Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Результати розіграшу грін-карт: поради і правила

The article has been automatically translated into English by Google Translate from Russian and has not been edited.

Починаючи з сьогоднішнього дня і аж до 20 вересня 2018 року можна перевірити статус заявок на розіграш грін-карт в лотереї за 2018 рік (DV-2018),   повідомляє   Держдепартамент США Починаючи з сьогоднішнього дня і аж до 20 вересня 2018 року можна перевірити статус заявок на розіграш грін-карт в лотереї за 2018 рік (DV-2018), повідомляє Держдепартамент США.

У Чикаго інформацію про статус заявки на розіграш грін-карт можна перевірити за 11 ранку за місцевим часом, в Нью-Йорку з полудня, в Росії з 20.00, в Україні і Білорусі - з 19.00, в Туркменістані, Таджикистані, Узбекистані з 21.00, в Киргизії і Казахстані - з 22.00, у Владивостоці - з 3.00 (3 травня).

Перевірити свій статус можна буде на сайті , Для цього необхідно мати підтверджує номер учасника лотереї, а також вказати ім'я, прізвище і рік народження заявника.

Перевірити свій статус можна буде   на сайті   , Для цього необхідно мати підтверджує номер учасника лотереї, а також вказати ім'я, прізвище і рік народження заявника

dvlottery.state.gov

Також до 30 вересня 2017 року можна перевірити результати розіграшу грін-карт в лотереї за 2017 рік (DV-2017). Після цієї дати особи, які перемогли в лотереї, вже не зможуть подати відповідну заяву на отримання американської грін-карти.

Якщо на сторінці ви виявили лист зі штрих-кодом і своїми даними, ви виграли.

Ніяких електронних або звичайних листів Держдепартамент надсилати не буде.

Єдине електронне повідомлення, яке ви можете отримати від Держдепартаменту США - це нагадування про необхідність перевірити ваш статус після проведення лотереї. Тим більше, офіційна установа ніколи не просить зробити грошові перекази. Будьте в цьому особливо уважні, якщо подавали заявку через посередника.

Необхідно також розуміти, що отримання повідомлення про виграш грін-карти не гарантує заявникам її отримання. Щоб емігрувати в США, необхідно відповідати всім вимогам, які пред'являються претендентам імміграційної візи.

фото melbavasquezforapapresident.com

Для отримання заповітної імміграційної візи в паспорті, потрібно пройти ще кілька етапів, під час яких вас можуть чекати неприємні сюрпризи. Як уникнути помилок, які можуть вам коштувати грін-карти? Покрокову інструкцію з отримання посвідки на проживання в США читайте в статті « Що робити після виграшу в лотереї Green Card «.

Переможці, які в цьому році виявлять свої імена в списку щасливчиків, отримають не «грін», тобто не зелені карти. Нові карти з удосконаленою графікою і додатковими захисними функціями будуть виконані в іншій кольоровій гамі. Видавати їх почали з 1 травня 2017 року. Ре-дизайн стане частиною програми по посиленню контролю за виконанням імміграційного законодавства і боротьби з шахрайством. Як будуть виглядати грін-карти нового зразка, дивіться тут .

Для тих, хто ще не виграв грін-карту, а тільки планує подати заявку, - обов'язково прочитайте поради в статті « Лотерея «Green Card-2018» в питаннях і відповідях «. Ви знайдете відповіді на питання де можна зареєструватися для участі в лотереї, які країни беруть участь в лотереї, чи можна подавати заявку на лотерею, перебуваючи в США, кого з членів сім'ї потрібно включати в заявку на отримання грін-карти, чи можуть чоловік і дружина одночасно подавати заявки та інші питання.

Крім того, Бюро Державного департаменту з консульських питань підготувало відповіді на найбільш поширені запитання про лотереї.

Крім того, Бюро Державного департаменту з консульських питань підготувало   відповіді   на найбільш поширені запитання про лотереї

Фото: depositphotos.com

Важливо пам'ятати: виграш грін-карти - це тільки півсправи, головне - як ви зможете себе реалізувати в Америці. Наприклад, почитайте історію голлівудського продюсера Валерії Філ , Яка виграла грін-карту в лотерею і довго не хотіла переїжджати.

Однак пам'ятайте, що крім лотереї Green Card, є ще як мінімум дев'ять інших способів залишитися в США на ПМЖ.

У кожному з випадків для отримання грін-карти потрібно пройти медичну перевірку та інтерв'ю . Крім того, кожному, хто приїхав в США, варто зробити кілька основних документів: оформити банківські картки, номер соцстрахування і американське посвідчення особи.

Ілюстрація Олександра Шатова

Наскільки вдалою буде імміграція - це теж лотерея. ForumDaily зібрав 5 абсолютно різних історій людей, яким пощастило виграти і отримати право жити і працювати в Америці. Читайте тут.

Деякі зізнаються, що переїзд не змогли потягнути морально і матеріально, і повернулися на батьківщину. Почати життя з нуля в чужій країні - це не завжди так просто, як здається. Читачі ForumDaily, яким пощастило виграти в лотерею, але не пощастило втілити в життя американську мрію, розповіли, чому у них не склалося з США. Читайте докладніше в статті « Відмовитися від американської мрії: історії повернулися на батьківщину. »

Грін-карта є посвідченням постійного жителя США, який не має громадянства цієї держави. Вона, серед іншого, дає право на роботу, пільги на освіту і можливість претендувати на громадянство.

Реєстрація для участі в розіграші DV-2018 проходила в період з 4 жовтня по 7 листопада 2016 року; для участі в розіграші DV-2017 - з 1 жовтня по 3 листопада 2015 року.

Читайте також на ForumDaily:

У Лос-Анджелесі розкрили аферу з візами і грін-картами на $ 50 млн

Нелегалів почали заарештовувати навіть при подачі заяв на грін-карту

Три історії наших іммігрантів, що потрапили в США в тюрму для нелегалів

Як отримати візу в США після відмови

Хочете більше важливих і цікавих новин про життя в США і імміграції в Америку? Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. Вибирайте опцію «Пріоритет в показі» - і читайте нас першими. І не забудьте підписатися на ForumDaily Woman - там вас чекає маса позитивної інформації.

Як уникнути помилок, які можуть вам коштувати грін-карти?

Новости