Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Реєстрація офшорних компаній

Постійні зміни і обмеження в нашому і без того недосконалому законодавстві змушують бізнес шукати шляхи зниження податкового тягаря і способи полегшення ведення бізнесу. Одним з таких способів є переклад бізнесу або його частини в офшорні зони світу. Це дає можливість комфортно займатися бізнесом, працювати на міжнародних ринках, не думаючи про податки і збори, і при цьому автоматично використовувати всі переваги податкових систем інших країн.

Campio Group пропонує вам можливість оптимізувати бізнес-процеси шляхом реєстрації офшорної компанії в одній з офшорних країн. Серед найбільш поширених юрисдикцій:

ПЕРЕВАГИ класичного офшорна

Класичні офшори - це перш за все країни (або території), законодавство яких дозволяє застосовувати податкові або інші пільги нерезидентним компаніям.

Нерезидентні компанії, які не ведуть бізнес на території таких країн:

1. Не оподатковуються.
2. Не повинні надавати фінансову та бухгалтерську звітність, проходити аудит.

У більшості таких країн законодавство дозволяє використовувати так зване «трастове управління» і « номінальний сервіс ». В цьому випадку, при покупці офшору, офіційними акціонерами та директорами компанії виступають жителі офшорних країн, вони ж вважаються в усіх державних реєстрах та податкових базах. Інформація про реальних власників (бенефіціарів) і керівника компанії є прихованою, не передається до державних реєстрів та дізнатися її неможливо навіть за офіційним запитом.

Все це вигідно відрізняє класичні офшори від інших юрисдикцій, в яких діє або пільгове оподаткування, або нерезидентні компанії обкладаються за низькими податковими ставками при виконанні ряду умов і вимог.

Якщо ви плануєте зареєструвати офшор необхідно знати, що дуже часто за офшорні юрисдикції приймають Великобританію , Гонконг , Кіпр , Мальту і багато інших країн, в яких діє лояльна податкова система уряду або тому, що при відкритті офшору вони полегшують використання таких нерезидентних компаній. Насправді ж ці країни не є класичними офшорами. Перелік подібних юрисдикцій і докладніше про те, як зареєструвати зарубіжну компанію в відмінних від класичних офшорів країнах, дивіться в розділі Реєстрація зарубіжних компаній.

Перелік всіх юрисдикцій, в яких можна купити готовий офшор або відкрити офшорну компанію, і з якими працює наша компанія, можна переглянути в розділі всі юрисдикції .

реєстрації офшорів

У спектр послуг Campio Group по реєстрації офшору входять:

1. Відкриття офшорної компанії.
2. Продаж готових офшорів (офшорних компаній).

КУПИТИ офшорних компаній ДОСИТЬ ПРОСТО.

Процедура включає в себе:

  • Визначення цілей і завдань офшорної компанії, вибір відповідної юрисдикції.
  • Вибір назви компанії.
  • Призначення Ваших керівників і акціонерів компанії або наших «номіналів» (при використанні номінального сервісу .)
  • Офіційна реєстрація компанії в офшорі з внесенням даних до Реєстру та апостилювання реєстраційних документів.
  • Видача документів на компанію клієнтові в офісі Campio Group.

Терміни реєстрації фірми в офшорі залежать від юрисдикції і можуть варіюватися від 10 до 30 днів.

З цього моменту можна користуватися всіма перевагами офшорних компаній.

ПРОДАЖ ГОТОВИХ ОФШОРНИХ ПІДПРИЄМСТВ.

Campio Group надає також можливість купити готову офшорну компанію. Це вигідно з точки зору економії часу, оскільки управляти готовим офшором можна вже в день його покупки. Для цього необхідний тільки оригінал внутрішнього і закордонного паспорта.

Список готових офшорних компаній по кожній із офшорних юрисдикцій ви завжди можете отримати, звернувшись в офіс нашої компанії.

Відповіді на найпоширеніші питання щодо того, як відкрити офшорну компанію, ви знайдете в розділі FAQ .

За більш детальною консультацією по реєстрації офшорних компаній або придбання готових офшорів, звертайтеся в офіс Campio Group, де фахівці дадуть відповідь на всі виниклі у вас питання як відкрити офшор.

Новости