Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тапас - іспанська закуска до вина і пива

  1. В Іспанії тапас традиційно подають до пива або вина іспанські тапас Фото: xb100 / Freepik Тапас...
  2. Кулінарні перетворення
  3. Як є тапас

В Іспанії тапас традиційно подають до пива або вина

іспанські тапас

Фото: xb100 / Freepik

Тапас не можна віднести ні до першого, ні до основної страви, ні до десерту. Раніше тапас був звичайний шматок ковбасного виробу, який призначався для того, щоб в вино не потрапляли мухи і пил.

старовинні звичаї

Фото: valeria_aksakova / Freepik

Іноді тапас подавався на маленькому блюдце, яке накривало графин з вином і це блюдо повинні були з'їдати в обов'язковому порядку за наказом короля, який таким чином намагався обмежити пияцтво.

Кулінарні перетворення

Фото: mrsiraphol / Freepik

Протягом багатьох років тапас подавався в якості безкоштовної, легкої закуски до спиртних напоїв . Останнім же час він зазнав чудові зміни. В основі таких змін лежить пошук новинок за часів "кулінарної революції", яка вибухнула в Іспанії в кінці 90-х років.

В якості перших новинок - томатний тартар, тріска з авокадо або чіпси з восьминога і кальмарів. Такі страви ви можете спробувати і в наші дні в Барселоні в ресторанах, які спеціалізуються в приготуванні тапаса. Відкрилися численні бістро, дохід яких приносить тапас.

Як є тапас

Фото: jannoon028 / Freepik

Тапас можна вживати стоячи, в компанії друзів, без столових приладів, в барі. Успіх тапаса настільки великий, що в даний час школи кулінарної майстерності пропонують практичні заняття з приготування оригінальних варіантів тапаса: з листкового тіста зі шпинатом, невеликі кошики з пармезаном, польовим салатом і лососем.

Нагадаємо, раніше експерти назвали найпопулярніші музеї Барселони . Також в цьому відкрилося незвичайне кафе для того, щоб подрімати .

Дивіться відео, як живуть люди в Іспанії:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: luxurynet.ru

Новости