Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новинки від Косвік

Колекція «Вікові традиції» паркетної дошки від компанії Косвік поповнилася одразу двома кольоровими рішеннями - «Графіт» і «Білий мармур». Нові тонування розвивають останні європейські тенденції в дизайні паркетних покриттів. Новинки вже включені у виробничу програму компанії Косвік і доступні в салонах дилерів компанії.

тонування   «Графіт»   темна, майже чорна тонування «Графіт» темна, майже чорна. Поєднання антрацитового блиску і фактури дуба під майже непрозорим покриттям робить «Графіт» потужним елементом інтер'єру. «Графіт» підкреслено строго виглядає в стильних просторих приміщеннях.

«Білий мармур»   розвиває традицію вибілених тонувань паркету «Білий мармур» розвиває традицію вибілених тонувань паркету. Він являє собою поєднання двох дуже світлих відтінків кави з молоком. «Білий мармур» привносить в інтер'єри дух невимушеного свята. Візуально збільшує приміщення і поєднується з різними стилями оформлення.

Тонування виконані на дубі в сортуванні Таверн і покриті шовковою маслом в заводських умовах. Захисне покриття шовковим маслом проводиться за інноваційною технологією Silk Оil. Нові кольори представлені дошкою з масиву і тришарової односмуговою дошкою з замковим з'єднанням CosLoc 5G .

Детально з паркетною дошкою в кольорах «Графіт» і «Білий мармур» (дизайн, конструкція, покриття, догляд, установка) можна ознайомитися на сайті в розділі «Колекція вікові традиції» .

Зразки паркету можна замовити, скориставшись безкоштовним інтернет сервісом «Замовлення зразка» на нашому сайті.

Новости