Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лотерея Грін Карта

  1. Формат: Онлайн завантаження інструкцій заяви Включено: Інструкції, Петиції, Форми Мова: Русский
  2. Лотерея Грін Карта
  3. Як брати участь в офіційній програмі Лотерея Грін Карти США
  4. Дати подання заяви на Лотерею Грін Кард DV: Онлайн реєстрація для DV Лотереї починається в останні...
  5. Попередження про шахрайство
  6. Часто задавані питання

Покрокові інструкції подачі Заяви Форми і Петиції включені Безпечне завантаження файлу SSL-сертифікат 24/7 Підтримка по електронній пошті Порядок і завантажити зараз

Формат: Онлайн завантаження інструкцій заяви Включено: Інструкції, Петиції, Форми
Мова: Русский

Лотерея Грін Карта

Огляд процесу подачі заяви Лотерея Грін Карти

Назва процесу:

Лотерея Грін Карти DV Мета процесу: Щорічна лотерея DV Грін Карта дає можливість іноземцям переїхати в США на постійне місце проживання і отримати Грін Карту Хто має право на даний процес: Країни, які відправляють в США більш ніж 50,000 іммігрантів протягом останніх п'яти років, не мають право і не зможуть виграти в цій Лотереї. Імміграційні Візиабо Грін Карти розподілені в шести головних географічних регіонах, і більшу кількість віз видається областям з більш низьким рівнем імміграції до Сполучених Штатів. Додаткова Інформація: Існує кілька веб-сайтів, які на перший погляд можуть здатися офіційними веб-сайтами та уряду США, але насправді не мають ніякого відношення до уряду Сполучених Штатів. Дані вебсайти пропонують Вам взяти заявку на участь в лотереї за певну суму. Увага! за участь в офіційній Лотереї Грін Карта платити не треба. Подати заяву: Замовивши і завантаживши інструкції онлайн, Ви зможете подати заяву.

Як брати участь в офіційній програмі Лотерея Грін Карти США

DV Лотерея Грін Карти відома так само, як Програма Diversity Visa або Електронна DV Лотерея. Дана програма надає DV Лотерея Грін Карти відома так само, як Програма Diversity Visa або Електронна DV Лотерея Вам можливість отримати імміграційну візу в США. Відібрані переможці отримати право на імміграційну візу, щоб переїхати на постійне місце проживання в Сполучені Штати і, надалі, отримати Грін Карту.

  • Першим кроком для участі в Лотереї Грін Карта - подача заяви онлайн.
  • Другий крок - дочекатися 1 травня наступного року, щоб ознайомитися і перевірити статус Вашої заяви. Якщо Ваша заявка на участь в Лотереї Грін Карту була обрана, це ще не підтверджує Ваше право на автоматичне отримання Грін Карти. Вам належить записатися на співбесіду і пройти інтерв'ю в місцевому посольстві або консульстві США, щоб отримати імміграційну візу. Під час процесу заяви на імміграційну візу посольство США перевірить, наскільки Ви готові і чи прийнятна для Вас програма Лотерея Грін Карта. Відповідні кандидати матимуть право на отримання імміграційної візи, переїхати в Сполучені Штати на постійне місце проживання і в, надалі, отримати Грін Карту. Необхідно знати, що існують вимоги і обмеження щодо прийняття участі в лотереї Грін Карта.
Дати подання заяви на Лотерею Грін Кард DV: Онлайн реєстрація для DV Лотереї починається в останні місяці року, і час участі триває протягом 30 днів.

Щорічна лотерея DV Грін Карта дає можливість іноземцям переїхати в США на постійне місце проживання і отримати Грін Карту. Лотерея Грін Карта містить кілька вимог. Лотерея використовує комп'ютер, який довільно обирає переможця лотереї (Diversity Visa), використовуючи заяву під назвою Application Entry System (AES) і яке дозволяє учасникам в електронному вигляді подати заявку і надати необхідні дані для участі в лотереї - свої особисті дані та дані родичів, які також мають право на участь у лотереї. Учасники лотереї можуть отримати доступ до заяви AES через офіційний сайт в інтернеті 24 години на добу 7 днів на тиждень під час 30-денного лотерейного періоду.

Імміграційні Візиабо Грін Карти розподілені в шести головних географічних регіонах, і більшу кількість віз видається областям з більш низьким рівнем імміграції до Сполучених Штатів. У кожній з областей, немає жодної країни, яка отримала б більше, ніж 7% Грін Карт. Країни, які відправляють в США більш ніж 50,000 іммігрантів протягом останніх п'яти років, не мають право і не зможуть виграти в цій Лотереї.

