Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що робити після виграшу в DV лотереї. Етап 1. Я виграв Грін Карту, що далі

  1. Етапи отримання Грін Кард після виграшу
  2. Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 1. Початок
  3. Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 2. Збір документів
  4. Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 3. Медкомісія
  5. Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 4. Візове інтерв'ю
  6. Наша допомога для тих, хто виграв у лотереї Грін Карти

«Я виграв Грін Карту США по лотереї DV-2019, що робити далі
«Я виграв Грін Карту США по лотереї DV-2019, що робити далі? Які подальші дії після виграшу Грін Карти? Які форми і анкети заповнювати, куди що висилати? Як потрапити на інтерв'ю в посольство США, щоб дали Грін Кард? Як отримати Грін Карту після виграшу в DV лотереї? »- приблизно такі питання мучать наших читачів і щасливчиків після того, як вони перевіряють результати Грін Карти і бачать сторінку зі штрих-кодом. Читаємо далі і знаходимо відповіді.

Почнемо з того, що Ви зайшли на офіційний сайт лотереї Грін Карти США і перевіривши результати до великої радості виявили таку картину:

Ця сторінка зі штрих кодом означає, що Ви були обрані в число переможців, але щоб отримати Грін Карту Вам потрібно ще трохи повозитися зі збором документів, листами і взагалі готуйтеся, буде багато справ =)

Етапи отримання Грін Кард після виграшу

- Етап 1. Анкета DS-260
- Етап 2. Збір документів
- Етап 3. Медкомісія
- Етап 4. Візове інтерв'ю

Коротко, про всі етапи, що робити після виграшу Грін Кард.

Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 1. Початок

Насамперед приходимо до тями, як виявилося виграти реально, тепер Ви переконалися в цьому на власному досвіді)) Тепер потрібно підтвердити Ваші наміри в отриманні Грін Карти після виграшу, тобто заповнити анкети і відправити до Консульського Центр в Кентуккі (KCC). Для тих, хто виграв в лотерею DV-2014 і попередніх, заповнюють 2 анкети: DS-230 і DSP-122, разом з фотографіями відправляють поштовою службою в KCC. З 2015 року порядок трохи змінився, тобто учасники нинішньої лотереї DV-2019 заповнюють форму DS-260 онлайн, тобто відправляють анкету в електронному варіанті. До речі, на цьому етапі Вам знадобитися американську адресу, куди відправлять Вашу Грін Карту в США. Інструкція щодо заповнення анкети DS-260. Приклад заповнення DS-260 .

Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 2. Збір документів

Після того, як Ви підтвердили наміри отримання Грін Кард, відправивши анкету DS-260, очікуємо відповідь з KCC про дату співбесіди. Відповідь з KCC прийде на вказану Вами електронну адресу, або можна зрідка заходити на сайт DV лотереї і перевіряти результати розіграшу. Після того, як KCC схвалить Ваш виграш, замість виграшною сторінки з'явиться інформація про місце і дату інтерв'ю. А поки чекаємо відповідь, потрібно підготувати необхідні документи, які слід принести на співбесіду для отримання імміграційної візи по DV лотереї. Що це за документи і в якому вигляді вони повинні бути підготовлені опишемо в наступних статтях.

Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 3. Медкомісія

Для успішного отримання Грін Карти через DV лотерею після виграшу, Вам потрібно пройти медкомісію. Це буде третім етапом. Після заповнення анкети DS-260 і збору всіх документів Ви вже майже готові до співбесіди в посольстві США, залишається отримати конверт з лікарні про те, що Ви пройшли медичний огляд і отримали всі необхідні щеплення для благополучного життя в Америці. У Росії медкомісію проходять тільки в Москві і тільки в одній лікарні, з якою співпрацює американське консульство. Тобто, якщо Ви збираєтеся проходити медкомісію в своєму місті, то для США вона марна, але для себе не буде зайвим. Наприклад сходити до стоматолога, вилікувати все, що можна, так як в США лікувати зуби дуже дорого. Вообщем на цьому етапі йдемо в московську лікарню, проходимо медкомісію, отримуємо запечатаний конверт, який ні в якому разі не відкриваємо, і несемо з усіма документами на співбесіду. Де проходити медкомісію на Грін Карту, скільки вона коштує і яка вся процедура, також опишемо в наступних статтях.

Що робити далі після виграшу Грін Карти. Етап 4. Візове інтерв'ю

І нарешті, заключний етап, співбесіду в американському посольстві на отримання імміграційної візи в США, за допомогою якої Ви вилітаєте в Америку і після проходження кордону, через пару тижнів отримуєте заповітну довгоочікувану Грін Карту. Для громадян Росії, які виграли Грін Кард, візове інтерв'ю проходить в посольстві США в Москві. На співбесіду беремо всі документи, які Ви готували в попередніх етапах, в тому числі 2 фотографії і приходимо в призначений день і годину. На співбесіді Вам потрібно буде сплатити консульський збір за імміграційну візу по DV лотереї для учасників, що виграли. Вартість консульського збору і процедура співбесіди також опишемо в наступних статтях.

Наша допомога для тих, хто виграв у лотереї Грін Карти

Для тих, хто не хоче помилитися на якомусь етапі, наприклад, в новій анкеті DS-260, ми також надаємо допомогу в отриманні Грін Карти для тих, хто виграв в DV лотереї. Тобто допоможемо
- заповнити анкету DS-260, а точніше заповнимо її за Вас;
- допоможемо підготувати всі необхідні документи для співбесіди, список документів для кожного індивідуальний;
- надамо американську адресу в Нью-Йорку для отримання Грін Карти на території США, адреса потрібна для анкети DS-260, для посольства і при перетині кордону;
- розповімо про медкомісії, де її проходити, вартість і яка процедура Вас чекає;
- допоможемо підготуватися до співбесіди, проведемо приблизний співбесіду, розповімо про питання і що очікувати на інтерв'ю;
- та інші консультації з будь-яких питань отримання Грін Кард через лотерею.

Крім усього цього, наші клієнти завжди можуть звернутися до нас безкоштовно за порадами і допомогою на території США. Прилетівши в Америку, у Вас напевно з'являться купа додаткових питань, що робити далі. Наприклад, як знайти житло і не нарватися на шахраїв, де шукати роботу і як отримати SSN для легальної роботи в США, що можна робити, а чого не можна, права і обов'язки, питання про телефонний зв'язок, як вигідно здійснювати покупки в Америці, як оформити американський ID і водійські права, банківську карту і накопичити кредитну історію і так далі. Питань буде мільйон і ми допоможемо благополучно їх дозволити, вже на території Америки 🙂

Детальніше про нашу допомогу для тих, хто виграв у лотереї Грін Карти читаємо на сторінці: Допомога для тих, хто виграв .

Які подальші дії після виграшу Грін Карти?
Які форми і анкети заповнювати, куди що висилати?
Як потрапити на інтерв'ю в посольство США, щоб дали Грін Кард?
Як отримати Грін Карту після виграшу в DV лотереї?

Новости