Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Участь в лотереї Грін Карта 2018 (DV-2020)

  1. Скільки коштує участь в лотереї Грін Кард 2019 з нашою допомогою

Ми хочемо вберегти Вас від цих можливих неточностей і помилок, щоб не втратити Ваш шанс (який дається всього лише один раз на рік) виграти і отримати Грін Кард США в DV лотереї. Допоможемо Вам в правильному складанні анкети для участі в лотереї Грін Карти. Проконсультуємо з усіх питань. У разі виграшу - покроково пояснимо, складемо за Вас необхідні анкети, надамо американську адресу (якщо його у Вас не буде), коротко весь процес для тих, хто виграв візьмемо на себе. Виграти - це пів справи, але далі питань буде ще більше, особливо по приїзду в Америку! Як уже було не раз сказано, ми своїх не кидаємо, і допомагаємо безкоштовно порадами, за допомогою яких, Ви заощадите набагато більше грошей, сил і нервів! Таких послуг, як наша допомога в США, немає ні в одному агентстві!

Ви отримаєте якісно оформлену заявку на лотерею Грін Карти, у якій не буде приводів для дискваліфікації. Ну а далі вже справа Удачі, адже це ж лотерея все-таки, але як показує практика DV-2012 - DV-2019, Удача до наших Клієнтів відвідує 7-8 разів частіше, ніж по загальній статистиці. Але справа, звичайно ж, не тільки в Удачі, але і в грамотному заповненні анкети і фото заявника в лотереї.

Щоб взяти участь в лотереї Грін Кард 2019 (DV-2021): скачайте нижче анкету, заповніть її і надішліть заповнений варіант разом з фотографіями нам на E-mail: [email protected]

ru

Скільки коштує участь в лотереї Грін Кард 2019 з нашою допомогою

Номер підтвердження (Confirmation Number) видаємо відразу ж після реєстрації, в жовтні.

Примітка: Ціни вказані не за людину, а за одну заявку! Тобто, наприклад, сім'я з декількох чоловік (ви, чоловік / дружина і двоє дітей) збираєтеся брати участь в лотереї Грін Карти 2019. Вас в родині четверо. Якщо Ви оплачуєте $ 90, то це 1 заявка з одним основним заявником (у разі виграшу - все отримають Грін Карти). Але щоб підвищити свої шанси на виграш Грін Карти (для сімейних), можна подати 2 заявки (від себе і від чоловіка / дружини - $ 150), де будуть два основних заявника, що означає шанси збільшуються удвічі! Неважливо хто виграє - другий отримує автоматично і діти до 21 років (якщо є) в тому числі.

Не упускайте свій шанс! Беріть участь в лотереї Грін Карти в 2019 році (DV-2021). Виграш Грін Карти ні в якому разі не зобов'язує Вас негайно переїжджати в США. Це Ваше право летіти в Америку чи ні. Але поспішайте, приймайте рішення на участь у DV-лотереї на Грін Карту 2019 вже зараз, так як можливо в цьому році буде остання лотерея Грін Кард США, далі її скасують.

PS: Для тих, хто отримує візу в США і думає, що участь у лотереї зменшить Ваші шанси на отримання неімміграційної візи в США або буде причиною для відмови. Запевняємо, що це міф і неправда, який вигадали і досі передають по «сарафанне радіо». Не вірите нам? Так послухайте, що відповідає на інтерв'ю з цього питання генеральний консул США:
- Пане консул, поясніть, будь ласка, чи розглядає консульська служба посольства США участь в DV-lottery (лотереї Грін-карт) як імміграційні наміри? Чи може участь в лотереї перешкодити отриманню неімміграційної візи?
- Ні. Це лотерея. І просто участь в лотереї не означає, що людина виграє в цій лотереї або виїде, якщо з'явиться така можливість.

Так що, граємо в лотерею Грін Кард спокійно!

Не вірите нам?
Чи може участь в лотереї перешкодити отриманню неімміграційної візи?

Новости