Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Я виграв грін-карту - що далі? | Ульяновський Візовий Центр - візи з гарантією отримання

Дорогі друзі!
ось і прийшов довгоочікуваний травень для тих, хто в жовтні реєструвався на розіграш грін-карти США.
Ми вітаємо переможців!
У нашому візовому центрі Ви можете проконсультуватися щодо подальшого оформлення документів, отримати відповіді на питання, що цікавлять і відправити всі форми.

Після отримання повідомлення про виграш (а тепер статус виграшу можна перевірити тільки он-лайн - повідомлення по пошті не приходять) у багатьох виникає питання: «Що робити далі». Наш Візовий центр надає повний супровід переможців Green Card lottery.

Етап 1 - заповнення форми DS-260

На першому етапі після виграшу Вам необхідно заповнити форму DS-260 (заява на імміграцію) на головного заявника і на кожного члена сім'ї, який буде іммігрувати з ним. Форми заповнюються он-лайн.

Якщо у Вас виникають труднощі з заповненням, Ви можете скористатися нашими послугами. Вартість заповнення однієї форми - 3500 рублів.

Протягом трьох місяців Вам буде призначено співбесіду на імміграційну візу.

Етап 2 - Медкомісія перед співбесідою на Green Card

Одним з документів, які Вам необхідно надати на співбесіду в посольство США на імміграційну візу для грін-карти є результати медичного обстеження. Медкомісію необхідно проходити в акредитованому посольством США медцентрі. У Москві - це МОМ.

Зазвичай ця процедура проходить за наступним сценарієм: ви заздалегідь записуєтеся в обраний медичний центр і приходьте в призначений час, з собою берете паспорта, запрошення на інтерв'ю, фотографії, виписку щеплень, аналізи (при записі вам розкажуть все більш детально).

Після проходження всіх фахівців вам на руки видадуть запечатаний конверт. Його-то і потрібно взяти з собою на інтерв'ю.

Метою медкомісії є виявлення соціально-небезпечних захворювань, таких, наприклад, як туберкульоз і сифіліс. Так що не варто переживати за свою короткозорість, плоскостопість і навіть набагато серйозніші захворювання.

Медкомісію можна пройти на передодні співбесіди, якщо з Вами не проходять діти, тому що дітям необхідно робити манту, результати якого будуть тільки через 3 дні.

Записатися на медкомісію Ви можете за 2 тижні в МОМ за телефоном. При собі потрібно мати паспорти, запрошення на інтерв'ю і обов'язково карти вакцинації. Переводити їх не потрібно.
Проходження медкомісії Ви можете розділити на 2 дні або пройти всі одним днем.
Спочатку потрібно приїхати в адміністративний корпус МОМ на вулиці 2-а Звенигородська, 12.
Отримати від Адміністратора три анкети, заповнити їх, після чого пройти до 12 віконця. У Вас перевірять щеплення, звірять документи і відправлять в касу сплатити медкомісію. Повернувшись до 12 вікна, отримаєте три великих конверта з вкладеними документами для проходження медогляду. Також Вам видадуть пропуск на територію медичного корпусу МОМ та карту, як пройти від станцій метро. Всі документи, включаючи чек про оплату медкомісії, Вам покладуть в пакет.
Далі Ви їсте безпосередньо в мед центр МОМ. Вихід зі станції метро «Олександрівський сад» (перший вагон з центру) прямо перед Романовим провулком. Потрібно пред'явити перепустку охоронцеві і він підкаже, куди далі бігти по внутрішній території. Там все покажчики присутні. Спочатку здача крові з вени. Робиться вакуумним відсмоктуванням, а не так як раніше, коли качали шприцом і ще міняли шприц, встромляючи новий в голку. Все проходить швидко і безболісно. Для тих, хто погано переносить подібні процедури, можна прилягти.
Після здачі крові, треба перевірити чи правильно заповнені документи, чи немає помилок. Якщо є, підійти до Адміністратора. Якщо немає, то йти на рентген. Теж на другому поверсі. Результат буде протягом декількох (10-30) хвилин. Потім огляді терапевта. Для дітей огляд педіатра.
Терапевт ставить стандартні запитання: хронічні захворювання, показати шрами, розповісти про них, лежав чи в лікарні, огляд вух, горла, носа, торс, зір, ріст, вага .. Досконально перевірив щеплення, запитав ніж перехворів. На світловому стенді у терапевта висів негатив мого рентгенівського знімка. От і все.
Ближче до вечора можна під'їхати забрати 3 запечатаних конверти, знімки і прищепні сертифікати, з якими і потрібно йти на співбесіду.
У багатьох виникає питання, які щеплення потрібні. Крім стандартних щеплень Вам можуть знадобитися додаткові. Їх актуальний список Ви можете дізнатись за телефоном (при записі) 797-87-23.

Етап 3 - Проходження співбесіди

Перед проходженням співбесіди на грін карту кожен заявник повинен бути зареєстрований на дотримуючись інструкції, на сайті www.ustraveldocs.com/ru/ і оформити доставку Ваших візових документів. Також Вам необхідно ДРУКУВАТИ сторінку з підтвердженням доставки "IV Delivery Confirmation", що містить присвоєний комп'ютером штрихкод, і ПРИНЕСТИ це підтвердження на співбесіду. Якщо Ви не зробили цього до співбесіди, то можете зробити це і після, але в даному випадку це збільшить терміни доставки документів. Якщо у Вас виникають труднощі з даною процедурою, Ви можете звернутися в наш візовий центр, фахівці зроблять все грамотно і швидко.
Коли буде призначено співбесіду? Щомісяця перевіряйте Ваш статус на офіційному сайті (де Ви і перевіряли Ваш виграш). Там з'явиться інформація про призначене співбесіді. Вам необхідно з'явитися до призначеного часу в посольство США на Новінський бульвар, 21 з повним пакетом документів. Приносити документи необхідно В ДЕНЬ СОБЕСЕДОВАНІЯ.Еслі з Вами виїжджають діти, вони повинні бути присутніми на співбесіді не залежно від їх віку. Будь ласка, майте на увазі, що треті особи не можуть супроводжувати заявників на візу в приміщення Посольства, де проходить співбесіду. Дане правило поширюється на громадян США, подружжя, адвокатів, спонсорів, друзів і членів сім'ї. Перераховані документи потрібні від кожного члена сім'ї, що виїжджає з Вами.
У нас часто запитують, чи потрібні переклади документів на англійську мову і чи потрібно їх завіряти нотаріально. Якщо Ви надаєте документи російською мовою в посольство Москви, то переводити і завіряти нотаріально потрібно тільки довідку про несудимість та військовий квиток. Переклад інших документів не потрібен. Тобто п ереводи потрібно робити і завіряти нотаріально ТІЛЬКИ в тому випадку, якщо оригінал документа НЕ російською мовою (наприклад, переклад з туркменського на англійську необхідно завірити, з російської на англійську - не потрібно).

Оплата консульського збору здійснюється В ДЕНЬ співбесіди тільки після відповідного розпорядження співробітника Посольства. Оплата приймається в доларах або в рублях. Кредитні картки не приймаються.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ:

(Підготувати на КОЖНОГО члена сім'ї, що виїжджає з Вами)

1. Закордонний паспорт: оригінал + ксерокопія сторінки з фотографією.

3. Свідоцтво про народження: оригінал, ксерокопія.

4. Свідоцтво про шлюб: оригінал, ксерокопія. Подружні пари представляють ксерокопію свідоцтва для кожного чоловіка.

5. Для тих, хто раніше був одружений - документи, що підтверджують закінчення попередніх шлюбів (свідоцтва про розлучення або про смерть): оригінали, ксерокопії.

6. Документи про освіту:

атестат про закінчення середньої школи (оригінал, ксерокопія).

диплом про закінчення технікуму / училища / коледжу (оригінал, ксерокопія), якщо Ви отримали середню спеціальну освіту.

диплом про закінчення інституту / університету (оригінал, ксерокопія), якщо Ви отримали вищу освіту.

7. Свідоцтво про наявність трудового стажу (довідка з місця роботи або трудова книжка (оригінал, ксерокопія, або завірена ксерокопія)).

8. Військовий квиток (оригінал, ксерокопія, переклад з нотаріальним посвідченням сторінок, на яких зроблені будь-які записи).

9. Довідка oб відсутності судимості і записів кримінального характеру: оригінал і переклад на англ. мову з нотаріальним посвідченням. У довідці з міліції повинні бути вказані всі імена, прізвища та дати народження, якими Ви коли-небудь користувалися. Довідка повинна містити інформацію про кожне місце (області, краї, республіці Російської Федерації), де заявник проживав або живе понад 6 меcяцев, починаючи з 16-річного віку, включаючи періоди навчання. За період служби в армії заявник може надати довідку про відсутність судимості з військового комісаріату за місцем проживання. Якщо Ви проживали за кордоном, довідки потрібні з тих країн, де Ви перебували більше одного року.

10. Результати медичного огляду в запечатаному конверті.

11. ДВІ НОВІ КОЛЬОРОВІ матовий фотографії анфас (фотографуватися без окулярів та головних уборів) розміром 50 × 50 мм для візи. Зображення очей має перебувати на рівні 28-35 мм від нижньої межі фотографії.

12. Гроші для оплати консульського збору.

13. Фінансові документи. Приблизний перелік документів, які ви можете надати:

документи на рухоме і нерухоме майно (оригінал, ксерокопія)
виписки з банківських рахунків (оригінал)
гарант матеріальної підтримки з боку родичів або друзів, які проживають в США (якщо такі є).

Для полегшення прийому Ваших документів укомплектовувати їх окремо на кожного члена сім'ї в такому ж порядку, вкладати ксерокопію в оригінал Вашого документа.

Етап 2 - Отримання паспортів з візами і перетин кордону США

Після того, як співбесіду успішно пройдено і Ваші імміграційні візи схвалені Ви отримаєте паспорта на адресу, вказану при реєстрації на сайті для замовлення зворотного доставки. Термін дії візи визначить терміни, в які Ви зобов'язані прилетіти в США. До перетину кордону США Вам необхідно сплатити ще один внесок - це імміграційний збір Служби громадянства та імміграції США. Оплатити його потрібно он-лайн. Ви можете здійснити оплату за себе і за членів Вашої родини. В даному випадку Вам необхідно знати реєстраційний номер іноземця та номер, присвоєний Вашій справі (дану інформацію Ви отримаєте разом з Вашим паспортом). Переклад платежу здійснюється на сайті www.uscis.gov/uscis-elis. Інструкції по здійсненню платежу Ви також отримаєте з посольства разом з паспортами з візами. Якщо у Вас виникають складності, Ви завжди можете звернутися в наш візовий центр за професійним супроводом. Ви повинні зробити платіж до в'їзду в США. Також з посольства Вами прийдуть запечатані конверти, роздруковувати які НЕ МОЖНА !!! Ви повинні з взяти з собою - вони будуть потрібні при перетині кордону. Також не забудьте з собою рентгенівські знімки з медкомісії. Перед від'їздом в США настійно рекомендуємо перевести і поставити апостиль на документи, які Вам знадобляться в США.

Після перетину кордону США в середньому через 1-1,5 місяці за вказаною Вами адресою прийде Ваша Green Card. Social Security як правило повинен також приходити на вказану адресу, але на практиці це буває вкрай рідко. У зв'язку з цим рекомендуємо особисто звернутися в офіс.
Чи можна залишати територію США до отримання Green Card на руки. При наявності відповідного запису або штампа (см.ізображеніе - виділено червоним). З цим штампом можна в'їжджати-виїжджати на територію США. На практиці деякі авіакомпанії цього не люблять і не садять в літак, тому рекомендуємо уточнювати інформацію у авіаперевізників при виборі авіакомпанії.


На практиці деякі авіакомпанії цього не люблять і не садять в літак, тому рекомендуємо уточнювати інформацію у авіаперевізників при виборі авіакомпанії

Коли буде призначено співбесіду?

Новости