Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лотерея Green Card / Грін Карт і багато цікавого

  1. Загальна інформація
  2. Що потрібно для участі в лотереї
  3. Коли необхідно заповнити анкету?
  4. Скільки це коштує?
  5. Трохи про посередників
  6. Як і хто може взяти участь в лотереї Green Card / Greencard?
  7. У разі виграшу
  8. Які можуть бути заборони
  9. інформація:

Участь в лотереї Green Card дає відмінну можливість стати повноправним громадянином США. Для цього необхідно всього лише правильно заповнити онлайн-анкету і трішки везіння.

Загальна інформація

Диверсифікаційна лотерея «Diversity Immigrant Visa» (DV) - це офіційна програма від Державного департаменту США, яка дає вам можливість стати постійним жителем США, тобто резидентом, шляхом отримання Грін Карти

Щорічно, програма передбачає до 55000 віз для осіб з тих країн, де низький рівень імміграції в США. Переможці відбираються довільно, за допомогою комп'ютера, методом випадкового відбору. Розподіл йде між шістьма макрорегіонами, відповідно, пріоритет віддається, де найменший рівень імміграції в США:

  • Африка
  • Азія
  • Європа
  • Північна Америка
  • Океанія
  • Південна і Центральна Америка і Карибські острови

Є певне правило для громадян тих держав, з яких за останні 5 років прибуло понад 50 000 іммігрантів. На жаль, для таких країн візи не передбачені. Для кожної країни передбачено не більше 7% віз за даною програмою. Так, наприклад у 2009 році Росія не брала участі в даній лотереї.

Що потрібно для участі в лотереї

Необхідно заповнити онлайн анкету (форма DV-20 ..) на сайті американського уряду, ось тут . Заповнити заявку можна як самостійно, так і за допомогою посередників, але тільки онлайн. Заявок в паперовій формі просто не існує, як і не існує будь-яких інших місць, які могли б прийняти від вас документ на участь, будь то консульство або посольство.

Коли необхідно заповнити анкету?

Час подачі заявки на лотерею починається, як правило, в перших числах жовтня (в основному це 4-е число) і закінчується в перших числах листопада (як правило - 7-е число). Точні дати необхідно дивитися на офіційному сайті сайті.

Скільки це коштує?

Заповнити заявку варто абсолютно безкоштовно. Оплата проводиться тільки в разі виграшу і тільки безпосередньо перед інтерв'ю у відповідному офісі імміграційної служби або посольства.

Трохи про посередників

Відразу хочемо звернути увагу, що в наш час розвелося багато шахраїв, тому, ні в якому разі не вірте тому, хто вам пропонує внести певну суму за прискорення послуги - це брехня !. Будьте уважні, якщо вам пропонують заплатити гроші і оформити заявку в інші місяці - це обман! Уважно вивчіть питання, а також людей, які бажають допомогти.

Робота посередника полягає в тому, щоб просто заповнити заявку за вас. Також він може це робити і кожний наступний рік, на ваше прохання.

АЛЕ АЛЕ !! Якщо ви звернулися до посередника, а потім захотіли зареєструватися самостійно, то, така заявка буде розглядатися як повторна і буде дискваліфікована, навіть в разі виграшу. Тому враховуйте, що на ваші дані в базі повинні бути всього одна заявка.

Державний Департамент США використовує надійне програмне забезпечення, яке дозволяє фільтрувати заявки-двійники і навіть заявки зі схожими фотографіями. Багато відсіюються на етапі інтерв'ю, це робиться для того, щоб не дати можливість програмі припуститися помилки і дати можливість виграти, наприклад близнюкам.

І ще, Державний Департамент США або будь-яке інше офіційне особа, ніколи не буде вас просити в електронній формі відправити гроші. З метою безпеки, для деяких країн, останнім часом виграшні номери не видають в електронному варіанті, а віддають особисто в руки при пред'явленні паспорта.

Як і хто може взяти участь в лотереї Green Card / Greencard?

  • учасник насамперед повинен перевірити свою країну на участь в даній лотереї;
  • заявку на участь в лотереї подається від країни народження *;
  • на одну особу - одна заявка на участь;
  • родичі також можуть взяти участь, тим самим, збільшивши шанси на виграш;
  • бажаючий взяти участь в лотереї повинен мати як мінімум середню освіту або трудовий стаж по висококваліфікованої фахом не менше 2-х років;
  • електронна анкета повинна бути заповнена строго по інструкції, в іншому випадку, найменша помилка, може спричинити за собою дискваліфікацію учасника;
  • основний заявник повинен вписати в анкету як своїх дітей (не важливо, усиновлених або від попереднього шлюбу, які не старші 21 року і не перебувають у шлюбі), так і супрга / гу (нинішніх, а не колишніх) і його / її дітей;
  • фотографії повинні бути зроблена не раніше ніж за півроку до подачі електронної заявки. Необхідно прикріпити крім своєї фотографії, фотографії своїх рідних яких ви також вписуєте;
  • діти до 21 років крім заявки від батьків, можуть подати і самостійну заявку. Вікових обмежень немає, необхідно тільки мати середню освіту або стаж (як ми описували вище);

Як дізнатися виграли ви?

Перевірити інформацію можна на офіційному сайті, в зазначений термін. Слідкуйте за новинами на сайті . Ніяких повідомлень не спадає, тільки самостійне відстеження.

У разі виграшу

Переможцю необхідно буде довести що він не збирається проживати на території Штатів за рахунок держави і можливо надати:

  • запрошення на роботу від американської компанії;
  • докази наявності майна;
  • документи, які підтверджують спонсорство, заповнені форми і т.д .;

Які можуть бути заборони

  • медичні протипоказання (вживання наркотиків, захворювання, відсутність необхідних щеплень та ін.);
  • проблеми на законодавчому рівні;
  • проблеми з візовим законодавством;

Порада:

Підготуйтеся за раннє. Адже заяви приймаються лише місяць, тому у вас є цілих 11 місяців, щоб, наприклад, почитати форуми, на яких люди діляться досвідом, а також порадами як необхідно заповнювати таку заявку.

Існують також інструкції-переклади на тему, як варто заповнювати заявку. Але ви повинні враховувати, що офіційним текстом є англійський текст оригіналу, тому сліпо слідувати перекладам не варто. Краще зверніться за допомогою, якщо є будь-які сумніви в заповненні.

інформація:

Період реєстрації на участь у DV 2018 року було відкрито з 4 жовтня 2016 року і по 7 листопада 2016. Результати будуть відомі 2 травня 2017 року.

Період реєстрації на участь у DV 2019, найімовірніше буде відкритий з жовтня по листопад 2017 року. Слідкуйте за інформацією на офіційному сайті.

* Винятком є ​​випадки: якщо учасник, який народився в країні, що не приймає участь в лотереї, але перебуває у шлюбі c уродженцем країни, яка бере участь в лотереї - таке подружжя можуть заповнити анкету вказавши країну проживання дозволеної країни.

Можливо, вас також зацікавить тема візи нареченого / нареченої .

Стаття на тему студентської візи знаходиться тут .

Пологи в Америці, пологи в США, народити в Америці, народити в США, народити в США ціни, пологи в Америці ціни

Скільки це коштує?
Коли необхідно заповнити анкету?
Скільки це коштує?
Як і хто може взяти участь в лотереї Green Card / Greencard?

Новости