Коли бажаючі подадуть заявку для прийняття участі в Лотереї Грін Карта, вони отримають число з 16 символів, яке буде містити в собі букви алфавіту і цифри. Дане число є важливою деталлю, т. К. Це - єдиний спосіб перевірити, чи було Ваше заяву Лотерея Грін Карта вибрано чи ні. Іншими словами, виграли Ви лотерею чи ні. Дане число Ви знайдете в розділі Підтвердження Заявки: Отримання Заявки Онлайн.

Сторінку можна знайти: www.usaimmigrationapplication.org/green-card/green-card-lottery

Попередження про шахрайство

Держдепартамент США в Кентуккі, Консульський Центр в Williamsbur управляє і контролює Лотерею Грін Карта DV. Цей центр був створений в 2000 році Державним департаментом США. Раніше лотерея Грін Карти керував Національний Центр Візи в Портсмуті, Нью-Гемпшир. Існує кілька веб-сайтів, які, на перший погляд, можуть здатися офіційними веб-сайтами уряду США, але насправді не мають ніякого відношення до уряду Сполучених Штатів. Дані веб-сайти пропонують Вам взяти заявку на участь в лотереї за певну суму. Увага! За участь в офіційній Лотереї Грін Карта платити не надоєм. Участь в лотереї Грін Карта безкоштовне. Неофіційні сайти висилають електронні листи учасникам лотереї, що повідомляють про виграш в Лотереї та просять оплатити певні внески для подальшого процесу на отримання Грін Карти. Держдепартамент США не повідомляє переможців і не висилає ніяких електронних листів учасникам лотереї. Учасники Лотереї Грін Карта повинні самостійно перевірити, чи була їх заявка відібрана чи ні. Система Entry Status Check (ESC) починає працюватиме 1 Мая кожного року. Ніяка організація, веб-сайт або компанія не має повноваження повідомляти учасників лотереї щодо їх перемоги та їх заявки крім Держдепартаменту США.

Відмова (Disclaimer): Даний веб-сайт і не виконує жодних заяви на Лотерею Грін Карта, бланк заяви повинен бути поданий безпосередньо на офіційному веб-сайті Лотереї DV. Однак, ми пропонуємо Вам відповіді на найбільш поширені питання при подачі документів на Лотерею Грін Карта, а так само корисну інформацію і довідники з поясненнями, як взяти участь у лотереї.

Часто задавані питання

  • Хто має право на участь у лотереї Грін Карта?
  • Кваліфікація зайнятості або необхідний рівень освіти
  • Громадяни яких країн мають право брати участь в лотереї Грін Карта?
  • Чи повинен я вільно володіти англійською мовою?
  • Яка кількість людей щорічно може виграти Лотерею Грін Карта?
  • Як я можу подати онлайн заявку на участь на офіційному веб-сайті Лотереї Грін Карта?
  • Який онлайн веб-адреса реєстрації на Лотерею Грін Карта є офіційним?
  • Чи можу я подати заявку поштою?
  • Як перевірити статус заявки учасника?
  • Вигравши в Лотереї Грін Карта, яка довгота наступний крок?
  • Чи є у мене право на проживання, роботу і навчання в Сполучених Штатах, маючи Грін Карту?
  • Який термін придатності Грін Карти?
  • Чи можу я стати громадянином США, володіючи Грін Карткою протягом декількох років?
  • Вигравши лотерею Грін Карта, чи може моя родина переїхати в США разом зі мною і чи отримають члени моєї сім'ї Грін Карту?

Лотерея Грін Карти

Замовте пакет інструкцій Лотерея Грін Карта і ознайомитеся з докладною інформацією та правилами участі в лотереї.

Авторське право і Відповідальність: Даний вебсайт не має відношення до уряду США і є приватним видавництвом. В інформаційне керівництво включені тільки інструкції; фінансова мито за подачу і прийняття петицій, заяв або будь-яких інших послуг не входить у вартість інформаційного гіда.Disclaimer: We are not affiliated with the government, we are a private publisher of information guides. This product only includes instructions, it does not include filing fees, or any other charges to submit your application.

Чи повинен я вільно володіти англійською мовою?
Яка кількість людей щорічно може виграти Лотерею Грін Карта?
Як я можу подати онлайн заявку на участь на офіційному веб-сайті Лотереї Грін Карта?
Який онлайн веб-адреса реєстрації на Лотерею Грін Карта є офіційним?
Чи можу я подати заявку поштою?
Як перевірити статус заявки учасника?
Вигравши в Лотереї Грін Карта, яка довгота наступний крок?
Чи є у мене право на проживання, роботу і навчання в Сполучених Штатах, маючи Грін Карту?
Який термін придатності Грін Карти?
Чи можу я стати громадянином США, володіючи Грін Карткою протягом декількох років?

Новости