Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як поїхати за кордон на автомобілі

  1. Зміст статті:
  2. Що повинно бути в автомобілі для поїздки за кордон
  3. Як знайти бюджетне житло Дешеве житло або готелі можна знайти через систему бронювання hotellook...

Ну ось прийшло літо і пора в подорожі. Сьогодні багато думаю поїхати в ближнє зарубіжжя або чухнуть на море на машині. Адже автоподорож по своєму цікаво! Це стаття про те, як поїхати за кордон на автомобілі і які потрібні для цього документи та обладнання.

Зміст статті:

Отже, ми вже зібралися їхати за кордон на автомобілі, вибрали маршрут, заклали самостійно шенгенську візу , Припустимо Польську. Справа за малим, кинути сумку з речами читайте " Список необхідних речей в поїздку "І вперед, а ось що треба не забути!

Перш ніж вирушати в поїздку за кордон на автомобілі, потрібно подбати про наявність всіх необхідних документів.

1. Отже, спочатку перевіряємо ступінь відповідності водійського посвідчення законодавству тих країн, через які планується здійснити поїздку. Якщо мова йде про Євросоюз, то з українськими пластиковими правами ніяких проблем не виникне, а от ламіновану картку краще попередньо обміняти, ціна десь 100 грн.

2. Другим пунктом треба купити страховку «Зелена карта». Це типу геошка тільки для міжнародного використання. Можна придбати в будь-якій страховій компанії на період вашої самостійної поїздки.

3. Крім того, в разі поїздки на кредитному автомобілі варто заручитися довідкою з банку, що дозволяє вивезення автомобіля за кордон

4.То ж, стосується і поїздки на автомобілі, що належить іншій фізичній або юридичній особі. У першому випадку найнадійніше отримати нотаріальну довіреність, в другому - папір на офіційному бланку юридичної особи.

Що повинно бути в автомобілі для поїздки за кордон

  1. світловідбиваючий жилет
  2. вогнегасник
  3. Відсутність тонування вікон
  4. Аптечка (дивіться також Які ліки можна перевозити через кордон )
  5. аварійний знак
  6. Запасні лампочки ближнього світла
  7. Неповинно бути тріщин на лобовому склі
  8. Пам'ятайте каністру з бензином можна перевозити (заправляйтеся заздалегідь)
  9. Відео реєстратор в деяких країнах заборонено

Гарне подорож - це комфортне і безпечне пригода. Тому не забудьте перед поїздкою відвідати автосервіс і усунути всі неполадки, а також перевірити стан шин, скла. Важливо не забути і про запасному колесі, і домкраті.

Резюме. Відсутність обладнання в кожній із країн не означає, що Вас не пустять в країну. Можуть просто попередити ви ж турист, а можуть пред'явити штраф. Ми радимо, звичайно, взяти з собою все обладнання за списком і позбавити себе головного болю. Гарного самостійного автоподорожі.

Як знайти бюджетне житло
Дешеве житло або готелі можна знайти через систему бронювання hotellook , Самі користуємося, перевірено. Зручність сервісу в тому, що він порівнює ціни десятків систем бронювання - вам залишається вибрати кращу пропозицію для себе, і купити.

Перевірені ресурси, які нам допомагають заощадити при
самостійному плануванні подорожей

Ми склали список корисних і перевірених ресурсів, якими самі користуємося в подорожах. Вони допомагають нам заощадити час гроші і нерви.

Aviasales - бюджетні авіаквитки по всьому світу.
Buruki - теж пошук авіаквитки по всьому світу.

hotellook - пошук бюджетного житла, готелів і апартаментів по всьому світу і по всіх популярних сайтах бронювання, включаючи Agoda, Booking.com та інші популярні системи бронювання.

hotels24.ua - звичний і зручний пошук і бронювання житла в Україні.
dobovo.com - оренда та бронювання подобово квартир в Україні.

MyRentacar - прокат автомобілів. Чорногорія, Росія, Крим, Чехія.

Cherehapa - покупка туристичної страховки онлайн.

Tripinsurance - покупка страховки онлайн.

Kiwitaxi - бронювання трансферу з аеропорту.

Спасибі, що читаєте наш блог. До скорої зустрічі на сторінках нашого щоденника Подорожей

Новости