіти точною інформацією, інструкціями та заявами. Замовивши дані покрокові інструкції, Ви успішно завершите процес подачі заяви на Грін Карту.

Огляд процесу подачі заяви на Грін Карту для постійного проживання в США

Грін Карта також відома, як карта постійного законного жителя США або віза іммігранта, реєстраційна карта іноземця, карта постійного резидента (Legal Permanent Resident), форма-заява USCIS I-551 (Form I-551) або просто - Грін Карта. Статус постійного резидента дозволяє власнику Грін Карти постійно жити в Сполучених Штатах, включаючи права і обов'язки, в тому числі право на роботу і навчання в Сполучених Штатах. Заява на Грін Карту - це складний покроковий процес. Існує кілька імміграційних категорій і способів отримання Грін Карти на ряду з вимогами, процедурами, грошовими внесками і подачею заяви. Не варто також забувати про заповнення форм і заяв. Зазвичай, будь-який з кандидатів на Грін Карту зобов'язаний надати відповідні документи і докази на право отримання резиденції США. Правильне заповнення і подача імміграційних форм, заяв і петицій також є частиною успішного завершення процесу, отримання Грін Карти і можливості іммігрувати до Сполучених Штатів.

Існує кілька варіантів отримання Грін Карти, а також імміграційних категорій і законів, які дають можливість отримати карту резидента США. Даний посібник, Інформаційний Гід і інструкції Заява Грін Карта були складені російською мовою з метою допомогти російськомовним людям отримати право на проживання в Сполучених Штатах Америки і зрозуміти процес подачі петиції і заяви. Інформаційний Гід і інструкції включають в себе інформацію про всіх основних варіантах і можливості отримання Грін Карти. Це керівництво містить детальну інформацію про процес подачі заяви на Грін Карту, а також доступ до форм, заяв, інструкцій і контактну інформацію USCIS. Бажають отримати Грін Карту можуть замовити Інформаційний Гід і Пакет Інструкцій і почати процес. Якщо Ви вже в процесі подачі заяви на Грін Карту, даний Інформаційний Гід і інструкції знадобляться в якості інформаційної підтримки і підкажуть наступний крок процесу.

Найбільш поширені способи отримання Грін Карти:

  • Петиція на Грін Карту на основі родинних зв'язків через американського чоловіка / дружину
  • Петиція на Грін Карту через родичів (батька, матір, чоловіка, дружину, брата, сестру, дітей)
  • Грін Карта через американського роботодавця в США
  • Грін Карта для себе, Само-Петиція (Self-Petition). Більш детально: На подачу петицій Вам не потрібно роботодавець або спонсор. У ці категорії входять - видатні особистості в області науки, мистецтва, освіти, бізнесу або спорту і особи, які надають національний інтерес (National Interest Waiver (NIW), (E21))
  • Грін Карта через візову програму для іммігрантів (Diversity Immigrant Visa Program) або DV Грін Карта - Лотерея Грін Карти
  • Грін Карта через інвестиції EB-5, програма для інвесторів-підприємців (Entrepreneur Investors)
  • Грін Карта через притулок - Статус Біженця
  • Грін Карта для спеціальної категорії іммігрантів, а саме: Релігійні працівники, Кубинські громадяни, Біженці з Гаїті, Індіанці Північної Америки (що народилися в Канаді), Діти Америко-Азіатів (громадян США)
  • Діти іноземних дипломатів (що народилися в США)
  • Грін Карта через певні професії
  • Грін Карта через спеціальні категорії сім'ї

Інформаційний гід і інструкції містять детальну інформацію подачі заяви на Грін Карту. Далі наведені основні етапи процесу подачі заяви на Грін Карту:

1.Петіція на Грін Карту

Подача петиції американським спонсором. У деяких випадках заявник на Грін Карту може подати петицію на самого себе.

2. Очікування отримання порядкового номера на візу

Після того, як департамент USCIS прийняв і затвердив імміграційну петицію, Національний Візовий Центр призначить номер візи на Грін Карту. Номер на отримання імміграційної візи може зайняти тривалий час. Близькі родичі, такі як подружжя, батьки і неповнолітні, які не перебувають у шлюбі діти американських громадян не потребують очікуванні візового номера на імміграційну візу, і обробка заяв цієї категорії набагато швидше в порівнянні з іншими категоріями іммігрантів.

3. Врегулювати статус на території США або процес в консульстві за кордоном

Національний Візовий Центр надсилає повідомлення заявнику про подальші кроки процесу, як тільки номер візи буде доступним. Кандидат на Грін Карту може врегулювати статус з не імміграційної візи на статус постійного резидента, перебуваючи в США. У деяких випадках, ви зобов'язані звернутися за імміграційною візою в посольство або консульство США за кордоном. Після того, як імміграційна віза буде отримана і вклеєна в паспорт, новий іммігрант може в'їхати на територію США і отримати Грін Карту.

Грін Карта для чоловіка / дружини і неодружених неповнолітніх дітей до 21 років

У більшості випадків при подачі заяви на Грін Карту, у заявника є близькі родичі, такі як, дружина / чоловік і не перебувають у шлюбі діти у віці до 21, які також можуть бути включені в імміграційну петицію і отримати Грін Карту, як основні родичі заявника .

Як подати заяву на Грін Карту?

Замовте інформаційний гід і покрокові інструкції подачі заяви на Грін Карту і отримаєте доступ до імміграційних форм, петиції, а також інструкцій і додаткової інформації про те, як подати заяву та отримати Грін Карту.

