Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Стажування за кордоном

  1. Стажування за кордоном для українців
  2. Літнє стажування для студентів за кордоном
  3. Стажування лікарів за кордоном
  4. Організація стажування за кордоном від «Бізнес Візит»

Work And Travel
USA

Завдяки програмі Work And Travel студенти з усього світу мають можливість з користю провести літні канікули в США. Триває програма з травня по вересень, що дозволяє молодим людям, успішно здати сесію і встигнути повернутися до занять.

Зарплата: від 1280 $

Робота в готелях
Болгарії

Компанія Business Visit пропонує програму стажування за кордоном для офіціантів. Ви пройдете практику в кращих сучасних закладах, підвищите рівень володіння іноземною мовою і придбаєте безцінний досвід і навички.

Зарплата: від 250 €

Робота на круїзних
лайнерах

Хочете побачити світ, відправитися в незабутню подорож і отримати безцінний досвід? Компанія «Бізнес Візит» пропонує спеціальну програму набору персоналу на круїзні лайнери, взяти участь в якій ви можете вже сьогодні!

Зарплата: від 1200 $

Робота лікарем в Чехії

Якщо ви отримали диплом лікаря в Україні і працюєте за фахом, але хотіли б продовжити практику в Європі, зверніть увагу на інтеграційну програму Чехії. Вона включає повний пакет супровідних послуг, дозволяє легко здати апробаційні іспити, підтвердити диплом і працевлаштуватися.

Зарплата: 2 940 $

Робота медсестрою в Чехії

Компанія Business Visit пропонує програму для працевлаштування персоналу з середньою спеціальною медичною освітою, що дозволяє успішно пройти процес нострифікації диплома, здати всі необхідні іспити, опанувати чеською мовою і успішно працевлаштуватися в економічно розвиненою і гарній країні.

Зарплата: 950 $

Робота стоматологом в Чехії

Якщо ви мрієте про медичній практиці в Європі і роботі стоматолога, то можете розглянути чеську інтеграційну програму для фахівців цього профілю. Програма включає в себе мовні курси і повну підтримку при підтвердженні кваліфікації, перекладі диплома, здачі апробаційної іспиту і т.д.

Зарплата: від 200 до 700 $

Фахівцям, які бажають отримати роботу за кордоном, необхідно підтвердити кваліфікацію та закріпити професійні знання і навички, іншими словами - пройти стажування.

Українські працівники цінуються в Європі за їх працьовитість і багатий практичний досвід. Але, незважаючи на це, багато наших співвітчизників, які мають диплом про вищу або середню спеціальну освіту, не можуть працевлаштуватися за фахом, і змушені міняти кваліфікацію. Саме тому стажування за кордоном, яку можна пройти безкоштовно, - прямий шлях до побудови успішної кар'єри і отримання престижної високооплачуваної роботи.

Стажування за кордоном для українців

Як було сказано вище, фахівцям з вищою або середньою спеціальною освітою для підтвердження кваліфікації необхідно пройти стажування в зарубіжній компанії або організації, де згодом він зможе залишитися працювати і далі.

Агентство «Бізнес Візит» пропонує програму стажування за кордоном, розроблену для українських фахівців, що бажають працевлаштуватися за кордоном. Вам не доведеться витрачати час, сили і гроші на пошук місця роботи в іншій країні - цим займуться представники компанії.

Тривалість програми складає від 9 до 12 місяців, і включає в себе не тільки професійну практику, а й поглиблене вивчення іноземної мови з урахуванням специфіки професії.

Літнє стажування для студентів за кордоном

Багато студентів в літній період, під час канікул, віддають перевагу сезонному працевлаштування, що дозволяє заробити грошей. Як правило, воно не має подальших перспектив і не відповідає їх майбутньої професії. Молоді люди влаштовуються офіціантами в літні кафе, прибиральниками, статистами і рекламними агентами.

Компанія «Бізнес Візит» пропонує програму, яка надає студентам можливість:

  • попрацювати за фахом;
  • побувати в іншій країні і познайомитися з її культурою;
  • побачити пам'ятки і добре провести час.

Стажування для студентів за кордоном оплачується. Вам не доведеться самостійно шукати місце роботи, його підбором займуться співробітники «Бізнес Візит».

Стажування лікарів за кордоном

Працювати за кордон відправляються і українські лікарі , Які з тієї чи іншої причини не змогли працевлаштуватися в своїй країні. Зарубіжні клініки надають їм хороші умови і гідну заробітну плату.

Щороку медичні училища України випускають нових фахівців, число яких значно перевищує кількість робочих місць в лікарнях. В Європі спостерігається діаметрально протилежна ситуація - клінікам катастрофічно не вистачає медсестер , Тому українських фахівців із задоволенням запрошують в зарубіжні медустанови.

Але перш ніж приступати до практики, лікарі і медсестри повинні підтвердити свій диплом і здати всі необхідні іспити.

Нострифікація диплома лікаря відбувається в кілька етапів. Для початку він переводиться на іноземну мову і в закордонний вуз, який має відповідну спеціальність, відправляється заявка на його підтвердження.

Після цього лікаря необхідно здати апробаційні іспити, які включають проходження практики. Само собою, при здачі іспитів, крім компетенції лікаря, визначається рівень його володіння іноземною мовою.

Безкоштовне стажування лікарів за кордоном забезпечується агентством «Бізнес Візит». При цьому фахівець не займається пошуком місця проходження практики самостійно, за нього це роблять представники компанії.

Оплачуване стажування в Європі триває близько півроку і дає можливість фахівцеві продемонструвати свої професійні навички, а потім успішно працевлаштуватися.

Після проходження сесії, фахівець отримує сертифікат, що дозволяє працювати в зарубіжних медустановах.

Для медсестер процедура підтвердження має свої особливості. Якщо програма навчання, пройдена фахівцем в українському медучилище, збігається з програмою зарубіжних навчальних закладів, то підтвердження диплома може відбутися автоматично.

Якщо ж програми відрізнялися, то фахівцеві доведеться здати апробаційні іспит і пройти стажування в зарубіжній клініці. Стажування за кордоном для медсестер надається безкоштовно. За відпрацьовані години, як правило, нараховується зарплата, якої вистачає на покриття всіх поточних витрат.

Стажування українського медперсоналу за кордоном вигідна ще й тим, що бажаючі повернутися після нього в Україні отримують пріоритет при прийомі на роботу в лікарні і клініки. Вивчивши досвід іноземних колег, наші фахівці можуть з успіхом застосовувати його в своїй країні.

Організація стажування за кордоном від «Бізнес Візит»

агентство « бізнес Візит »Надає кілька програм проходження практики на зарубіжних підприємствах і в компаніях. Програми розраховані на фахівців різного профілю. Особливий акцент у всіх програмах робиться на поглиблене вивчення іноземної мови.

Компанія повністю бере на себе всі турботи, пов'язані з переїздом і пошуком житла. Клієнт отримує підтримку на протязі всього періоду проходження стажування і до фактичного працевлаштування. Такий підхід дозволяє фахівцеві не тільки заощадити час і матеріальні ресурси, але і швидко адаптуватися, відчути себе впевнено в чужій країні.

Новости