Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нуль без кордонів МТС - підключення та умови послуги для роумінгу за кордоном

  1. Легкі способи підключення
  2. Вартість послуги
  3. Скільки хвилин дається?
  4. винятки
  5. Як відключити послугу?

Мобільний зв'язок під час подорожей за кордоном коштує відчутно дорожче, ніж усередині країни, і може обернутися непередбаченими витратами. Втім, зовсім не обов'язково відмовлятися від телефонних розмов заради економії коштів. Послуга «Нуль без кордонів», що надається МТС, дозволить істотно скоротити витрати на вихідні дзвінки, а на вхідні знизить майже до нуля, з поправкою на роумінг. Крім того, можливе додаткове зниження витрат за бонуси від МТС.

Послуга не вважається окремим тарифом, вона просто доповнює вже підключений тарифний план, відкриваючи нові можливості.

Легкі способи підключення

Щоб активувати опцію «Нуль без кордонів», компанія МТС пропонує на вибір кілька варіантів:

  1. Найпростіший шлях - набрати нескладну комбінацію * 111 * 4444 # і натиснути виклик. В межах рідної країни команда ще коротше і виглядає як * 444 # виклик.
  2. В якості альтернативи підключити послугу можна через особистий кабінет на сайті mts.
  3. Третій спосіб підключити «Нуль без кордонів» полягає у відправці СМС з текстом 33 на номер 111

Якщо з якихось причин вищеперелічені способи не підходять, то завжди можна зв'язатися з контактним центром за номером 8-800-250-08-90 та проконсультуватися у оператора, як підключити сервіс.

Вартість послуги

Само по собі підключення нічого не варто, але у опції є додаткові умови. Вона обкладається абонентською платою, що становить 95 рублів на добу. Вхідні дзвінки в країні перебування будуть безкоштовними протягом десяти хвилин від початку розмови. Після закінчення цього часу тарифи становитимуть 25 р. / Хв. Дзвінки з-за кордону на телефонні номери в Росії будуть тарифікуватися як роумінг в країні перебування за першу хвилину розмови. Потім, з другої і аж до п'ятої хвилини вартість дзвінка знизиться до 25 р. / Хв. , А потім (з шостої хвилини) знову повернеться на тарифи роумінгу.

Якщо ви берете участь в програмі «МТС Бонус», то за бали можете знизити щоденну плату в два рази. Зазначені розцінки справедливі для дзвінків на номери будь-яких операторів, не обов'язково на МТС, від МТС.

Скільки хвилин дається?

Кількість безкоштовних хвилин, що надаються «Нолём без кордонів», насправді обмежена двома сотнями в місяць. Якщо ліміт часу перевищено, то на вхідні дзвінки будуть діяти тарифи 25 р. / Хв. Скільки безкоштовних хвилин залишилося на рахунку, показує USSD-комбінація * 419 * +1233 # виклик. Також їх кількість можна подивитися через інтернет-сайт оператора зв'язку.

Зверніть увагу, що їдучи з країни, необхідно включити опцію «Легкий роумінг та міжнародний доступ», щоб телефон міг приєднуватися до мереж іноземних операторів.

винятки

Варто відзначити, що «Нуль без кордонів» від МТС доступний не в кожному державах. Виняток є Мальдівські острови, Туніс, острів Куба, Туркменістан, Андорра, Сейшели і Південна Осетія. Також не варто розраховувати на дешеву зв'язок під час подорожі на літаку або океанічному лайнері.

Опція «Нуль без кордонів», пропонована МТС, не поширюється на внутрішньо-і національний роумінг. Тому після повернення додому краще відразу подбати про її відключенні.

Як відключити послугу?

Завершити користування «Нолём без кордонів» так само просто, як і включити його, способи ті ж самі.

  • Наприклад, набрати команду * 111 * 4444 # і написати цифру 2 у відповідь на яке прийшло повідомлення.
  • Інший варіант: відіслати текст 330 на короткий номер 111.
  • Третій спосіб: через інтернет, на сайті mts в розділі «Управління послугами» прибрати галочку поруч з опцією.

На закінчення резюмуємо, що сервіс від МТС «Нуль без кордонів» підійде тим, хто опинився за межами країни по роботі або для відпочинку і прагне підтримувати спілкування з рідними і близькими. Вона забезпечить недорогий, зручний міжнародний роумінг і дозволить завжди залишатися на зв'язку.

Скільки хвилин дається?
Як відключити послугу?

Новости