Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лотерея Грін Кард

  1. Що являє собою Грін Кард? З'їздити в Сполучені Штати Америки на екскурсію або з метою тимчасового...
  2. Важливі моменти лотереї Грін карт
  3. Інші типи Грін Кард

Що являє собою Грін Кард?

З'їздити в Сполучені Штати Америки на екскурсію або з метою тимчасового працевлаштування можна досить легко і просто, оформивши одну з неімміграційних віз . А ось потрапити в цю країну для тривалого проживання і, можливо, для отримання статусу постійного резидента - завдання більш складна і вимагає багато часу і сил. Особливо, якщо займатися цим питанням самостійно.

Єдиний швидкий і легкий спосіб еміграції - щорічна лотерея Green Card, яка дає можливість кожному бажаючому випробувати удачу і отримати заповітне «зелене дозвіл» просто зареєструвавшись на сайті і взявши участь в розіграші.

Грін кард - це карта постійного резидента США, яка дає право її власникові постійно жити і працювати в Штатах. Крім цього, власники «зеленого» посвідчення, можуть навчатися в американських ВНЗ, причому на пільгових умовах, отримувати соціальне забезпечення, претендувати на пенсію (якщо наберуть мінімальний стаж роботи - 10 років), брати кредити в банках під низькі відсотки і т.д. Це прекрасна можливість влаштуватися в Америці, не витрачаючи при цьому час на оформлення імміграційної візи .

В майбутньому відкривається можливість претендувати на отримання громадянства. Головне - не порушувати закони і не залишати територію країни на тривалий термін.

Отримати Green Card за прискореною програмою можна тільки одним легальним способом - взяти участь в офіційній лотереї.

Що являє собою лотерея Грін кард?

Це лотерея, яка проводиться щорічно Держдепартаментом США і відноситься до диверсифікаційних візовим програмами. На кону - 50 000 дозволів на проживання в Америці, отримати які може кожен, хто правильно заповнить анкету на офіційному сайті і вчасно її відправить.

Розіграш грін карт проводиться протягом місяця, восени, як правило, це жовтень - листопад. Результати можна відстежити в кінці весни наступного року, запровадивши на сайті спеціальний код, який буде вам надано після реєстрації (надсилають на електронну пошту). Вибір переможців відбувається методом випадкового відбору.

Обов'язково умова до учасників - підтверджуючі документи про освіту (мінімум завершене середнє або еквівалентну йому).

Важливі моменти лотереї Грін карт

Важливі моменти лотереї Грін карт

Не можна допускати помилки в заповнюється анкеті, а також не допускається реєстрація кількох анкет від одного і того ж людини. За такі дії вас просто дискваліфікують.

Крім вас, отримати грін карту можуть ваші найближчі родичі (чоловік / дружина, або діти, які не перебувають у шлюбі і не досягли 21-го року).

Участь в лотереї є безкоштовною, але якщо ви виграєте, вам доведеться трохи вкластися, а саме сплатити держмито США (близько $ 330) за кожного з членів сім'ї, хто буде їхати з вами.

Наступний важливий етап - співбесіда в американському консульстві. Жителям України дозволено проходити співбесіду в київському офісі консульства, який знаходиться за адресою вул. І. Сікорського, 4, (раніше вул. Танкова). Підтвердити згоду на співбесіду потрібно відразу ж після отримання листа про виграш у лотереї.

У 2015-му році вже немає можливості претендувати на Green Card (DV-2017), оскільки їх прийом завершено. Тому, якщо ви хочете випробувати удачу, не пропустіть розіграшу в наступному році. Подавши заявку на участь в лотереї Грін Карт 2016 (DV-2018), можливо, вже в 2018-му році ви станете щасливим володарем даного "зеленого" дозволу і зможете поїхати в Америку жити, працювати або вчитися.

Багато корисної інформації про лотереї Грін кард для українців ви знайдете на офіційному сайті Посольства США в Україні .

Інші типи Грін Кард

Існують і інші способи отримання Грін кард, наприклад, Трудова Грін Кард EB-1 видається людям з неординарними здібностями або тим, хто досяг світового визнання в своїй галузі. А Грін Кард EB-5 тим, хто має можливість інвестувати в американську компанію певну суму грошей.

Вартість інших видів Грін Кард:

Дізнатися про неімміграційних візах докладніше
Дізнатися більше про імміграційні типи віз

Що являє собою Грін Кард?
Що являє собою лотерея Грін кард?

Новости