Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Петербурзі відкривається новий секонд-хенд «Спасибі!»

  1. Адреси секонд-хендів "Спасибі!" і особливості магазинів
  2. Асортимент: одяг секонд-хенд, предмети побуту та багато іншого

У Петербурзі відкривається четвертий секонд-хенд мережі благодійних магазинів "Спасибі!". Це грандіозна подія відбудеться 17 листопада 2014 року і весь робочий тиждень з 17-го по 21-е листопада покупців секонд-хенду чекають знижки 20% на одяг, подарунки і сюрпризи.

Це грандіозна подія відбудеться 17 листопада 2014 року і весь робочий тиждень з 17-го по 21-е листопада покупців секонд-хенду чекають знижки 20% на одяг, подарунки і сюрпризи

Новий магазин, як і перші три "Спасибі!", Буде приймати речі від городян щосуботи, передавати їх на сортування на загальний склад, 90% віддавати благодійним організаціям і нужденним, решта - продавати.

Керівник проекту Юлія Титова позиціонує новий "Спасибі!" як місце, де можна не тільки купити одяг секонд-хенд, а й придбати подарунки, прикраси та предмети інтер'єру - для цього передбачені спеціальні відділи, яких немає ні в одному з відкрилися раніше "Спасибі!". Крім того, тут найбільша площа приміщення, тому дизайнерам є де розвернутися, а покупцям вже точно буде на що подивитися.

Адреса секонд-хенду: Санкт-Петербург, Чкаловський проспект, будинок 5 - це в трьох хвилинах пішого ходу від метро Чкаловська і приблизно 15 хвилин від станції Петроградська, майже на розі Чкаловського проспекту і Піонерській вулиці. Його буде важко припустити, тому що хлопці з "Спасибі!" вміють робити свої магазини яскравими і помітними в будь-якому місці, але про всяк випадок озбройтеся свіжої фотографією місцевості з анонсом відкриття в вітринах майбутнього магазину:

  вміють робити свої магазини яскравими і помітними в будь-якому місці, але про всяк випадок озбройтеся свіжої фотографією місцевості з анонсом відкриття в вітринах майбутнього магазину:

Адреси секонд-хендів "Спасибі!" і особливості магазинів

Якщо ви ще не були в трьох інших магазинах, обов'язково відвідайте. Ось їх адреси - всі вони знаходяться в Петербурзі:

  • вул. Горохова, д. 50/79, ст.м. Сінна площа, Садова, Спаська;
  • Ковенський пров., Д. 23, ст.м. Площа Повстання, Чернишевська;
  • 8-я лінія В.О., д. 55, ст.м. Василеострівна.

У кожному магазині реалізована своя концепція. Наприклад, "Спасибі!" на Гороховій - найстаріший з існуючих сьогодні адрес. Він розташований так, що сюди часто заходять гості Північної столиці. Можливо, саме тому цей магазин здається самим "пітерським" - тут багато книг, старих платівок і раритетних предметів побуту.

"Дякуємо!" в Ковенської провулку був задуманий як магазин в стилі "еко" - про це говорять натуральні матеріали, використані в обробці інтер'єру. Таким він і вийшов - приємний, охайний і затишний, як сучасний сільський будиночок. А що відкрився в липні 2014 року магазин секонд-хенд на Василівському острові особливо порадував прекрасну половину людства - тут найбільший вибір жіночого одягу до 48 розміру і особливо - суконь.

Всі магазини працюють щодня з 12.00 до 21.00 без обіду. Більш діяльну опис секонд-хендів і загальної концепції "Спасибі!" можна, можливо знайти на сайті .

Асортимент: одяг секонд-хенд, предмети побуту та багато іншого

У магазинах "Спасибі!" можна знайти хорошу і недорогу взуття та одяг секонд-хенд, купити сувенір, підібрати прикрасу під будь-який наряд, сумочку або додаток. Одяг зазвичай продається по сезону, тому, коли б ви не прийшли в магазин, ви побачите актуальні речі. Хоча футболки, наприклад, є завжди, навіть взимку.

У секонд-хендах мережі можна знайти не тільки старі речі, вже побували у використанні, але і абсолютно нові: люди нерідко приносять сюди одяг або взуття навіть з бирками. Крім того, "Спасибі!" - модний бренд в Петербурзі, тому місцеві майстри із задоволенням віддають в магазини свої роботи, серед яких можна знайти найрізноманітніші за стилем і техніці листівки, блокноти, кільця, сережки, всілякі магніти і багато іншого. Швидше за все, в новому магазині на Чкаловському 5 теж буде щось цікаве і головне - нове.

Приходьте, а заодно прогуляєтесь найстаршому району міста - Петроградської стороні!

Приходьте, а заодно прогуляєтесь найстаршому району міста - Петроградської стороні

Новости