Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

США продовжили реєстрацію на візову лотерею Green Card через технічний збій

Термін подачі заявок був продовжений через виявлений технічний збій / visas-office.ru/

Організатори візової лотереї Diversity Visa Lottery 2019 - "зелена карта" (GreenCard) заявили про те, що новий період подачі заявок починається сьогодні, 18 жовтня. Про це пише " Голос Америки ".

Спочатку новий період реєстрації стартував 3 жовтня, однак через технічні збої все заявки, подані з 3 по 10 жовтня, були загублені.

«Заявки, подані з 3 по 10 жовтня, недійсні і виключені з системи; повторні заяви не будуть вважатися дублікатних », - йдеться на сайті Державного департаменту.

Подача дублікатних заяв є підставою для дискваліфікації учасників лотереї.

Читайте також Трамп запропонував відмовитися від лотереї Green Card

«Технічні проблеми були усунуті, новий повний період подачі заявок почнеться опівдні за стандартним східним часом (EST) в середу 18 жовтня 2017 і триватиме до полудня за східним стандартним часом в середу 22 листопада 2017», - йдеться в заяві. Держдепартамент рекомендує заявникам «викинути» будь-які підтверджуючі документи і номера відносяться до заявок, поданих з 3 по 10 жовтня.

Держдепартамент направить автоматично сформований повідомлення по електронній пошті кожному заявнику, зареєстрованому в програмі на початку жовтня, щоб вони відвідали сайт dvlottery.state.gov і ознайомилися «з важливою інформацією.

При цьому Держдепартамент не може сказати скільки саме заявок пропали в результаті технічного збою і скільки людей подадуть нові заявки.

На сайті посольства США в Еквадорі повідомляється, що через неполадки «неможливо точно встановити, чи бере участь в лотереї країна, якщо заявник вибирав не ту країна, яка є місцем його народження, що допускається при певних обставинах». Уточнюється також, що проблема не була результатом хакерської атаки.

Хоча період подачі заявок був продовжений, експерти побоюються, що багато хто з заявників можуть не знати про необхідність зареєструватися заново.

Як повідомляв УНІАН, реєстрація на візову лотерею Green Card почалася 3 жовтня. Посольство США в Україні проводить співбесіди для отримання віз за результатами розіграшу диверсифікаційної візової лотереї (лотерея «Грін-кард») з 1 березня 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости