Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Starprint | Лазерна порізка та гравірування Київ

ЦІНА ЦІНА   Лазерне гравірування дерева в Києві, гравірування фото на дереві, дерев'яні магніти з гравіюванням   Дерево - довговічний, красивий і екологічно чистий матеріал, він ось уже багато століть залишається улюбленим матеріалом майстрів

Лазерне гравірування дерева в Києві, гравірування фото на дереві, дерев'яні магніти з гравіюванням

Дерево - довговічний, красивий і екологічно чистий матеріал, він ось уже багато століть залишається улюбленим матеріалом майстрів. Лазерне гравірування по дереву - це сучасний, і один з найефективніших способів роботи з цим матеріалом. Процес відбувається шляхом випалювання лазером малюнка верхніх шарів матеріалу. Лазерне гравірування на дереві має свої особливості. Безконтактна робота лазера з поверхнею матеріалу відкриває великі можливості для нанесення малюнка, навіть на найскладніші типи деревини, тонкий або крихкий матеріал. Завдяки високій швидкості променя і його потужності, практично виключається деформація дерева, а також поява тріщин, нерівних зрізів. Точність і тонкість роботи лазера дає можливість виконувати дрібні елементи зображення, робити тонування, тим самим підвищуючи його якість і естетичність зовнішнього вигляду.

Безсумнівно, сьогодні дуже затребувана лазерне гравіювання дерева. Ціна використовуваного матеріалу для цього залежить від породи і якості обробки. Адже, тип деревини впливає і на колір гравіювання, який може змінюватися від світло - жовтого до темно-коричневого. Також, на деяких, особливо тендітних поверхнях, після роботи лазера, можна робити покриття лаком. Це забезпечить збереження зображення і посилить естетичний ефект. До того ж, гравіровану напис або картинку, можна заповнити різного кольору барвником, що додасть виробу ще більш привабливий і шляхетний вид. Особливою популярністю користуються золотий і срібний кольори, які використовують для оформлення подарункових або пам'ятних написів.

За допомогою гравіювання лазером можна виготовляти найрізноманітніші вивіски, таблички на двері, бирки, номерки, підставки, картини і фото на дереві, сувеніри та безліч інших виробів. У Києві гравірування по дереву широко використовується багатьма творчими і сувенірними майстернями, рекламними агентствами.

Рекламно-сувенірна виробництво Starprint також використовує цей метод у своїй роботі. Завдяки сучасному обладнанню ми можемо виготовляти вироби будь-якої складності і форми. Також, ми пропонуємо найдоступніші ціни на лазерне гравіювання дерева в місті Київ.

Дивіться також: Лазерне різання дерева

Ми також проводимо лазерне гравіювання фанери , Гравіювання малюнків на склі , гравіювання акрилу , пластика і оргскла , тканини і джинси , шкіри , Самоклеючих плівок і гравіювання сувенірів з цих матеріалів або з їх іспользовваніем.

<< Повернутися на сторінку « Лазерне гравіювання" <<

дивитися розділ «Лазерна порізка»

Новости