Часті питання, які включені в даний пакет інструкцій:

  • Що таке Грін Карта або карта постійного законного жителя, резидента США?
  • Як подати заяву на Грін Карту?
  • Як отримати Грін Карту?
  • Петиція на Грін Карту
  • Час очікування номера на імміграційну візу
  • Заява на візу іммігранта
  • Форми-заяву на Грін Карту
  • Інструкції до форм-заявою на Грін Карту
  • Варіанти подачі заяви на Грін Карту
  • Врегулювати статус і отримати резиденцію США
  • Список офісів USCIS в США і контактна інформація
  • Список офісів USCIS за кордоном
  • Список та контактна інформація посольств і консульств США за кордоном
  • Різниця між постійної і тимчасової Грін Картою
  • Що таке умовна Грін Карта?
  • Як видалити умови з Грін Карти?
  • Які форми необхідно подати при заяві на Грін Карту?
  • Як отримати доступ до офіційних форм і заявами на Грін Карту?
  • Інформація подачі заяви на Грін Карту в цілому
  • Процес подачі заяви на Грін Карту через брак
  • Процес подачі заяви на Грін Карту через родичів
  • Само-петиція (петиція для себе) у разі смерті американського чоловіка
  • Процес подачі заяви на Грін Карту через інвестиції
  • Процес подачі заяви на Грін Карту через роботодавця
  • Процес подачі заяви на Грін Карту через спеціальну категорію іммігрантів
  • Заява на Грін Карту через Статус Біженця
  • Грін Карта через категорію Особливий Іммігрант
  • Заява на Грін Карту для працівників релігійної сфери
  • Інструкції Заяви на Грін Карту для громадян Куби
  • Заява на Грін Карту для індіанців Америки, народжених в Канаді
  • Заява на Грін Карту для дітей Америко-Азіатів, громадян США
  • Заява на Грін Карту для дітей іноземних дипломатів, що народилися в США
  • Грін Карта для студентів
  • Заява на Лотерею Грін Карти
  • Аффедевит підтримки (affidavit of support) на Грін Карту
  • Родичі, які мають право на отримання Грін Карти, як основні родичі заявника.
  • Тривалість процесу заяви на Грін Карту
  • Тривалість процесу отримання громадянства США, вимоги до власників Грін Карти
  • Інформація про подвійне громадянство
  • Зв'язок з імміграційними адвокатами, юристами?
  • Опис основних способів, як стати постійним резидентом США
  • Обробка даних в посольстві і отримання імміграційний візи
  • Перевірка статусу заяви на Лотерею Грін Карти
  • Як перевірити статус моєї заяви, петиції на Грін Карту?
  • Як повідомити USCIS про зміну адреси власника Грін Карти?
  • Як отримати дозвіл на роботу в США?
  • Попередній дозвіл для подорожей і поїздок, якщо заяву на Грін Карту знаходиться на розгляді
  • Переваги імміграції та процес обробки Грін Карти для військовослужбовців та їх сімей
  • Інформація про тривале перебування за кордоном для власників Грін Карти, а саме Дозвіл на Повторний В'їзд (Reentry Permit) в США

Завантаживши інформаційний гід і інструкції Заява Грін Карта, Ви знайдете відповіді на багато питань, які виникнуть в момент подачі заяви на Грін Карту. Ви отримаєте доступ до офіційних форм, бланків, петицій, реєстраційним зборів, а також загальним відомостями і з офіційною заявою, як стати резидентом США, власником Грін Карти.

Список форм, заяв, петицій, які Ви знайдете в інформаційному гіді і пакеті інструкцій Заява Грін Карта:

  • Петиція для іноземного родича
  • Петиція для працівника (службовця) іммігранта
  • Петиція для іноземного інвестора (Entrepreneur Investor)
  • Петиція для Америко-азіатів, вдови (вдівця), спеціального іммігранта
  • Електронне повідомлення про прийняття петиції-заяви
  • Межа бідності (Poverty Guidelines)
  • Біографічна інформація
  • Аффедевит підтримки (Affidavit of Support under Section 213A of the Act)
  • Звіт медичної комісії і карта вакцинацій (карта щеплень)
  • Заява реєстрації постійного місця проживання або врегулювання статусу
  • Повідомлення про подання заяви юридичною особою (для адвокатів та осіб, які подають заяву від вашого імені)
  • Заява на імміграційну візу
  • Лотерея Грін Карта (Diversity Visa, DV-Lottery). Офіційна заява на Лотерею Грін Карти система подачі заяви через Applicant Entry System - AEC онлайн
  • Петиція для нареченого / нареченої
  • Вибір адреси і агента (Choice of Address and Agent)
  • зміна адреси
  • Форми, інструкції та додаткові джерела інформації

Заява на Грін Карту

Замовивши пакет інформації, ви отримаєте доступ до петицій, заяви, формами та інструкціями, а також детальну інформацію щодо заповнення петицій-заяв і доступ до підрозділу Часто Задаються при подачі документів.

Авторське право і Відповідальність: Даний вебсайт не має відношення до уряду США і є приватним видавництвом. В інформаційне керівництво включені тільки інструкції; фінансова мито за подачу і прийняття петицій, заяв або будь-яких інших послуг не входить у вартість інформаційного гіда.Disclaimer: We are not affiliated with the government, we are a private publisher of information guides. This product only includes instructions, it does not include filing fees, or any other charges to submit your application.

Де подати заяву?
Як подати заяву на Грін Карту?
Як подати заяву на Грін Карту?
Як отримати Грін Карту?
Як видалити умови з Грін Карти?
Які форми необхідно подати при заяві на Грін Карту?
Як отримати доступ до офіційних форм і заявами на Грін Карту?
Як повідомити USCIS про зміну адреси власника Грін Карти?
Як отримати дозвіл на роботу в США?

Новости